BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #701044 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #701090 przez bidol
doberek

Kamcia właśnie usypia więc mam chwilę :lol:

a więc 100 lat 100 lat niech żyją żyją nam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka - Buziaki dla Wojtusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Misiowa - buziaki dla Hani :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

M_M - buziaki dla Oliwierka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Daners - buziaki dla Filipka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

aktualizacja :woohoo:

ROZPAKOWANE MAMUSIE LIPCOWE
DŻASTA - MAJA - 21.06.2012 o godz 12.47
ANNA77 - MATEUSZ- 26.06.2012 o godz 8.16
CHŁOPEK - SEBASTIAN- 28.06.2012 o godz. 13.20
MAKSIU - BŁAŻEJ - 01.07.2012 o godz 2.55
KRECIK - STANISŁAW - 04.07.2012 o godz. 23.00
DARIA23 - TYMOTEUSZ - 07.07.2012
BIDOL - KAMILA - 08.07.2012 o godz. 6.55
KM - KACPER 08.07.2012. o godz. 19:25
ANSZKA - WOJTEK - 09.07.2012 o godz. 9:05
DANERS - FILIP - 09.07.2012 o godz 15.57
MŁODA_MAMUŚKA - OLIWIER - 09.07.2012 o godz. 15:38
MISIOWA - HANNA - 09.07.2012 o godz ...
SŁONECZKO - PAWEŁ - 10.07.2012 o godz. 1:10
MPEARL - IZABELA - 10.07.2012 o godz. 9:07
OLGA - IGNAŚ - 11.07.2012 o godz. 10:37
SAIKO - SZYMON - 13.07.2012 o godz 9.05
KEJTIN - JULIA - 21.07.2012 o godz 16.10
Mama89muminka - MIRO - 25.07.2012 o godz 4.23
KAMYCZKA - DOMINIK - 25.07.2012 o godz 10.00
MARTADAM - JULIAN - 25.07.2012 o godz ???
ANIAIFILIP - FILIP - 26.07.2012 o godz 21.39
MamaEmilki - EMILKA - 27.07.2012 godz 10.50
MAJÓWKA - LUCAS - 04.08.2012
AGNESSSA - MAKSYMILIAN - 30.09.2012 godz 20.27
LUSIAMAMANIKOSIA - NIKODEM - 14.08.2012 o godz 17.47

Dana i BasiaOlek wzywane do aktualizacji

11 lata 11 miesiąc temu #701110 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #701193 przez Olga
Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów :kiss: :kiss: :kiss: jest ich dzisiaj sporo :kiss:

My torcika własnie zamówiliśmy-z Rybką Mini Mini :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #701345 przez saiko

11 lata 11 miesiąc temu #701503 przez agnesssa
Hej dziewczyny :kiss:

Znowu nie mam chwili dla Was :dry: Ale meksyk mam w domu :( Ja chora, Maks z temperaturą :dry:

Buziaki dla wszytskich solenizantów i solenizantek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka buziaki za betkę :) :kiss: :kiss: A za głupie gadanie palnąć nie mogę boś w ciąży :silly: :silly: Widziałam zdjęcia, śliczna jesteś :kiss:

Ale z weleszych rzeczy to moja przyjaciółka właśnie zaszła w ciążę i tak się ucieszyłam, że aż się poryczałam :silly: A że dostałam zakaz mówienia o tym póki co to chociaż Wam się wygadam ;)

No i udało się zarezerwować kwatery na wakacje więc już jakiś problem z głowy :)

Buziak dla Was

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 11 miesiąc temu #701517 przez Dżasta
Witajcie kobitki :)
Jak tam dzionek minal? U nas ladna pogoda, wiec prawie caly dzien spedzilysmy na dworze, z przerwami na spanko w domu. Bysmy dzis z Maja na plazy i dalam jej zamoczyc nogi w wodzie, bardzo jej sie podobalo, ale zaraz potem musialysmy uciekac daleko od wody, bo Maja wpadlaby tam nie patrzac na nia, tak ja ciegnelo, normalnie mi uciekala, ale na trawce tez bylo super :)

Kamyczka nie martw sie tym tak bardzo, naewno w koncu znajdziesz odpiednia prace :)
Majowka co ty mowisz, jestes sliczna dziewczyna !!
Misiowaduzo zdrowka i szczescia dla Hanci :kiss: :kiss: :kiss:
Anszka najlepsze zyczenia dla Wojtusia :kiss: :kiss: :kiss:
MM sto lat dla Oliwierka :kiss: :kiss: :kiss:
Daners buziaki dla Filipka :kiss: :kiss: :kiss:
Saiko jak Szymek jest slodki, widac ze mu sie podoba w basenie :) Nie martw sie wszystko sie ulozy po waszej mysli juz niedlugo :)
Agnessa duzo zdrowka dla was

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #701546 przez mloda_mamuska

11 lata 11 miesiąc temu #701598 przez Olga
Dziewczynki Ignaś opanował do perfekcji sztukę schodzenia z lóżka i nie da rady go utrzymać do spania,ucieka mi ciągle,aż na nogach ledwo stoi,wtedy pozwoli się położyć.Dzisiaj już o 19 go kapałam,bo nie miał siły chodzić ( upały dają się we znaki ),a po butli dostał różek i jak mi zwiał z lóżka,to godz stał przy kaloryferze i majstrował przy pokrętle ha ha :lol: ale łobuz się z niego straszny robi i tylko wszystko gasi tym swoim diabelskim uśmieszkiem :silly: :lol:

majówka za takie gadanie powinnać dostać klapsy :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #701673 przez bidol
nie no tak dalej być nie może :dry: :angry: :angry:
dziewczyny - gdzie się podziewacie???
widzę że porządny opiernicz potrzebny jest :angry: :angry: :angry:

Anna, Misiowa, Krecik, Daria, ME, Słoneczko, Lusia... i tu można by wymieniać i wymieniać :dry:

Olga - hahaha- Kamila też juz potrafi - ojj biega już prawie :ohmy: co do postaci - to Kamka też jeszcze nie ma nikogo ulubionego - a Ignaś lubi rybkę mini mini??

Saiko - Szytmuś słodki - ale śliczny jest :lol: :lol: Dacie radę - trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka - proszę się wziąć w garść - za wcześnie na przesilenie jesienne :silly: i zdrówka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agnesssa - tak Cię rozłożyło?? ojj biedactwo - nie ma nic gorszego niż chorować w lato :( zdrówka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a co u Maksia - tupta już??

Dżasta - kochana chociaż ty mnie nie zawodzisz i powróciłaś do Nas - mam nadzieje że na stałe :lol: :lol: :lol: to ile tam u Was temperatury jest?? no i może doprosze się o jakieś zdjęcie Majci :lol: :lol: :lol:

Majówka- ojj bgyby nie ciąża to bęcki by Ci się zebrały :silly: śliczna jesteś - wysoka zgrabna - po prostu śliczna :lol: :lol: :lol: no to dopiero będzie impreza- powiadomicie rodzinę o ciąży??

M_M - oooj super że jesteś :lol: :lol: :lol: :lol: opaleni :ohmy: to super niech pogoda dopisuje :lol: :lol: :lol: :lol: a co u Oliwierka - już troszke sie odważył?? robi kroczki :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #701682 przez Olga
bidolek Ignasia ta rybka od małego fascynuje-mamy na pendrive zgrane wszystkie odcinki abecadła i przy butli koniecznie musi być włączona-to nasz rytuał :silly: nawet na gwiazdkę pacynkę tej rybki dostał :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #701693 przez mloda_mamuska

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #701748 przez agnesssa
Bidolku ja się jakoś trzymam nawet pracuje, bo nie jest tak źle, ale Maks mi tak gorączkuje od poniedziałku, że już się martwię, nie mogę mu zbić gorączki poniżej 37,9 :( Dzisiaj po okładach i przeciwgorączkowym leku spadło do 37.5 ale nie wiem na jak długo :huh: Myślałam, że już będzie lepiej bo na wieczór się rozgadał nawet, ale od rana popłakuje i nic nie pomaga... a ja w pracy :dry: Teraz zasnął ale jak po przebudzeniu dalej tak będzie to wracam do domu :dry:

Olga Maksiu też lubi rybkę Mini Mini :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 11 miesiąc temu #701868 przez bidol
Doberek :)

Kamka właśnie już zasnęła - coś wcześnie dzisiaj - ;)

M_M - hahaha - no to normalne na początku. Kamilka już sama nawet na dworze chodzi - nie chodzę za nią - bardzo dobrze sobie radzi z nierównościami - nauczyła się upadać na pupę albo wystawia rączki :laugh: no i non stop ćwiczy równowagę - gibie się na nóżkach do przodu i do tyłu. :lol: - sama wstaje z przysiadu no i super się rozwija :lol: :lol: :lol:

Olga-
no widzisz a Kamilka tylko na pieska i kotka jakoś mocniej reaguje- a tak to nic ją nie interesuje :huh:

Agnesssa - ojjj biedaczki :( :( :( a okłady gdzie robisz?? powinno się na karku robić - bardzo szybko zbijają temperaturę ;) zdrówka dużo życzę Wam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ale to Co wreszcie te węzły chłonne Cię męczą czy coś innego???
co do przeciw gorączkowych to można na przemian dować paracetamol i ibuprofen :blink:

Słoneczko - 100 lat 100 lat 100 lat dla Pawełka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
odezwij się co u Was???

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #701871 przez MamaEmilki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka