BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 miesiąc temu #815429 przez kakaszka
u mnie tez robal wykapany, ale cos wzielo ja na zabawe, a niech poszaleje, nie szkoda :)
ja juz nie daje rade ja kapac, chyba zaczne z nia wlazic do wanny, bo malo tego, ze kloc, to jeszcze tak kopie, przy kazdej mozliwej okazji, wredota mala. a jak sie kapiecie z dziecmi to woda dla was nie za zimna jest? i w ogole jak to wyglada?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #815430 przez violcia00
Wrocili na szczescie,a sie juz tak martwiłam,niby nie zawse jest dobrze miedzy nami ale jakby mu sie cos stalo to nie wiem co bym zrobiła,na dodatek kupil mi 3 paczki czekoladek i jak tu schudnac :P ,ale jakos trzeba bedzie sie powstrzymac od slodkosci.

Gochens wlasnie mialam dzisiaj wziac z nim kapiel ale dalam mu mleko polulalam troche i zasnal,chcialam go wykapac ale jak go zaczelam rozbierac to zaczal tak plakac ze odpuscilam i poszedl spac nie myty.

teraz ja lece do wanny :P

milego wieczorku :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #815450 przez Agusia83
Dziewczynki jestem,mam nadzieje,ze tesknilyscie. Jak maz skonczy okupowac moj komputer to Wam wiecej napisze i wztawie fotki.
Na wyjezdzie bylo super,zabawa sylwestrowa udana. Wczoraj okazalo sie,ze dzieciaki moje maja katar i kaszla. Noc byla kiepska. Artus bydzil sie co godzine,Emi rowniez. A dzis dr powiedziala,ze Emi ma zapalenie oskrzeli i dostala 14 zastrzykow do wykinania:-(a Artus tez dostal antybiotyk,na szczescie w zawiesinie.
Sama czuje sie do dupy,wlasnie z mezem pije banie,bo jego tez cos bierze. Innymi slowy mamy szpital w domu:-(

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #815459 przez Gochens
Kakaszka ja napuszczam ciepłej wody takiej nie gorącej wiadomo ale dobrze ciepłej. Ja uwielbiam gorącą ale z młodym ciepła jest jak najbardziej ok ;) Polecam wspólne kąpiele fajna zabawa :)

Sophie piękniusi awatarek, heh mój mi znosi pranko jak nie chce mu sie chować do szafy to nagle wszystko ma brudne, nie ważne że koszulke dopiero co z prania zdjęłam. Nicpoń jeden

Violcia zjedz czekoladkę a później bierz się za ćwiczenia. Ja już po. KOlację też wszamałam :)

Marta ja też mam wieczór przy kompie :P

Agusia zdrówka dla maluchów

Malutka widziałam była ale się zmyła?!! :dry:

Kasia pytałaś o plamy z marchewki nie mam bladego pojęcia. Proszek Alana nie dopiera tego w ogóle i większość bodziaków mam upierdzielone w marchewce :angry: nadaje sie juz tylko na pizame bo przeciez nie bedzie łazić w plamach :angry: :dry:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #815474 przez Agusia83
No i jestem.
Jesli mogę ponownie napomnkąć to na wyjeździe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A jak już napisałam, dzieciaki nam się rozchorowały i to dość poważnie, mam nadzieje, że jutro D. będzie Emi trzymał podczas zastrzyku, bo mnie się serce kraje i chce mi się ryczeć.

Nie było mnie kilka dni i tyle pięknych fotek się pojawiło :laugh:
Elizka, Gabrysia, Bartuś, Lenka, Oskarek, Filipek...a nawet Gochens i jej wystrzałowe wdzianko :laugh:

jesli kogoś przeoczyłam, przepraszam...

Violcia, ja bym spróbowałą zimnymi paluszkami wymasować dziąsełka, może wówczas synek przestałby płakać.

Cordis, witaj...nie zazdroszczę dołów i złego samopoczucia, ale zagladaj do nas

Srenka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #815479 przez Gochens
Agusia ślicznie wyglądałaś :) Achh ta czerrrrwień :) To mężuś lubi potańcować? Oj to super... No i bardzo się cieszę, że między Wami tak fajnie

11 lata 4 miesiąc temu #815483 przez Marta1985
Agusia Super .... :) Rewelacja :) A dzieciaczki ucałuj mocno :*

11 lata 4 miesiąc temu #815485 przez Hania84
Lenka śpi od 20.30...padła od razu :)

Violcia a smarowałaś żelami na dziąsełka? Dentinox np?

Agusia a Wy już w domu? Nie miałaś wracać w niedzielę? No ale tak dzieciaczki chore :( współczuję bo widać że poważnie...ale zastrzyki dobra sprawa...lepsze to od antybiotyków...ja jak byłam mała to tylko zastrzyki dostawałam i szybko wychodziłam z choroby.
Ładnie wyglądałaś w sylwka i śliczna z Ciebie kobitka :) mężu też niczego sobie :) a brzucha to ja tam żadnego nie widzę :P Super że sylwek i wypadzik udany :)

Mój A. ma katar :( bo się zastrzelę...jak mi małą zarazi znów to się wkurzę :angry:

Violcia dobrze ze cali wrócili...ale następnym razem niech zabierają tel. bo taki stres to nie jest dobry.

A na plamy płyn ludwik do zmywania dobry jest i potem do pralki (persil/ariel plus wanish) i musi być si :)

miłego wieczoru

11 lata 4 miesiąc temu #815487 przez Agusia83
oj tak, mężus lubi tańcować i co najważniejsze, bardzo dobrze to robi :laugh: na zadnym weselu nie siedzimy tylko pływamy po parkiecie :laugh:
Dziękuję Wam bardzo, choć jak patrzę na te zdjęcia to widzę, że ze mnie wielka kluska...i mam postanowienie noworoczne...nim wrócę do pracy muszę zrzucić 10kg...

11 lata 4 miesiąc temu #815505 przez Gochens

11 lata 4 miesiąc temu #815508 przez srenka_918
Witam sie i ja dzis :-)
W koncu moge do was zajrzec :-) ja juz dostalam od meza prezent na urodziny nowy telefon i moge wchodzic na forum bez uruchamiania laptopka i nie musimy sie dzielic :-). Tylko ze jak do was pisze to nie ma polskich znakow.... ale chyba to nic :-)
Musze bardzo pochwalic wszystkie wasze sliczne zdjecia :-). Agusia ja tam nie widze zebys musiala az 10kg zrzucac...
Macie racje ze kazde dziecko ma swoje tempo do rozwoju, tylko troche szkoda ze moj maly to sie w sadelko rozwija :-)

Dzis pod wieczor dostalam okres i nie wiedzialam czy mam sie cieszyc czy byc zawiedziona... ale wg lekarza mamy sie starac o dzidzie za 2,3 miesiace...

Maly ladnie spal ale sie obudzil i nie chce wiecej zasnac... taki z niego maly maruda... caly dzien mialam problem zeby go uspokajac od placzu.... a jutro go biore pod pache i jade do kolezanki z liceum :-) mam nadzieje ze bedzie grzeczny :-)

Mam nadzieje ze wytrwacie w postanowieniach :-) ja sobie nic nie postanowilam przynajmniej sie nie rozczaruje ze nie wytrzymalam :-)

11 lata 4 miesiąc temu #815509 przez Agusia83
Gochens jeszcze nie wiem...albo pod koniec czerwca, albo wezmę trochę urlopu i w sierpniu :silly:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #815511 przez Hania84
Agusia chyba w czerwcu wraca.

Bratowa mojego A. odchudzała się w 2012 roku i na diecie od dietetyka (1200kcal) schudła 15kg w 5 miesięcy :)

Bratowa mojego A. będzie mi kibicować i kontrolować mnie jak mi idzie :P więc muszę dać radę jak mi dietetyk ułoży harmonogram...mój też ma mnie wspierać...zobaczymy co z tego wyjdzie.

aha nie mam jeszcze okresu :S a piguły odstawiłam coś koło 6 grudnia i po tym miałam tylko plamienie :S poczekam jeszcze trochę..a jak nie dostanę to muszę do ginki iść :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #815514 przez Agusia83
Haniu ja bym chętnie poszła do dietetyka..ale kurcze, to trochę kosztuje..i to chyba nie jedna wizyta, prawda? Wy może się znacie lepiej?????? Bo jak jedna, to może bym zaryzykowała...

11 lata 4 miesiąc temu #815516 przez Sophie25
Agusia super lachona z Ciebie ! JEstes sexi mamuska :D Uwielbiam czerwone sukienki :)
Sama takie preferuje do tego ciemny makijasz szpile i jest bombowo :D
Super ze sie wytanczylisci :)

Hania to super wynik :) Ja postanowiłam 10 kg tez :) brzuch i nogi sa zatuszczone a przez tabl tyje wiec pilnowac sie musze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka