- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #171649 przez Dorciaition
Cześć Cieżaróweczki.
Madziaska baw się tam dobrze
Jest super pogoda. Oby trwała i trwała 
Wczoraj wypożyczyłam sobie świetną książkę o ciąży, no i znalazłam tam te moje bóle. Każą leżeć :/ Ale ja nie mogę na razie. Teraz w pracy, za chwilę do mamci. Trochę mnie stresuje ta droga, bo tyle km, no i tyle siedzenia.
A juterko już na domek.
Vestusia widzisz jaki Piotrek kochany.
Miłego dnia
Madziaska baw się tam dobrze

Wczoraj wypożyczyłam sobie świetną książkę o ciąży, no i znalazłam tam te moje bóle. Każą leżeć :/ Ale ja nie mogę na razie. Teraz w pracy, za chwilę do mamci. Trochę mnie stresuje ta droga, bo tyle km, no i tyle siedzenia.
A juterko już na domek.
Vestusia widzisz jaki Piotrek kochany.

Miłego dnia

Temat został zablokowany.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #171651 przez Suari
Helooooo,
Dorcia- ale z ciebie ranny ptaszek
i podrzuć tytuł tej książki 
vestusia- i nie ma się co martwić, bo Piotrek pomoże
a masz prawo jazdy na ten wózek
i czy twoja psinka już tam zaglądała czy jeszcze nie ???? 
właśnie popijam kawkę i wcinam chałkę, którą wczoraj upiekłam, muszę przyznać, że dobra wyszła
Dorcia- ale z ciebie ranny ptaszek

vestusia- i nie ma się co martwić, bo Piotrek pomoże

właśnie popijam kawkę i wcinam chałkę, którą wczoraj upiekłam, muszę przyznać, że dobra wyszła

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #171661 przez iva 20
witam laseczki z brzucholkami 
Suari Dorcia Vestusia to ja nie wiedzialam ze mozna tez w polsce nie placic chyba poprostu mnie dawno nie bylo i zacofana jestem i nigdy sie nie interesowalam takimi rzeczami ci i jak i gdzie hehe
ja wlasnie wstalam i oczywiscie pierwsze co komputer i Wy

musze isc sniadanko zjesc
ja Zagus tez sobie nie poradzilam z plikiem

Suari Dorcia Vestusia to ja nie wiedzialam ze mozna tez w polsce nie placic chyba poprostu mnie dawno nie bylo i zacofana jestem i nigdy sie nie interesowalam takimi rzeczami ci i jak i gdzie hehe

ja wlasnie wstalam i oczywiscie pierwsze co komputer i Wy

musze isc sniadanko zjesc

ja Zagus tez sobie nie poradzilam z plikiem

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #171667 przez Suari
iva- nie zacofana tylko jak nie mialaś potrzeby to się nie interesowałaś 
dla mnie chodzenie prywatnie to wygoda, zwłaszcza jak pracowałam, bo szłam na konkretną godzinę i zazwyczaj wieczorem, bo tak to pewnie musiałabym brać dzień wolny w pracy.

dla mnie chodzenie prywatnie to wygoda, zwłaszcza jak pracowałam, bo szłam na konkretną godzinę i zazwyczaj wieczorem, bo tak to pewnie musiałabym brać dzień wolny w pracy.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #171714 przez kima
Hej Brzuchate 
Ja już po śniadanko i mam dzisiaj jakiś chyba głodny dzień, bo zjadłam bułke i dalej jestem głodna
chyba sobie zaraz coś dorobie 
Suari - proszę, daj przepis na tą chałkę, też bym sobie zrobiła
Właśnie sobie wylicytowałam ten komplecik, jeszcze pare innych licytuję
dzięki Suari za tego linka 
allegro.pl/show_item.php?item=1740704099
Zaraz zabieram się za pierożki, już mi ślinka cieknie, a potem na szkołe rodzenia, dzisiaj pooglądamy sale porodowe, ciekawe jak tam jest
Miłego dnia Wam życze, na podkarpaciu w końcu pogoda zawitała i chyba na dobre koniec deszczy - przynajmniej tak mówił Krecik w pogodzie

Ja już po śniadanko i mam dzisiaj jakiś chyba głodny dzień, bo zjadłam bułke i dalej jestem głodna

Suari - proszę, daj przepis na tą chałkę, też bym sobie zrobiła

Właśnie sobie wylicytowałam ten komplecik, jeszcze pare innych licytuję

allegro.pl/show_item.php?item=1740704099
Zaraz zabieram się za pierożki, już mi ślinka cieknie, a potem na szkołe rodzenia, dzisiaj pooglądamy sale porodowe, ciekawe jak tam jest

Miłego dnia Wam życze, na podkarpaciu w końcu pogoda zawitała i chyba na dobre koniec deszczy - przynajmniej tak mówił Krecik w pogodzie

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 9 miesiąc temu #171722 przez luska
Witam laseczki.
Docia ja tez mam właśnie taki bóle.Zwlaszcza po prawej stronie jakby pośladek , kość ogonowa.
Vestusia tak to jest z tymi samochodami , ale dacie rade
Z zakupami Dal malej poszalejesz w przyszłym miesiacu i juz
Zagus a ja pobrałam plik ale nie mogę go otworzyć w jakim programie to masz??
Batmanik po prostu twój niby taki prawdziwy facet zewnątrz a w środku wiadomo co, bo jednak się przejmuje
Większość facetów takich jest
A ja wczoraj znowu zalatany dzień.Pojechałam po zwolnienie do gina ale dupa w korah jestm bo mogłam juz od 3 miechown brać, było by kaski trochę na zakupy a tu teraz nie wiem czy dostane bo cos w krusie pozmieniali jakieś nr wymagają , których my nie mamy.Albo ta kobitka u gina coś nie na czasie
A potem zakupy i byłam w domu o 21 i jeszcze sie wkurzyłam bo ja na swoim kompie nadal neta nie mam a szwagier co sie tym zajmuje ma to w d.....Wiec ja mam go w dupie bede w miescie to zamówię neostrade czy cos i bede miala oddzielinie i juz.
Vestusia ty masz play bezprzewodowy tak?? Możesz mi dac znac jak to chodzi??
Docia ja tez mam właśnie taki bóle.Zwlaszcza po prawej stronie jakby pośladek , kość ogonowa.
Vestusia tak to jest z tymi samochodami , ale dacie rade

Zagus a ja pobrałam plik ale nie mogę go otworzyć w jakim programie to masz??
Batmanik po prostu twój niby taki prawdziwy facet zewnątrz a w środku wiadomo co, bo jednak się przejmuje

A ja wczoraj znowu zalatany dzień.Pojechałam po zwolnienie do gina ale dupa w korah jestm bo mogłam juz od 3 miechown brać, było by kaski trochę na zakupy a tu teraz nie wiem czy dostane bo cos w krusie pozmieniali jakieś nr wymagają , których my nie mamy.Albo ta kobitka u gina coś nie na czasie

A potem zakupy i byłam w domu o 21 i jeszcze sie wkurzyłam bo ja na swoim kompie nadal neta nie mam a szwagier co sie tym zajmuje ma to w d.....Wiec ja mam go w dupie bede w miescie to zamówię neostrade czy cos i bede miala oddzielinie i juz.
Vestusia ty masz play bezprzewodowy tak?? Możesz mi dac znac jak to chodzi??
- zaguś
-
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #171724 przez zaguś
cześć dziewczyny, ja ten plik robilam w excelu ale 2007, wiec przerzuce jeszcze na starszy i wrzuce drugi
Załącznik brzusio_i_niunio2.zip nie został znaleziony
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez zaguś.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #171787 przez vestusia
Dżem dobry 
Ja dziś pospałam
Ominęło mnie poranne wychodzenie z Funią, jedynie Zuzia znowu się budzi tak rano (może ona wyczuwa, że jak jestem przy Piotrku, to on wstaje do pracy i ona chce mu towarzyszyć?
), musiałam więc coś przekąsić. Na szybko słodki serek i dalej nyny. Dzidzia poruszała się i też poszła spać. I spałyśmy do 10 
Iva, tutaj generalnie masz refundowane 3 badania usg jak chodzisz państwowo, no i za badania też nic nie płacisz. Z tego, co mi się kojarzy, to chyba Batmanik chodzi państwowo, a mimo to ma usg na każdej wizycie, więc fajnie. Zależy jak trafisz. Mnie też wygodniej było prywatnie, zresztą chciałam od początku zwolnienie lekarskie, więc nie chciałam iść państwowo, bo pewnie musiałabym nadal pracować.
Znalazłam ten plik Zaguś, mam worda 2007 więc ściągnęłam sobie tę poprzednią wersję
Suari, z tym prawem jazdy na ten wózek to naprawdę poważna sprawa. Te wózki teraz takie skomplikowane są. Kiedyś ruchoma była ewentualnie buda i nic więcej. A teraz tyle przycisków, każdy do czegoś innego służy. Ale pewnie troszkę poćwiczę i będę wprawiona. A Funia wąchała wózek, chciała się wpakować do fotelika, a potem do koszyczka. Ale nie jestem pewna, czy ona się tam w ogóle zmieści he, he, he
W wózku mam śpiworek taki polarowy, wydaje mi się, że jest w miarę ciepły, ale chyba na takie zimniejsze jesienne dni, a na zimę trzeba będzie kupić dużo grubszy. No ale. Wózek fajowski i bardzo mi się podoba
Dorcia, podsunęłaś mi myśl. Musiałabym się też przejść do biblioteki (nawet już wiem, gdzie tutaj jest) i poszukać jakiejś literatury dla kobiet ciężarnych albo o dzieciach
Na pewno będą mieli tego wiele 
Jej, Dorcia i Luska, macie dziwne te bóle. Mnie tak nie boli, ale sama nie wiem czy to na pewno to, co piszą w tej książce? No i czy trzeba rzeczywiście leżeć? Kurka, do wizyty u lekarza jeszcze troszkę, a może do niego zadzwonisz i zapytasz? Sama nie wiem.
Luska, tak, ja mam internet z play, najpierw pan mi sprawdzał czy tutaj będę miała w ogóle zasięg. Okazało się, że jest i wzięłam. Generalnie nie narzekam, mam limit 10GB na miesiąc (za 45 zł, bo dodatkowo mam telefon na abonament w play i wtedy było to korzystnie). A sam internet śmiga z prędkością około 1MB/s więc nie jest tak źle. Wiadomo, internet stacjonarny jest o niebo lepszy, ale ja nie narzekam. Na to, co potrzebuję play mi wystarcza, nie muli, ja jestem zadowolona. No i pilnuję transferu, bo ostatnio Piotrek siedział mi na youtube a to pożerało mi limit i w efekcie musiałam dokupić ekstra 1 GB, bo zużył mi wszystko. No a tak jest ok.
Kima, nie rób smaka na pierożki. Mniam. Ja dziś mam spagetti, tak na szybko he, he, he
Zbieram się teraz na pocztę, bo przyszły ostatnie dwie przesyłki. Jeden pajacyk i jeden komplecik. Zrobię fotki po powrocie, no i dołączę fotki mojej szparki i wózka
Do napisania później :*

Ja dziś pospałam

Iva, tutaj generalnie masz refundowane 3 badania usg jak chodzisz państwowo, no i za badania też nic nie płacisz. Z tego, co mi się kojarzy, to chyba Batmanik chodzi państwowo, a mimo to ma usg na każdej wizycie, więc fajnie. Zależy jak trafisz. Mnie też wygodniej było prywatnie, zresztą chciałam od początku zwolnienie lekarskie, więc nie chciałam iść państwowo, bo pewnie musiałabym nadal pracować.
Znalazłam ten plik Zaguś, mam worda 2007 więc ściągnęłam sobie tę poprzednią wersję

Suari, z tym prawem jazdy na ten wózek to naprawdę poważna sprawa. Te wózki teraz takie skomplikowane są. Kiedyś ruchoma była ewentualnie buda i nic więcej. A teraz tyle przycisków, każdy do czegoś innego służy. Ale pewnie troszkę poćwiczę i będę wprawiona. A Funia wąchała wózek, chciała się wpakować do fotelika, a potem do koszyczka. Ale nie jestem pewna, czy ona się tam w ogóle zmieści he, he, he

W wózku mam śpiworek taki polarowy, wydaje mi się, że jest w miarę ciepły, ale chyba na takie zimniejsze jesienne dni, a na zimę trzeba będzie kupić dużo grubszy. No ale. Wózek fajowski i bardzo mi się podoba

Dorcia, podsunęłaś mi myśl. Musiałabym się też przejść do biblioteki (nawet już wiem, gdzie tutaj jest) i poszukać jakiejś literatury dla kobiet ciężarnych albo o dzieciach

Jej, Dorcia i Luska, macie dziwne te bóle. Mnie tak nie boli, ale sama nie wiem czy to na pewno to, co piszą w tej książce? No i czy trzeba rzeczywiście leżeć? Kurka, do wizyty u lekarza jeszcze troszkę, a może do niego zadzwonisz i zapytasz? Sama nie wiem.
Luska, tak, ja mam internet z play, najpierw pan mi sprawdzał czy tutaj będę miała w ogóle zasięg. Okazało się, że jest i wzięłam. Generalnie nie narzekam, mam limit 10GB na miesiąc (za 45 zł, bo dodatkowo mam telefon na abonament w play i wtedy było to korzystnie). A sam internet śmiga z prędkością około 1MB/s więc nie jest tak źle. Wiadomo, internet stacjonarny jest o niebo lepszy, ale ja nie narzekam. Na to, co potrzebuję play mi wystarcza, nie muli, ja jestem zadowolona. No i pilnuję transferu, bo ostatnio Piotrek siedział mi na youtube a to pożerało mi limit i w efekcie musiałam dokupić ekstra 1 GB, bo zużył mi wszystko. No a tak jest ok.
Kima, nie rób smaka na pierożki. Mniam. Ja dziś mam spagetti, tak na szybko he, he, he

Zbieram się teraz na pocztę, bo przyszły ostatnie dwie przesyłki. Jeden pajacyk i jeden komplecik. Zrobię fotki po powrocie, no i dołączę fotki mojej szparki i wózka

Do napisania później :*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez vestusia.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #171811 przez Suari
Tutaj link do chałki 
smaker.pl/przepisy/ostatnio-dodane/przep...ka-z-kruszonka,46234
w przepisie jest 10 dkg cukru, ja dałam pół szklanki (czyli jakieś 12 dkg), ale wcale nie wychodzi bardzo słodka, więc spokojnie można dać więcej, ja nie miałam skórki z cytryny, ale za to dałam cukier wanilinowy i było ok

smaker.pl/przepisy/ostatnio-dodane/przep...ka-z-kruszonka,46234
w przepisie jest 10 dkg cukru, ja dałam pół szklanki (czyli jakieś 12 dkg), ale wcale nie wychodzi bardzo słodka, więc spokojnie można dać więcej, ja nie miałam skórki z cytryny, ale za to dałam cukier wanilinowy i było ok

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #171920 przez luska
laseczki ale cisza,no ale co się dziwić jak większość sie wczasuje 
My po obiadku, młody śpi a mała co jakiś czas daje o sobie znać
No i się nudzimy 
Vestusia dzia za info.Znając życie to ja tu na swoim zapizdziejewie nie będę miała zasięgu
A iplusa mieliśmy to po prostu była porażka
Ciekawe jak ten cały timobile albo orange, a chciała bym jakoa promocje wyczaic typu net + laptop bo by mi się mega przydał. Teraz korzystam ale nie ze swojego i jest bajka 
Mi właśnie koleś wysłał , ze w gratisie za udział w tylu jego aukcjach przesyłkę mam za 4.5o
Hehhe super bo nie mało było tego

My po obiadku, młody śpi a mała co jakiś czas daje o sobie znać

Vestusia dzia za info.Znając życie to ja tu na swoim zapizdziejewie nie będę miała zasięgu

Mi właśnie koleś wysłał , ze w gratisie za udział w tylu jego aukcjach przesyłkę mam za 4.5o

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #171923 przez vestusia
Znowu chciałam napisać post i znowu error. Jak to forum mnie momentami wyprowadza z równowagi 
Na dworze gorąco, my wróciłyśmy z Funią ze spaceru. Została pogryziona troszkę przez psa. W sumie bardzo dobrze, bo ona musi się w końcu nauczyć, że nie ma lecieć do każdego psa i skakać mu po głowie. No to z piskiem potem wyrwała się spod jego zębów. Gamoń jeden i tyle. I głupi jeszcze niesamowicie.
Byłam na poczcie, odebrałam ostatnie dwie przesyłki, ciuszki takie se. Lepiej jednak widzieć czasami coś na żywo, bo zdjęcie nie zawsze w pełni oddaje to, jakie ubranko jest.
No i na koniec zdjęcie mojej Małej Szparki
:D:D Poniżej druga fotka jako objaśnienie, jakby było ciężko dojrzeć (albo nie dojrzeć niczego między nogami) 

Na dworze gorąco, my wróciłyśmy z Funią ze spaceru. Została pogryziona troszkę przez psa. W sumie bardzo dobrze, bo ona musi się w końcu nauczyć, że nie ma lecieć do każdego psa i skakać mu po głowie. No to z piskiem potem wyrwała się spod jego zębów. Gamoń jeden i tyle. I głupi jeszcze niesamowicie.
Byłam na poczcie, odebrałam ostatnie dwie przesyłki, ciuszki takie se. Lepiej jednak widzieć czasami coś na żywo, bo zdjęcie nie zawsze w pełni oddaje to, jakie ubranko jest.
No i na koniec zdjęcie mojej Małej Szparki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez vestusia.
- syla
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #171968 przez luska
He he Vestusia ale sie uśmiałam z tej twojej szparki.W sumie dobrze , ze opisałaś bo ja bym nie zajarzyła co to
No a wiadomo , ze czasami fotki a w realu to niebo a ziemia, niestety.Ja jak na razie z ciuszków jestem zadowolona .A te co zamówiłam to wiem , ze jedna bluzeczka jest taka na dwa raz bo zdjęcia były uczciwe.Ale i tak w komplecie z pół śpiochami za ta cenę to nie ma co narzekać
A ciuszki wcale nie takie złe zawsze się przydadzą

A ciuszki wcale nie takie złe zawsze się przydadzą
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #171990 przez iva 20
hehe vestusia ale namalowalas wyraznie
jak widze juz jakies zdjecia na forum to juz mysle o tobie i sie smieje pod nosem ze to ty pewnie i zazwyczaj to jestes ty
:P
Witam nowa mamusie
rozgosc sie u nas i pisz wiecej o sobie i maluszku 
ja wlasnie robie obiadek i lece na dwa spusty bo robie na dzisiaj obiadek i dodatkowo goloabki zeby bylo na jutro i juz padam bo mnie kregoslup boli jednak ta mala juz troszke wazy i obciazenie rosnie

Witam nowa mamusie

ja wlasnie robie obiadek i lece na dwa spusty bo robie na dzisiaj obiadek i dodatkowo goloabki zeby bylo na jutro i juz padam bo mnie kregoslup boli jednak ta mala juz troszke wazy i obciazenie rosnie

Moderatorzy: ilona