- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Anszka - no dałam dziś czadu z zakupami- ale radochy mi to przyspożyło co nie miara.
Jutro mam nadzieję że będzie ładna pogoda to pójdziemy z Sebą na spacer

Ja już mam multum ciuszków dla niuni, ale jakoś brak mi takiego zauroczenia i nasycenia tymi ciuszkami

Kamyczka - w kwietniu

a ja jak już szukałam gondoli dla Olgi to natrafiłam na taką taniutką (pomimo że najnowszy model) do mojego wózka i tak się zastanawiam czy jej nie kupię

tablica.pl/oferta/gondola-gondolka-quinny-IDuCiD.html
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wzieła bym go ale mam już wózek

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chłopek - ja wiem że tylko i tak na część zimy starczy - bo mało która jest taka duża żeby wystarczyła na 7 miesięcy - z resztą później (większość) dzieci nie chcą leżeć

- An83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Hej dziewczynki
ja dopiero Was nadrobiłam
Olga - leżakuj grzecznie
Anszka - cieszę się że Wojtuś zdrowy - moja Kamilka w tym samym tygodniu warzyła 529g - aż się boję co to za babol będzie![]()
:
No cos Ty Bidol

Jesli kogos to interesuje, w sumie przewaznie nie, ale napisze bo chce dobrze doradzic- wlasnie dzis w szkole rodzenia babka mowola o skurczach - jesli sie ma potas i magnez w normie a mimo to sa skurcze, tak jak ja mam od ponad tygodnia, to znaczy ze jest ucisk. Problemem nie jest niedobor.
O biodrach tez bylo, ze czesto wyskakuja na tym etapie z panewki stawowek przez to ze brzuch ciazy a kobieta przybiera ten "kaczy" chód
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Olga, bidol - może przy drugim będzie mi ławiej z tymi zakupami, czy może w pierwszej ciąży już też tak miałyście?

An - dobre rady zawsze w cenie

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
bidol patrz tablica.pl/oferta/wozek-maxi-cosi-quinny-IDQ64H.html#9e6e5e44\
wzieła bym go ale mam już wózek
Chłopek - hehe - miałam

Do póki używaliśmy gondoli i fotelika- było super ( lekko się prowadzi, bardzo zwrotny i ma hamulec ręczny), ale jak przesiedliśmy się na spacerówkę to była tragedia

Twój wózek na 100% jest o niebo lepszy

An - u mnie tak było - że nie norma bo Seba miał być duży a urodził się mały - ale to taki chyba wyjątek od reguły - bo łożysko już jakiś czas obumierało i nie odrzywiało maluszka. Fakt- lekarz może się też pomylić. Ale ja porównywałam USG szwagierki z moim ( ten sam tydzień ciąży - 22) i jej niunia warzyła 550 g a moja 529 g - i jej mała jak się urodziła to warzyła 4 kg.Więc może jednak coś w tym jest

a i za rady odnośnie skórczów- dzięki

Anszka - oj niebieski też ładny, ale czerwony to taki przyszłościowy - i dla chłopca i dla dziewczynki się nada

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- An83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ok rozumiem ze nie jestem "atrakcyjna" rozmowczynia bo nie potrafie slodzic na zawolanie, za to jesli cos mi sie podoba mowie szczerze, w innym przypadku sie nie wypowoadam. Ale szczerosc nie jest nigdy dobrze widziana moze dlatego nie odnajduje sie tu ani nie jestem zauwazana.. Tak jak reszta osob ktore zrezygnowaly z tego forum..
Nic mnie tu nie trzyma wiec moglamzniknac jak reszta bez tlumaczen ale to zdzwiwienie "czemu tyle osob sie wykruszylo?" spowodowlo ze wyjasnilam czemu.. Kamyczka, Saiko, Anszka, Chlopek, m_m dzieki za normalna rozmowe, taka jaka lubie bez slodzenia sobie na sile tylko szczerze, jesli bylo milo to ze szczerosci a nie checi przypodobania sie.
Powodzenia dla wszystkich

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami

ja z reszta tez w miare rzadko sie odzywam, ale staram sie czytac
ale nidelugo, za tydzien, dwa raczej juz nei bede wchodzic bo w zyciu mi sie troche zawirowalo, opuszczamy mieszkanko i emigrujemy pomieszkac do tesciow i to w trybie niemal natychmiastowym. Narzeczony nie zarabia a za mieszkanie płacimy ok 2tys miesiacznie wiec chcemy wyrobic sie do konca marca. Pozatym przygotowania do ślubu są wlasnie tam a teściowa zaraz po ślubie idzie na operacje wyciecia macicy bo ma jakies guzki. A nei wiem jak tam z internetem bedzie, pozatym bede miala inne rzeczy do robienia niz przesiadywanie na formum i codzienne 'nadrabianie' kilku stron
Milo bylo momentami, i pewenie sie czasem odezwe.
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja i Saiko (Saiko - sorki że Cię w to mieszam)jesteśmy na tym forum od dawna (na lipcówkach od pierwszej strony) i to nie tylko na tym wątku, ale i na innym. Ja dziewczyny wielokrotnie wzywałam do powrotu. jak dłużej kogoś nie widzę to proszę żeby się odezwał. Pisze wiadomości prywatne np do limonady kalki i debory - w sumie do wszystkich dziewczyn które kiedyś były na forum - żeby dały znak życia. To nie jest tak że kogoś ignoruję lub nie lubię - po prostu nie wszystkie tematy mnie interesują i to chyba normalne. Każdy ma inny punkt widzenia.
Czemu masz do mnie taki szczegulny żal też nie wiem. Zawsze starałam się odpisywać na Twoje posty które w jakiś sposób mnie dotyczayły.