BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 miesiąc temu #816291 przez kakaszka
zmusilam sie w dzien na spacer, chcialam wyjsc na pol godzinki, a mala zasnela w wozku i nie chcialam ja budzic, wiec trawal 2 godziny :) ale przez to elizy dzien jest poplatany, bo zasnela na drzemke o 18, dopiero ja wykapalam dalam jesc, ale watpie, ze tak szybko zasnie, grr.

oj ikunia nam tez bardzo przykro, teraz B. potrzebuje cie jak nigdy, iec badz twarda ( i tak jestes :-* )

rysa milej imprezy, integrowac sie trzeba napewno i ty napewno sie rozerwiesz :)

aleksia ja nawet nie chce myslec ile cukru i w ogole roznych swinstw wciagam, juz widze, ze zaczelam znowu tyc, nie dobrze...

lenko jak zawsze jestes zabujcza, a ta zdziwiona mina jest rewelacja :D

oby dzisiejsza noc byla dla nas fajniejsza i kazda mogla sie wyspac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #816295 przez Hania84
Oj Ikunia współczucia dla Was :( pewnie tak nagle co? tbo nie pisałaś by babcia chorowała. Taka śmierć jest najgorsza :( trzymajcie się i wspieraj B.

Gochens wiem wiem...i dlatego mięso było na spodzie..myślałam że dłużej się będzie robić B)
Brawo dla Alanka :) nasze dzieci robią już duże postępy :)

aleksiaa jezu gdzie ty masz spore uda i boczki? OMG

Lena mi na siedząco we wózku zasypia :D ale to śmiesznie wygląda :P idę ją położyć spać

Dziś z Leną miałyśmy ekstra zabawę :D ja jej wieżę z kubeczków budowałam a ona ją burzyła i śmiała się w głos :D ale miała radochę :) psotnik mały :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #816298 przez kakaszka
aaaaaa gochens dopiero doczytalam, duuuuuuuuze brawa dla robaczka, ja sie juz nie moge doczekac tego momentu, bo mam dosc podawania paluszkow :)

lenka mala rozrabiarka :) jakos chyba zawsze dzieciaki lubia bardziej psuc niz budowac :)

11 lata 4 miesiąc temu #816321 przez Gochens
To prawda, dzieciaki nas zaskakują z dnia na dzień :) Ja i tak czekam na pierwsze prawdziwe przytulenie i całusa.. no i oczywiście "mama" takie prawdziwe B)

Wykąpana, najedzona, poćwiczona a teraz zalegam w łożu i czekam na męża i znów jakiś filmik sobie oglądniemy o ile stronka się odpali bo coś ostatnio zawodzi wciąż :dry:

Coś mnie brzuchol dziś naparza..jakoś dziwnie. Może przez to wino co dziś piłam, jakieś niemieckie kupiłam ale nie dość że paskudne to jeszcze gazowane :ohmy: 2 lampki wypiłam i podziękowałam bo było fujaśne.

Violcia jak po rozmowie z szefunciem?

11 lata 4 miesiąc temu #816327 przez KaRoLkA
Kochane ja już od rana w domku , nareszcie ale musiałam ogarnac wszystko i moge sie zameldowac znowu w 90% obecna :) tyle ze moj jeszcze w tym tygodniu jest w domu wiec różnie moze byc:p

Podróż mineła w miarę sprawnie , Gabi przespała prawie poł drogi . A tak to jest rozpuszczona jak dziadowski bicz i musze jej teraz poswiecic troche czasu żeby przywykła znowu do ciszy :)
Reszte Wam opowiem jutro i postaram sie wstawic zdjecia .
Wczoraj Was troche nadrobiłam ale zostało jeszcze 15 stron wiec się zabieram :)

Miłego wieczoru :)

11 lata 4 miesiąc temu #816330 przez aleksiaa88
waze 52 a boczki dobrze ukrywam pod czarnym, w ogóle to zle nie wygladam ale najluzniejsze spodnie ledwo wchodze za chwile nic nie wcisne na tyłek a nie mam ochoty kupowac nowych i na dodatek wiekszych

Jednak to trzydniówka ładnie jest wysypany

Ikunia przytulas

11 lata 4 miesiąc temu #816332 przez violcia00
Aleksia nic tam nie widac zeby Ci odstawało :silly: ,a to Ci mezu,to ci ładnei powiedzial,nie przejmuj sie mojemu tez sia czasem zdarza :dry:

Karolka dobrze ze dojechaliscie bezpiecznie,długo jechaliscie?i czekamy na fotosy bo widziałam ze sesja była :blink:

Ikunia bardzo mi przykro z powodu smierci B :(

Gochens jutro ide na rozmowe z szefem,wiec trzymajcie kciuki jak mozecie.... bo zalezy mi na pracy na pol etatu,nie chcce Oskara do złobka oddawac i widywac go tylko wieczorami :(

Marta album czy to był kalendarz :unsure: zamawiałas na necie???duzo płaciłas?bo tez chce zroobic dla dziadków :lol:

Lenka miny boskie strzela i jaki fajny prezencik :silly:

gratuluje Ali,widze ze robi postepy :blush:

my bylismy dzis w gorach,pieknie tam,duzo sniegu i zimno a ja tylko cienki płaszcz wzielam bo moj B nie powiedział gdzie jedziemy a bylo cieplo u nas,a teraz nastawiam sie na jutrzejsza rozmowe,ale co ma byc to bedzie i koncze ogladac horrora z wczoraj :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu #816335 przez Gochens
a to chyba coś źle przeczytałam ;) No Violcia wy w ogóle macie super widoki naprawdę zazdroszczę :) Co oglądacie? Ja ściągam jakiś film "Kamerdyner" ponoć bardzo dobry , zobaczę ocenię.

Karolka fajnie, że już jesteście na miejscu, ogarnijcie się i wpadaj z fotami bom ciekawa :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #816341 przez Hania84
Karolka super że szczęśliwie dotarliście do domu :) Tak to juz jest z dziećmi, że jak poczują możliwości to się rozbrykają :blink: moja po wizycie rodzinki ma to samo :lol:

aleksiaa haha dobre :D 52kg i boczki ukrywane pod czarnym :D hihi może sweter się pofałdował? :blink: sorki aleksiaa ale nie mogłam się powstrzymać ;) prawie się pomarańczem udławiłam :D dziewczyno toś ty szczuplutka jak nie wiem...nawet przy wzroście 148cm :blink: a raczej tyle nie masz :blink:
nie popadajmy w obsesję dziewczyny :blink:

obliczcie swoje BMI :blink:

kalkulatorkalorii.net/bmi/1680/650#wynik

i na pewno okaże się że macie prawidłowe :blink:

...moje jest na czerwonym polu :P także mam co robić :P

Violcia na pewno kciuki będą zaciśnięte :)

11 lata 4 miesiąc temu #816342 przez Gochens
Hania no ja prawie wchodzę na pomarańcz :)

Uciekam na filma więc miłej nocki dziewczęta moje drogie do juterka :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #816343 przez aleksiaa88
158 mam tak dla jasności aż taka niska to nie jestem

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #816345 przez Hania84
Gochens no to prawidłowo :) tylko pilnować by nie przytyć i będzie si :)
miłego oglądania filmu :)

aleksiaa to też napisałam że pewnie nie masz 148cm ;) no więc jesteś tym bardziej szczuplutka :) tylko sie cieszyć :)

11 lata 4 miesiąc temu #816362 przez violcia00
To ja jeszcze na zielonym :silly: ..ja jestem raczej wysoka bo 173 cm :lol:

Gochens moze dlatego ze jutro swieto a dzis niedziela to Ci sie pomylilo :silly: .a tego filmu nie widziałam ,to chyba jakas nowosc :unsure: daj znac czy sie podobał,my ogladamy czerwoną roze :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #816373 przez malutkamilka
Aleksia czy Twój partner życiowy ma oczka tam gdzie trzeba? Salceson?! Toż ty prawie nie na skali :laugh: ja tez na zielonym choć co prawda zawsze miałam BMI 19 z kawalkiem ale dobrze się czulam na 20-stce. Także zmierzam do niej. U mnie to źle nie jest bo w sumie to luźna skóra z tłuszczykiem zalega mi na brzuchu jak usiądę to śmiało lapie fale do ręki dobrze że chociaż nie wisi... No i przez to i na boczkach jest co nieco :P w udach to chyba z 3-4cm wiecej przez co nie wciskam się w stare spodnie..

ale salcesonie to za mocno powiedziane.

Gochens pogratuluj synciowi sprytu, moja tez dzis odkryla że może sama usiąść i tak intensywnie to przeżywa ze teraz śpiąc ma tylek w gorze :woohoo:jutro wstawię zdjęcie bo robiłam aparatem

A Lenk jest po prostu boska :lol: uwielbiam te jej minki

11 lata 4 miesiąc temu #816379 przez szósteczka
Hej u nas wlasnie goscie wyszli chałupka juz ogarnięta kolędowanie bylo super byla gitara, altówka i bębenek afrykański wiec bylo super muzycznie i glosno w sumie 10 dorosłych i 15 dzieci tyle że 5 dzieci to juz prawie dorosłe nastolatki i nie mowie o swoich, wszyscy śpiewaliśmy bylo fantastycznie jak będę mogła to wstawie foty. Na jutro dzis zadzwonił chrzestny Fauci i sie zapowiedział dobrze ze jedzenie mi zostali z dzis to nie będę musieć nic szykować i będziemy sie gościć.
Co do spania babli to mój jeszcze niedawno tez budzik sie co 2 godz lub częściej i mu wreszcie przeszlo wiec glowy do góry dziewczyny to przejściowe teraz budzi sie dwa razy.
Dobrej nocki na razie.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka