- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #249382 przez Aleksandra
Dokładnie, przecież nie mozna jeśc wiecznie tego samego bo później dziecko może różnie reagowac na nowe smaki. Lepiej teraz sprawdzic reakcje niż później męczyc się z alergią pokarmową.
Temat został zablokowany.
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #249390 przez anyanka
ja jem wszystko oprocz wzdymajacych i nic malemu nie jest
wczoraj mialam ochote na serek homogenizowany na razie nic malemu nie jest
a i mam ochote na surowe jablko bo jedynie jadlam duszone ale jakos troche sie obawiam ze malego pogoni po nim

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #249411 przez Róża
Kochane ja tylko na momencik 
Melduje wykonanie zadania, nie mialam jak napisać, bo do żadnej z Was nie miałam numeru telefonu,
W piątek po 22 zaczęły mi odchodzić wody, i zaczęły się bóle, o 1 w nocy byliśmy w szpitalu, Szymuś urodził się o 15:05 w sobotę po 17 godzinach walki, ale jak tylko położyli mi Maluszka na brzuch o wszystkim zapomniałam
Mąż był ze mną do końca, przeciął pępowinę, gdyby nie on nie dałabym rady, na końcu ryczeliśmy oboje jak bobry 
Poczytam Was jak tylko znajdę chwilkę, i opisze jak to się działo u Nas, na razie jesteśmy od 3 godzin w domku, całuje Was wszystkie mamusie i mamusie oczekujące, tutaj dwa zdjęcia z soboty Naszego Słoneczka :*

Melduje wykonanie zadania, nie mialam jak napisać, bo do żadnej z Was nie miałam numeru telefonu,
W piątek po 22 zaczęły mi odchodzić wody, i zaczęły się bóle, o 1 w nocy byliśmy w szpitalu, Szymuś urodził się o 15:05 w sobotę po 17 godzinach walki, ale jak tylko położyli mi Maluszka na brzuch o wszystkim zapomniałam

Poczytam Was jak tylko znajdę chwilkę, i opisze jak to się działo u Nas, na razie jesteśmy od 3 godzin w domku, całuje Was wszystkie mamusie i mamusie oczekujące, tutaj dwa zdjęcia z soboty Naszego Słoneczka :*
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #249441 przez Dorciaition
RÓŻA GRATULUJĘ! cudny Twój Szymuś!
Dużo zdrówka dla Was.
Co do jedzenie to położna mi mówiła, że jabłko można więc codziennie jedno zajadam.
Czasami też coś skubnę niedozwolonego, wiadomo nie przesadą.
Dużo zdrówka dla Was.
Co do jedzenie to położna mi mówiła, że jabłko można więc codziennie jedno zajadam.
Czasami też coś skubnę niedozwolonego, wiadomo nie przesadą.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #249453 przez [email protected]
kima-spoko, jak cos wiem albo pamietam to od razu pisze:) daj koniecznie znac co powiedziały Ci babki w poradni...u nas nie ma takiej poradni, hmmm chociaż pewnie w zgorzelcu jest?ciekawe musze to sprawdzic:)
Anyanka- jesli chcesz to skocze Ci do niemiec po sabsimplex na te kolki, powiedz a ja moge pojechac. no i faktycznie sprobuj jeszcze z innym smoczkiem, bo przeciez kazda firma ma inny kształt:/ no i sie nie martw po smoczku on nadal bedzie kochał i wielbił cycucha:) nie zrezygnuje z niego zbyt łątwo:D
dorcia i vestusia- jatez zawsze miałąm jakiegos pietra i wyrzuty wewnetrzne na samą mysl ze chcialam zostawic spiacego domisia samego w domu. ja mam domek z ogrodzonym podworkiem wiec tylko drzwi tarasowe otwieram i Fiśka jest na dworze(a co kilka dni kupy zbieram:/ bleeeeh) ale mam bliziutko sklep albo dom rodzicow 3 domki dalej i nie odwarzylam sie domisia zostawic. ale jak juz byl wiekszy mial jakos ponad rok to raz wylecialam do sklepu...potem juz bylo latwiej hehe bardzo rzadko tak robilam, ale robilam
dziewczyny ja jem wszystko oprocz tych wydymaczy. a jablka jalam zaraz po wyjezdzie z porodowki, bo mialam przy sobie a rodzilaam na glodnego:P i codziennie zjadam okolo 3-4 jablka, i malemu nic nie jest.
dzis bylam na pierwszym spacerku:)
nie wiem czy nie przegileam bo lazilam az 2 godziny, aaaaale
pogoda byla sliczna a mlody na jednym kocyku lezal, drugimbyl przykryty plus ta płachta z wózka, spał, nie narzekał...a no i oczywiscie Domis musiał wózek pchac wiec szlismy ttak szybko ze stuletnia babcia wyprzedzilaby nas 10 razy!
ehh Domiś już spi, Daro budzi sie na cycka, w kominku strzela ...
a ja chodze po domu i śpiewam JESTEM MLEKIEM NA CAŁE ZŁOOOOOOOOOOOOOO
heheh
Anyanka- jesli chcesz to skocze Ci do niemiec po sabsimplex na te kolki, powiedz a ja moge pojechac. no i faktycznie sprobuj jeszcze z innym smoczkiem, bo przeciez kazda firma ma inny kształt:/ no i sie nie martw po smoczku on nadal bedzie kochał i wielbił cycucha:) nie zrezygnuje z niego zbyt łątwo:D
dorcia i vestusia- jatez zawsze miałąm jakiegos pietra i wyrzuty wewnetrzne na samą mysl ze chcialam zostawic spiacego domisia samego w domu. ja mam domek z ogrodzonym podworkiem wiec tylko drzwi tarasowe otwieram i Fiśka jest na dworze(a co kilka dni kupy zbieram:/ bleeeeh) ale mam bliziutko sklep albo dom rodzicow 3 domki dalej i nie odwarzylam sie domisia zostawic. ale jak juz byl wiekszy mial jakos ponad rok to raz wylecialam do sklepu...potem juz bylo latwiej hehe bardzo rzadko tak robilam, ale robilam
dziewczyny ja jem wszystko oprocz tych wydymaczy. a jablka jalam zaraz po wyjezdzie z porodowki, bo mialam przy sobie a rodzilaam na glodnego:P i codziennie zjadam okolo 3-4 jablka, i malemu nic nie jest.
dzis bylam na pierwszym spacerku:)
nie wiem czy nie przegileam bo lazilam az 2 godziny, aaaaale
pogoda byla sliczna a mlody na jednym kocyku lezal, drugimbyl przykryty plus ta płachta z wózka, spał, nie narzekał...a no i oczywiscie Domis musiał wózek pchac wiec szlismy ttak szybko ze stuletnia babcia wyprzedzilaby nas 10 razy!
ehh Domiś już spi, Daro budzi sie na cycka, w kominku strzela ...
a ja chodze po domu i śpiewam JESTEM MLEKIEM NA CAŁE ZŁOOOOOOOOOOOOOO
heheh
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #249458 przez Dorciaition
Ha ha Sarna- "jestem mlekiem"

Zazdroszczę tego podwórka. Ja to zanim zjada z tego 9 piętra, a potem wjadę to trochę czasu minie
No i właśnie jem jabłuszko
Super musieliście wyglądać na tym spacerku
Jak masz fotki to wrzucaj 
U mnie taka pogoda masakryczna, ze psa przy każdym wyjściu na smyczy trzymamy bo boimy się, że nam zwieje

Zazdroszczę tego podwórka. Ja to zanim zjada z tego 9 piętra, a potem wjadę to trochę czasu minie

No i właśnie jem jabłuszko

Super musieliście wyglądać na tym spacerku

U mnie taka pogoda masakryczna, ze psa przy każdym wyjściu na smyczy trzymamy bo boimy się, że nam zwieje

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona