BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

12 lata 6 miesiąc temu #450012 przez ania1985
ja tez mam w ten weekend zajecia,w sobote pojde ale niedziele juz sobie odpuszcze.tez mam problemy z wysiedzeniem tylko sie wierce. maz juz buczy ze mam nie chodzic ale jeszcze 2 zjazdy chce odbebnic bo potem nie wiadomo jak to bedzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #450079 przez Sander
IZA odezwij się!!!!!!!! Już tyle czasu się nie odzywasz... Martwie się!!!!

Jutro ide na wesele mojej przyjaciółki :) Oczywiście większość pewnie będe siedzieć, ale będe!!! No i wreszcie przyszła moja sukienka :laugh: Którą kupiłam na allegro aż za 7 zł!!! Pasuje jak ulał!!!
allegro.pl/r3196-mama-licious-sukienka-c...-40-i2692272391.html

Wcale nie widać że mam teki duży brzuszek w niej :lol:

Pozdrawiam!!

12 lata 6 miesiąc temu #450086 przez YummyMummy
Sander super ta sukienka :D! ja bylam miesiac temu na weselu i powiem Ci, ze na poczatku nawet sobie potancowalam ;) a pozniej mala siadla na pecherz i juz nie bylo z komfortowo :/
Szacun dziewczyny, ze chce Wam sie na zajecia jeszcze chodzic :P jak bylam ostatnio w kinie, to juz nie wiedzialam jak mam siedziec, po drugie duszno mi bylo niemilosiernie, wiecej sie umeczylam niz przyjemnosci z tego bylo.
Zapisalam sie do szpitala na ktg na czwartek, ciekawe czy nie wyjdzie wczesniej mala ;)

12 lata 6 miesiąc temu #450089 przez kaska
Witamyyy :)

Zuzu ja bym nie szła na zajęcia :silly: ja mam indywidualny tok, niby nie muszę chodzić na zajęcia no ale wiadomo jak to jest. nawet gdybym teraz chciała to nie dałabym rady jechać 200 km w jedną stronę. Muszę jechać 8-9 grudnia- nie wiem jak to ogarnę :huh:
co do wózka to ten Twój mi się bardzo podoba. A my wzięliśmy taki www.miminkovo.sk/kocik-bexa-b4x-fashion-white-p-1218.html tylko,że kolor taki jak Ty masz(podobny) :)

Ewelka podziwiam, że chce Ci się chodzić :) ale wiadomo na dziennych zupełnie inaczej. Ja lic robiłam dziennie a mgr już zaocznie także mam porównanie. Obyś nie urodziła na zajęciach bo u nas dziewczyna zaczęła rodzić na egz :laugh:

Sander fajnie, że budowa może ruszyć :) tylko nie przesadzaj z tańcami na weselu :woohoo: sukienka też super! Miłej zabawy i zdaj później relacje :) :) :)

Iza chyba już w tej swojej klinice. wydaje mi się, że kiedyś pisała,że idzie jakoś od połowy października.mogłaby wejść na 5 min i napisać, że ok

Joanna to życzę zdrówka dla Alicji i Ciebie, no i żeby malutka przesypiała ładnie noce. Mam nadzieję,że mój urwis też będzie grzeczniutki :)

12 lata 6 miesiąc temu #450109 przez nicka
Hop hop....jak samopoczucie?Juz coraz bliżej rozwiązania.....dziś miałam wizytę u ginekologa i się cieszę bardzo gdyż szyjka macicy mocno się nie skróciła 22mm....wiec ok ponoc....nadal mam brac luteine i nospe....bardzo bym chciala zeby mala posiedziala do tego listopada chociaż!!!Tym bardziej ze nie jest za duza-wazy okolo2.500kg.
Pozdrawiam serdecznie!!!

12 lata 6 miesiąc temu #450127 przez Zuzu19
Kaska – fajna fura. :lol: A kolor rzeczywiście praktycznie identyczny, lekko tylko jaśniejszy. Oby się szybko nie pobrudził!! :) Ale jakbym miała wybierać z tych to urzekł mnie ten jasno zielony, pistacjowy czy coś, cudo . :) Gibki jest ? Lekko się prowadzi? Szczerze mówiąc nie znam tej firmy. :P
I gdzie masz szkołę,że aż tyle musisz dojeżdżać??

Sander- żeby to nie było wesele z narodzinami. Uważaj na siebie! I na jedzenie… Pewnie wszystko bd apetyczne ale wiesz… :blink:

Właśnie, co z tą Izą

12 lata 6 miesiąc temu #450133 przez kaska
Zuzu ja mam brazowo czarny podobny kolor do tego co Ty masz ale nie moglam znelezc takiego zdjecia :p firmy tez nie
znalam, pojezdzimy-zobaczymy :D

Nicka ktory u Ciebie tydzien? ja tez mam kruszyne. wazyl w 36 i 3 dni wlasnie 2,5kg . lekarz powiedzial, ze maly no ale ja tez chuderlak jestem. urodzilam sie z waga 2,7 i wtedy nikt nie mowil, ze malo bo duze dzieci rzadko sie rodzily. a czytalyscie jakie duze sa rozbieznosci miedzy wyliczona waga z usg a urodzeniowa??? szok :) :p a szyjke to masz spoko, ja jej juz nie posiadam....

12 lata 6 miesiąc temu #450136 przez kaska
Zuzu a studiuje na UG w Sopocie mam wydzial :)

12 lata 6 miesiąc temu #450155 przez Sander
Wózki macie rzeczywiście podobne :) Ja bym wzieła akurat kolor beżowy z czarnym, lubie takie zestawy :) No i nasz będzie też beżowy :) allegro.pl/show_item.php?item=2708759668 a to nasz, odbieram w poniedziałek!! Ciekawa jestem!! A jak będe w u teściów to zrobie zdjęcia tego wózka co mam na później :) I też beżowy!!! hehehe

Na weselu oczywiście będe się oszczędzać :) Będe głownie jadła no i może z 2 tańce, nie wiecej!! Wszystko bardzo ostrożnie!! Myśle ze tak do 22 będziemy, chociaż fajnie by było doczekać oczepin... no zobaczymy... a wesele jest 1 km od mojego domu :)

Co do IZY to patrzyłam że ostatnio logowała się 06.10. Ona miała problemy z tymi wynikami wątrobowymi więc pewnie ją wzieli do szpitala... Kto wie może już się ciesz swoim Skarbem!! Trzymam kciuki żeby było wsyztsko dobrze :kiss:

Nicka no właśnie który to tydzień?? Nie masz suwaczka i nawet nie wiem... :(

Kasiu moja córka też tyle waży!!

Pozdrawiam!!

12 lata 6 miesiąc temu #450158 przez Sander
A jeszcze co do wózka to w domu mam dwa super foteliki, więc ten co na zdjeciach nie będzie używany... bo wyczytałam na forum że ten fotelik nie ma atestów...

12 lata 6 miesiąc temu #450311 przez Zuzu19
Sander nie wolałaś ze skrętnymi kołami? :) Ale kolory super!

Kaska- to ja cie podziwiam,że ty tyle dojeżdżasz. :blink:

Chyba w weekend nie idę, szczerze, nie chcę mi się, tak ciężko mi ostatnio się ogarnąć, zwlec z łóżka :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #450589 przez ania1985
i nici z dzisiejszych wykladow...rozchorowalam sie :( pozostalo mi lezenie w lozku.
Zuzu moje kolezanka ma ten wozek co ty i nie jest z niego zadowolona,nie iwem czy na jakis felerny trafila czy co,ma go 4miesiace i 3 razy juz byl w serwisie cos tam podczas jazdy wyskakiwalo i wozek sie samoczynnie skladal :/ suma sumarum kupila nowy z obawy ze nie zdarzy zareagowac i jej syneczkowi cos sie stanie.
milego dnia dziewczyny :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #450766 przez ewelka1505
Ogolnie to biore sobie insywidualna organizacje studiow i tez bede musiala chodzic tylko na zaliczenia, ale poki co do porodu chodze dalej z dziewczynami na zajecia jak do tej pory. Po porodzie to wiadomo juz sobie odpuszcze :silly:
My dzisiaj wybralismy taki wozeczek

wiem ze nie kazdemu moze sie podobac ze taki ciemny :silly: ale nam sie najbardziej taka kolorystyka spodobala a i szybko sie nie bedzie brudzil pewnie ;)
Tak wiec mamy juz wszystko dla naszej Poli :)

12 lata 6 miesiąc temu #450767 przez ewelka1505
Ania wracaj szybko do zdrowia :)

12 lata 6 miesiąc temu #450773 przez Zuzu19
Ania to chyba felerny, tfu tfu ,żeby mój taki nie był. :huh: Moje dwie koleżanki mają ten model co ja i są zadowolone, mam nadzieję,że też bd. :blink: Na razie myślę jak go złożyć. Ale to jest trudniejsze niż myślałam. Jakby nie mogli dać już takiego tylko do rozłożenia. :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka