BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 miesiąc temu #815549 przez Agusia83
no to się dziewczyny musimy wspierać :laugh: :laugh: :laugh:

lecę spać, bo ni wiadomo jaka będzie noc...dobranoc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #815555 przez Gochens
Dobranoc dziewczęta :) Kolorowych snów

Ja tez zaraz uciekam spać póki co szukam sobie pulsometru na allegro, żeby wiedzieć ile kalorii spalam jak ćwiczę :)
A tymczasem już Alana "ratowałam" 3 razy odkąd zasnął :dry: jednak moje "wały kocowe"nie pomogły i tak się skubany odwraca na brzuch....

Haniu mięśnie ważą więcej niż tłuszcz więć można ważyć 68 i dobrze wyglądać a ważyć 60 i wyglądać kiepsko :)

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #815558 przez Sophie25
Hania nogi to moze i chude ale oponka i brzuch został ... i mam masywne ramiona po babci :P
Moze tak nie widac ale tak jest ... :)
10 kg i byłabym happy :D
Takze zabieram sie do dzieła z Wami a najgorsze jest to ze nie mam silnej woli :(

Gochens a jakie bedziesz cwiczenia robić ?
Kurcze musze sobie znalezc jakies dobre bo skalpel mnie wykancza i nie daje rady :(

11 lata 4 miesiąc temu #815569 przez malutkamilka
Witam się w końcu i ja.

Na początek może male wyjaśnienia się Wam należą. A więc zaczelo się od porządków w przedpokoju... Tak zawzięcie sprzątałam że straciłam modem... Jakoś uprosiłam aby przysłali nowy przed świętami, a jak juz byl to mój laptop się obraził... I przestał działać nie wiem dlaczego... Wzielam laptopa męża ale nie pamiętałam hasla na konto...a coś ten modem mulil i nie mogłam uzyskać nowego hasła... Na Tel to już w ogóle katastrofa uzyskiwanie go
... I takim sposobem dopiero dziś wrócił sąsiad co zajrzał do kompa i wszystko jest cacy-nawet nic nie musiał robić -sam się naprasil...

i cała historia przez którą mam potężne zaległości...

dalam radę nadrobić do 314strony, a reszta raczej jutro bo dziś już nie dam rady, oczy odmawiają posłuszeństwa.teraz pisze z telefonu i chyba tak teraz będzie jedynie to możliwe.

Najpierw chcialam złożyć życzenia dla maluszków z okazji ich rocznic, a i Wam mamuśki oraz Waszym rodzinom wszystkiego co najlepsze wyniki dużo zdrówka i cierpliwości a w Nowym Roku jeszcze więcej tego co życzyłam na święta :woohoo:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

nie chce by wyszedł mega długi post wiec wszystkiego nie będę komentować-wybaczcie.

choinki macie przecudne, prezenty też udane i dla Elizki gratuluje ząbków, chyba jednak ostatnia nie była

11 lata 4 miesiąc temu #815575 przez malutkamilka
Najpierw chcialam złożyć życzenia dla maluszków z okazji ich rocznic, a i Wam mamuśki oraz Waszym rodzinom wszystkiego co najlepsze wyniki dużo zdrówka i cierpliwości a w Nowym Roku jeszcze więcej tego co życzyłam na święta :woohoo:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

nie chce by wyszedł mega długi post wiec wszystkiego nie będę komentować-wybaczcie.

choinki macie przecudne, prezenty też udane i dla Elizki gratuluje ząbków, chyba jednak ostatnia nie była

11 lata 4 miesiąc temu #815576 przez malutkamilka
Rozmawiałyście o seksie w dziwnych miejscach, niektóre z nich były dość ciekawe

11 lata 4 miesiąc temu #815577 przez malutkamilka
Co u mnie lepiej nie mówić... Świata świata i po świętach, sylwester w domu z mężem i córka. Mala miała stan podgorączkowy w pierwszy dzień świąt a w drugim mąż zalapal dość brzydki katar a ja w sylwestra zapalenie krtani. Wiktora ma tez czerwone gardlo i w końcu ruszyły zęby do góry po dwóch tygodniach. Ale chyba jakiś znowu się pchają bo sie ślini i drapie czym popadnie. Zasypia w miarę dobrze ale bardzo często się przebudza i czasami się obudzi o różnych porach. Wczoraj np po pierwszej... Z jedzeniem też kiepsko, mleko z butelki zjada kolo 110ml średnio a tak staram się dawać jej jeść łyżeczką choć dziś jakby wracał jej apetyt...

jednym słowem jestem wykończona zmęczona i nie wyspana, ledwo co żyje ale za to mężuś zobaczył że nie wyolbrzymiam problemu bo widzi co jest już przez dwa tygodnie jego pobytu...

dobra dziewczyny ja uciekam spać bo mala jak na razie spi a nie wiadomo kiedy pierwsza pobudka i mężuś wola do spania, więc jutro dalej nadrabiam zaległości i odpisuje na tyle ile przeczytałam.

miał nie być długi a jest :S

11 lata 4 miesiąc temu #815578 przez malutkamilka
I przepraszam za te rozbite posty, miał być jeden a nie dość że pomieszało to jeszcze rozbiło na kilka

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #815599 przez srenka_918
Witam sie dzis :-) ten telefon z netem to zajebista sprawa :-). Maly kolo mnie wyciska kupke a ja sobie kolo niego leze go pilnuje zeby z nocnika nie spadl i jestem na forum :-)

Zapomnialam wczoraj odpisac w sprawie tych suchych plamek kolo uszek, wczoraj jeszcze byly ale juz nie takie suche a bardziej czerwone ale dalej gryzly to sie skanelam ze dalam malemu nowa poduszke do lozeczka z pior, wyjelam ja i uszy dzis sa jak nowe :-)

No to dziewczyny z tym odchudzaniem bede was wspierac, ale sophie tobie nie radze az tak duzo zrzucic, bo tez chcesz sie starac o dzidzie a wtedy odchudzanie nie dosc ze szlak trafi to przez rozne zachciewajki strasznje duzo przytyjesz... przynajmniej ja tak mialam z pawelkiem, akurat bylam po diecie i przez tp przytylam razem 20 kg bo w miesiac przybralam to co gubilam przez pol roku...

Malutka witaj kochana bardzo nam cie tu brakowalo :-). Cieszymy sie ze jestes :-) a miejsce to akurat na gooola czyli dzidzie :-)

Nie moge uwierzyc ze jestem pierwsza :-) ha ha :-)

Maly zrobil druga kupke do nocnika w zyciu :-). Dlugo sie najpierw skupia i juz sie nauczylam ze bedzie kupka i sadzam go sybko na nocnik :-) niech sie uczy co sie z kupka robi :-)

11 lata 4 miesiąc temu #815605 przez kakaszka
dzien dobry :)

agusia ale lasencja z ciebie, bardzo ladnie wygladalas :)
oby dzieciaczki szybciutko wyzdrowialy i wy tez nie chorujcie.

ale macie postanowienia, mi az sie glupio zrobilo, ze nic sobie nie postanowilam :P trzymam za kazda z osobna kciuki, oby wam sie udalo :)

eliza tez chce cos do was napisac, bo sie strasznie ciagnie do laptopa :)

gratulacje dla pawelka z akupki do ncnika :) tezw oncu musimy kupic nocnik i dzialac :)

malutka fajnie, ze juz jestes, juz nie znikaj nam :)

milego dnia kochane.

11 lata 4 miesiąc temu #815608 przez Sophie25
Witam sie z rańca :)
Noc była super mała nie je juz w nocy i spała do 6 :) ( jak narazie nie je ) nie zapeszam bo moze sie to zmienic :D
ALe jakoś zauwazyłam ze apetyt ma mniejszy i wciagała 180 ml a teraz 150 niewiem czemu ... :O

Malutka dobrze ze jestes :)

Srenka moze i racja ale ja z Zoska duzo nie tyjam w ciazy ( jakieś 16 kg ) wiec moze i teraz by było dobrze :) :D ale rozstepy mi zostały :(

Srenka włąsnie pokaż nam Pawełka bo juz dawno go nie widziałysmy :D :*

KUrcze mała sie drze mykam ....

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #815612 przez violcia00
TO SIE SPISALAM,WYSKOCZYLO MI Z EKOD SIE NIE ZGADZA WIEC SKOPIOWALAM POST A BYL MEGA DŁUGI CO SIE OKAAŁO SIE ZE JEDNAK NIE SKOPIOWALAM I DODALAM POST Z WCZORAJ BO TEZ BYL KOPIOWANY :dry: :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #815614 przez Hania84
Witam i ja...dziś wcześnie

Lena postanowiła obudzic sie juz o 7.30 :P w nocy nie wypiła mleka (marudziła...mój poleciał zrobić a ona nie chciała) i tym sposobem wypiła dopiero przed chwila po 13h od poprzedniego.

Ja nie wiem co Wy od siebie chcecie...bratowa mojego A. ma brzuch pełen rozstępów i to mocno widocznych (ostatnią ciążę miała 5 lat temu) i mąż ją i tak kocha.

Gochens ja w liceum na pewno nie wyglądałam jak ta pani po prawej :blink: ale i tak sie sobie podobałam :) zresztą ja nigdy nie miałam wyrzeźbionego ciała i zawsze byłam taka nabita ...można powiedzieć.

Na prawdę wyglądacie super...ja mam prawo się sobie teraz nie podobać i narzekac bo brzuch mam tylko 10cm mniejszy jak w ciąży...więc jest spory...nawet dzieci jak tu były to pytały czy jestem w ciąży. Także same widzicie...ale nie smęcę tylko zabieram się za dietetyka w przyszłym tygodniu...on układa mi dietę i lecę z tym koksem.
Więc juz przestańcie gadać że źle wyglądacie.

Malutka witaj :) no to miałaś trochę przebojów z netem i z choróbskami. Teraz do nas wróciłaś i jest po staremu ;)

Moja kupy do nocnika jeszcze nie zrobiła bo nie potrafię wyczaić tego momentu kiedy robi ...ona tak po cichaczu i w tajemnicy że nigdy nie wiem, tylko później czuję :P

u nas dziś pochmurno...ale musimy iść po razowca z Lenitą.

miłego dnia

11 lata 4 miesiąc temu #815637 przez Sophie25
Zapomniałam PAWEŁEK 100 lat :* :* :* :D

Musze dzisiaj jechać na zakupy ciuchowe i po pieluchy i mleko zapasy sie pokonczyły ;/ :D

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #815639 przez rysa
Chyba mi tel szwankuje bo od dwoch dni probuje cos skrobnac i nic nie wychodzi.Error!!!

Trzymam za Was kciuki dziewczyny z ta dieta.Ja bym nie dala rady.Jedyne od czego sie powstrzymuje to niejedzenie kolacji.Ale to tez duze efekty daje.Jeszcze na czerwcowkach Wam mowilam ze tez kiedys schudlam 15 kg w 3 mies tylko i wylacznie dzieki regularnemu chodzeniu na fitness, silownie itd.A jadlam normalnie.Teraz dzieki prezentowi od R.czyli orbitrek,schudlam 3 kg i wlasciwie moja waga mi odpowiada tylko chciala bym wrocic do figury z przed ciazy bo wygladam teraz mnw jak ta pani po lewej ze zdiecia co dodala Gochens :/(tylko cycki o polowe mniejsze:))

Podziwaim Was tez za to ze wracacie do pracy juz.Ja sobie nie wyobrazam powrotu w czerwcu..ach..

Wogole to jestem wykonczona bo Filip nie daje spac, nie chce jesc.Wiecznie placze i ogolnie nieciekawie.Ale to chyba wszystko wina ząbków...

Malutkamilka fajnie ze juz jesteś.Cordis Ciebie tez bardzo brakowalo :*

Lenka robi przecudne minki i jak sie zabkami chwali ;)A w Bartusiu to się zakochałam :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka