- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Ja tez zaraz uciekam spać póki co szukam sobie pulsometru na allegro, żeby wiedzieć ile kalorii spalam jak ćwiczę

A tymczasem już Alana "ratowałam" 3 razy odkąd zasnął

Haniu mięśnie ważą więcej niż tłuszcz więć można ważyć 68 i dobrze wyglądać a ważyć 60 i wyglądać kiepsko

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Moze tak nie widac ale tak jest ...

10 kg i byłabym happy

Takze zabieram sie do dzieła z Wami a najgorsze jest to ze nie mam silnej woli

Gochens a jakie bedziesz cwiczenia robić ?
Kurcze musze sobie znalezc jakies dobre bo skalpel mnie wykancza i nie daje rady

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Na początek może male wyjaśnienia się Wam należą. A więc zaczelo się od porządków w przedpokoju... Tak zawzięcie sprzątałam że straciłam modem... Jakoś uprosiłam aby przysłali nowy przed świętami, a jak juz byl to mój laptop się obraził... I przestał działać nie wiem dlaczego... Wzielam laptopa męża ale nie pamiętałam hasla na konto...a coś ten modem mulil i nie mogłam uzyskać nowego hasła... Na Tel to już w ogóle katastrofa uzyskiwanie go
... I takim sposobem dopiero dziś wrócił sąsiad co zajrzał do kompa i wszystko jest cacy-nawet nic nie musiał robić -sam się naprasil...
i cała historia przez którą mam potężne zaległości...
dalam radę nadrobić do 314strony, a reszta raczej jutro bo dziś już nie dam rady, oczy odmawiają posłuszeństwa.teraz pisze z telefonu i chyba tak teraz będzie jedynie to możliwe.
Najpierw chcialam złożyć życzenia dla maluszków z okazji ich rocznic, a i Wam mamuśki oraz Waszym rodzinom wszystkiego co najlepsze wyniki dużo zdrówka i cierpliwości a w Nowym Roku jeszcze więcej tego co życzyłam na święta

nie chce by wyszedł mega długi post wiec wszystkiego nie będę komentować-wybaczcie.
choinki macie przecudne, prezenty też udane i dla Elizki gratuluje ząbków, chyba jednak ostatnia nie była
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

nie chce by wyszedł mega długi post wiec wszystkiego nie będę komentować-wybaczcie.
choinki macie przecudne, prezenty też udane i dla Elizki gratuluje ząbków, chyba jednak ostatnia nie była
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
jednym słowem jestem wykończona zmęczona i nie wyspana, ledwo co żyje ale za to mężuś zobaczył że nie wyolbrzymiam problemu bo widzi co jest już przez dwa tygodnie jego pobytu...
dobra dziewczyny ja uciekam spać bo mala jak na razie spi a nie wiadomo kiedy pierwsza pobudka i mężuś wola do spania, więc jutro dalej nadrabiam zaległości i odpisuje na tyle ile przeczytałam.
miał nie być długi a jest

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Zapomnialam wczoraj odpisac w sprawie tych suchych plamek kolo uszek, wczoraj jeszcze byly ale juz nie takie suche a bardziej czerwone ale dalej gryzly to sie skanelam ze dalam malemu nowa poduszke do lozeczka z pior, wyjelam ja i uszy dzis sa jak nowe

No to dziewczyny z tym odchudzaniem bede was wspierac, ale sophie tobie nie radze az tak duzo zrzucic, bo tez chcesz sie starac o dzidzie a wtedy odchudzanie nie dosc ze szlak trafi to przez rozne zachciewajki strasznje duzo przytyjesz... przynajmniej ja tak mialam z pawelkiem, akurat bylam po diecie i przez tp przytylam razem 20 kg bo w miesiac przybralam to co gubilam przez pol roku...
Malutka witaj kochana bardzo nam cie tu brakowalo

Nie moge uwierzyc ze jestem pierwsza

Maly zrobil druga kupke do nocnika w zyciu

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

agusia ale lasencja z ciebie, bardzo ladnie wygladalas

oby dzieciaczki szybciutko wyzdrowialy i wy tez nie chorujcie.
ale macie postanowienia, mi az sie glupio zrobilo, ze nic sobie nie postanowilam

eliza tez chce cos do was napisac, bo sie strasznie ciagnie do laptopa

gratulacje dla pawelka z akupki do ncnika

malutka fajnie, ze juz jestes, juz nie znikaj nam

milego dnia kochane.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Noc była super mała nie je juz w nocy i spała do 6

ALe jakoś zauwazyłam ze apetyt ma mniejszy i wciagała 180 ml a teraz 150 niewiem czemu ... :O
Malutka dobrze ze jestes

Srenka moze i racja ale ja z Zoska duzo nie tyjam w ciazy ( jakieś 16 kg ) wiec moze i teraz by było dobrze

Srenka włąsnie pokaż nam Pawełka bo juz dawno go nie widziałysmy

KUrcze mała sie drze mykam ....
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena postanowiła obudzic sie juz o 7.30

Ja nie wiem co Wy od siebie chcecie...bratowa mojego A. ma brzuch pełen rozstępów i to mocno widocznych (ostatnią ciążę miała 5 lat temu) i mąż ją i tak kocha.
Gochens ja w liceum na pewno nie wyglądałam jak ta pani po prawej

Na prawdę wyglądacie super...ja mam prawo się sobie teraz nie podobać i narzekac bo brzuch mam tylko 10cm mniejszy jak w ciąży...więc jest spory...nawet dzieci jak tu były to pytały czy jestem w ciąży. Także same widzicie...ale nie smęcę tylko zabieram się za dietetyka w przyszłym tygodniu...on układa mi dietę i lecę z tym koksem.
Więc juz przestańcie gadać że źle wyglądacie.
Malutka witaj

Moja kupy do nocnika jeszcze nie zrobiła bo nie potrafię wyczaić tego momentu kiedy robi ...ona tak po cichaczu i w tajemnicy że nigdy nie wiem, tylko później czuję

u nas dziś pochmurno...ale musimy iść po razowca z Lenitą.
miłego dnia
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Musze dzisiaj jechać na zakupy ciuchowe i po pieluchy i mleko zapasy sie pokonczyły ;/

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Trzymam za Was kciuki dziewczyny z ta dieta.Ja bym nie dala rady.Jedyne od czego sie powstrzymuje to niejedzenie kolacji.Ale to tez duze efekty daje.Jeszcze na czerwcowkach Wam mowilam ze tez kiedys schudlam 15 kg w 3 mies tylko i wylacznie dzieki regularnemu chodzeniu na fitness, silownie itd.A jadlam normalnie.Teraz dzieki prezentowi od R.czyli orbitrek,schudlam 3 kg i wlasciwie moja waga mi odpowiada tylko chciala bym wrocic do figury z przed ciazy bo wygladam teraz mnw jak ta pani po lewej ze zdiecia co dodala Gochens :/(tylko cycki o polowe mniejsze:))
Podziwaim Was tez za to ze wracacie do pracy juz.Ja sobie nie wyobrazam powrotu w czerwcu..ach..
Wogole to jestem wykonczona bo Filip nie daje spac, nie chce jesc.Wiecznie placze i ogolnie nieciekawie.Ale to chyba wszystko wina ząbków...
Malutkamilka fajnie ze juz jesteś.Cordis Ciebie tez bardzo brakowalo :*
Lenka robi przecudne minki i jak sie zabkami chwali ;)A w Bartusiu to się zakochałam