BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #702648 przez Majowka
dzieki dziewczyny! :)

tak, oczywiscie, ze dziewczynke :laugh: , ale coz, pol na pol jest wiec trzeba czekac. Mirella (staraczkowa wrozka) wywrozyla mi chlopca, wiec szanse na corcie maleja, chocja mam przeczucie ze dziewczynka, moze dlatego, ze tak bardzo chce :laugh: :laugh: :laugh:
zobaczymy!
teraz modlimy sie zeby te moje "upiekszanki przedslubne" nie mialy wplywu na dzidziusia, nic ninnego sie nie liczy

M-M, zazdorszcze Wam. My dalej na papkowych zupkach :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #702653 przez Olga
daners jak Ignaś nie ma apetytu,to ja już się martwię,bo wiem,że coś mu dolega.Na razie wszystko jest ok.chociaż chyba wczoraj go dziąsełka bolały i dałam mu ibufen ( męczą go co jakiś czas,by mogły już wyjść).Owoce nadal uwielbia,pod każdą postacią,dzisiaj wcinał czereśnie :blink: arbuza,maliny,truskawki,banany to jego ulubione,a z warzyw to rzodkiewka najbardziej.I ogólnie je wszystko,ale zawsze w foteliku,nie ma latania z talerzem,jak nie chce,to nie zmuszam,nie gonię-widocznie akurat mu się nie chce.Ja mam podobnie jak mm,że w upały tracę apetyt,więc pewnie dzieci mają podobnie :blink:

Zdrówka dla naszych chorowitków :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #702788 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #702871 przez lusiamamanikosia
hej :)
u nas 2 tyg. kataru i kaszel coraz częściej jest ;/ już mam dość ale i mnie też trzyma ten cholerny katar tak długo :/

więc i my życzymy dla chorowitków dużo zdrówka !!!

My coraz bliżej chrzcin :) dziś idę tort zamówić żeby był bez ozdób bo ozdoby wczoraj przyszły bo zamawiałam :) teściowa jedzie dziś na zakupy bo ma być koło 25 osób miało być koło 11 a zrobiło się 25 :/ no ale cóż damy radę :) a za kasę Nikosia jak dostanie idę w poniedziałek kupić wózek :) !!! bo moje nadgarstki już tak szwankują że eh nie daje rady :(

Majówka - gratuluję !!!!!! ale fajnie Ci :)

My już we wrześniu się wyprowadzamy na 100 % :D już trochę rzeczy zastało wywiezionych :D aj niech ten czas leci szybciej :D hi hi :)

i buziaczki dla wszystkich roczniaczków !!!! :*

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #702940 przez bidol
DOBEREK :kiss:

100 lat 100 lat dla Ignasia - niech żyje żyje nam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Saiko - gratulacje dla Szymka :lol: ale super że taki odważny chłopak z niego :lol: koniecznie nagraj filmik i wrzuć nam tu go :lol: :lol: :lol:

Olga - super zdjęcie - super pamiątka- ja już nie zdążyłam się sfotografować przed - hahaha za szybko to trwało - za to mąż nagrał filmik z porodu :ohmy:

Słoneczko - a co mamy nie pamiętać - My tu pamiętamy o wszystkich - bez wyjątków :lol: :lol: :lol: odezwij się - tęsknimy i martwimy się :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Misiowa - no - liczę na poprawę :silly: a z Tatą - hmmm - już się martwi operację 12 sierpnia ma mieć. Ale się strasznie boi :(

Daners - tak wcześnie Filipek chodzi spać?? :ohmy: :ohmy:

Majóweczka - ale cuuuudnie - GRATULACJE raz jeszcze - rzyczę zdrowej pięknej córeczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Antonio szczęśliwy??
No jak Mirella wywróżyła - uuuj to nikłe szanse - ta czarownica zna się na rzeczy :lol: :lol: :lol: ale skoro masz przeczucie..... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

M_M
- Kamka też dużo je takich rzeczy - wszystko co do zjedzenia - uwielbia ogórki kiszone i kiełbasę - prosta kobita z niej :lol: :lol: :lol:

Daria - zdrówka dużo - dla Ciebie i Tymcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agnesssa
- ja się czujecie???

Lusia- zdrówka - no i udanej imprezki :lol: :lol: :lol:

Mpearl - wiem że Nas podczytujesz- 100 lat dla Izabeli :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #702996 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #702998 przez Olga
Dziękuję dziewczynki za życzenia w imieniu Ignasia :blink:

kamilka jest taka słodka-mamusia ona chciała Ci pomóc w sprzątaniu,od małego wie,co kobiety muszą umieć :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #703096 przez bidol
Saiko - a jaka to parasolka?? ja miałam dla seby kiedyś z mamas&papas pip czy jakoś tak i była ok.
A Szymek super biega- ale postępy robi - Kamilka się tak boi - ale za to jeszcze nigdy nie upadła żeby sobie coś zrobić :lol:
a filmiki przez you tube :lol:

Olga - ooo tak ostatnio z szafki mi całą mąkę wysypała - miała roboty co nie miara :dry: :side:

tu jeszcze moja pipi - zjadaczka kamieni :lol:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #703118 przez Daria23
Hej Kochane i ja sie przywitam dziś już sie lepiej czuje takze sie ciesze:)

Olga- buziaki i wszystkiego dobrego dla Ignasia :* :* :* STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas dziś cały dzień deszcz wiatr ogólnie brzydka pogoda:(

A nie mówiłam wam od czterech dni ćwicze z Ewą Chodakowską(mam ją na płycie) i musze wam powiedzieć że brzuszek już zaczyna mieć ładny ksztłt:):)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #703181 przez Olga
Z tymi kamieniami to dosłownie jak Ignasia bym widziała,on jednego wypluje,to drugiego ma w ręku i pcha do buzi :blink: Dzisiaj dostał od sąsiadki zestaw do piasku i się sąsiadka smiała,że jeszcze kamieni mu miała pokłaść do wiaderka,tylko nie zdążyła ha ha :lol:

majówka boski masz suwaczek :silly: :)

11 lata 11 miesiąc temu #703338 przez Dżasta
Witam kobitki:)

Bidol no tez mam nadzieje ze bede juz stala bywalczynia :P ostatnio wzielam sie w garsc i z czasem u mnie troche lepiej :D choc juz teraz zapowiadam ze przez najblizsze dwa tyg raczej bede malo tu w sobote przlatuja do nas goscie z polski na tydzien a potem my lecimy na tydzien do polski :) juz nie moge sie doczekac.
A temperatura u nas teraz to tak 23-24 stopnie, jak dla mnie w sam raz :D
A zdjecia oczywiscie sie doczekasz tylko musze w koncu zgrac wszystko na laptopa, moze dzis to zrobie :)
A Kamilka jest poprostu cudna :)i jakie ma slodkie dwa kucyki, Maja tez zjada kamienie, a tu w Norwegii sa cale podworka kolo domu wysypane takimi malymi kamieniami, wiecMaja ma co jesc :D
Olga slicznie wygladalas na koncowce ciazy, ja jak zobaczylam swoje zdjecia z jednego dnia przed porodem to sie za glowe zaplam, bylam strasznie spuchnieta cala, na buzi nawet tego niewidzialam wczesniej :P
I najlepsze zyczenia urodzinowe dla Ignasia :kiss: :kiss: :kiss:
Sloneczko spoznione buziaki dla Pawelka :kiss: :kiss: :kiss: i duzo duzo zdrowka i wytrwalosci dla ciebie :)
Majowka ale fajnie teraz bedziesz od nowa przezywac te wspanaiale chwile, zazdroszcze ci, choc ja nie odwazylabym sieteraz na drugiego bobasa :D
MM dobrze ze oliwierek tak lubic jesc, ja z Maja tez raczej nie mam problemu, gdybym jej pozwolila to chyba non stop byc cos jadla :D
Mi tez bylo na poczatku dziwnie bez brzuszka, ciagle sie lapalam na tym ze uwazam na brzuch jakby Maja caly czas tam byla, oj nawet teraz po roku czasu teskno mi za tymi kopniakami :)
Saiko 100lat dla Szymonka :kiss: :kiss: :kiss:
Szymek naprawde biega, no jestem w szoku, super mu to wychodzi:D
Ja mam parasolke z firmy bebydesing i w sumie jestem zadowolona, Mai tez chyba jest wygodnie, jest lekka,dobrze sie prowadzi i wogole jest ok, ale ja dalam za nia wlasnie ponad 400 zl.

Dziewczyny ale zazdroszcze tym ktorych dzieci juz same chodza, Mai juz naprawde nie wiele brakuje i przez to juz mi plecy wysiadaja, ciagle by chciala zeby ja prowadzac.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #703422 przez Majowka
Olga, wszystkiego najlepszego dla Ignasia!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Bidolku, tak cieszy sie :P Pieknie Kamcia chodzi! Uwelbiam ja!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #703465 przez bidol
Hej kochane to ja z wieczora :)

Napisze cos bo bo ledwo strona jedna dzis naskrobana ;)

Olga - no widzisz. U nas Kamila je wszystko. Kamienie bryłki rosliny i co w łapkę wpadnie :(

Dzasta - ooo to super. A gdzie bedziesz w Plsce??
Co do chodzenia to fakt jest duzo lzej :) Kamila juz nawet ze schodow sama uczy sie schodzic :) no i na dworze jest super bo juz nie lazi na czworaka :)

Majoweczko - zapatrzaj sie zapatrzaj :) z calego serducha zycze :)

Joanna - co u Ciebie ??

11 lata 11 miesiąc temu #703469 przez Kamykowa84

11 lata 11 miesiąc temu #703484 przez Olga
bidol u nas to samo,Ignaś już chyba zna smaki wszystkich liści itp.ziemia też mu bardzo smakuje-chyba lepsza jest od piasku :silly: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka