BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 11 miesiąc temu #365880 przez aga2+1
Dziewczyny czy macie cały czas twardy brzuch? A w nocy jak u Was to wyglada? Kurcze ja mam przez całą noc twardy jak kamień,a w ciągu dnia co chwila twardnieje. Dopiero pod wieczór jak już zalegnę na kanapie to puszcza i młoda zaczyna swoje harce.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #365881 przez karolina238
Aga też tak mam, aż czasem w nocy ciężko wstać i się przekręcić, a w dzień twardnieje i za jakiś czas puszcza

MartiO ślicznie wyglądasz, szkoda że my nie porobiliśmy sobie takich fotek byłaby super pamiątka, a tak to mamy tylko kilka :(

12 lata 11 miesiąc temu #365882 przez KAMI
Aga ja mam wrażenie, że mi zaraz brzuch rozsadzi i juz taki wrażliwy jest że każdy dotyk boli. Twardy jak bila do kręgli. Drażni mnie nawet metka z boku bluzki.

12 lata 11 miesiąc temu #365883 przez MartiO
Karolina to jedno z dwóch zrobionych wczoraj... może dziś coś jeszcze zrobimy... byliśmy na sesji 2.05.... i jak na razie cholernie się wkurzam bo brak kontaktu z fotografem.... :angry:

12 lata 11 miesiąc temu #365884 przez MartiO
u mnie ciężko wyczuć bo na górze jest sporo sadełka... i ono raczej jest miękkie... ale czasem też i to twardnieje...

12 lata 11 miesiąc temu #365885 przez aga2+1
Karolina to mnie troszkę uspokoiłaś, bo juz myslałam, ze ze mną cos nie tak. W nocy własnie nie mogę się nawet przekręcić, bo mnie boli -jest tak napięty. Mam nadzieję, że dzidzi to nie szkodzi. Na ktg przy skurczach było ok, ale to w ciągu dnia, a w nocy mam o wiele twardszy :dry:

12 lata 11 miesiąc temu #365886 przez aga2+1
MartiO super fotka:)
KAMI mnie skóra na brzuchu też boli i dokładnie tak jak u Ciebie mam wrazenie , że zaraz pęknie.

12 lata 11 miesiąc temu #365887 przez misia88
MartiO Super wyglądasz :)

12 lata 11 miesiąc temu #365907 przez katiuszka
MartiO nie przejmuj się, napewno się odezwie. Może ma jakiś urlopik?
Twoje zdjęcie jest super, najpiękniejsze na świeżym powietrzu wychodzą:)
Ja jednak nie jadę na działkę, jakis festym jest dla dzieciaków i jade ze swoimi i siostrzyczką na niego. Wezmę tez aparat, bo sama mam mało fotek a to zawsze jakaś pamiątka z tak niepowtarzalnego czasu. A zdjęć u profesjonalisty niestety nie robiłam:(
Moja Sonia dziś nadzwyczaj aktywna, więc nie zapowiada się na poród na łonie natury;)
Do wieczorka kochane moje brzusie:*
Jakby co to jestem pod telefonem:)

12 lata 11 miesiąc temu #365913 przez MartiO
u nas Młody jakiś cichy dziś....

a co do kontaktu z fotografem... raz udało mi się parę dni temu dodzwonić, miał się odezwać następnego dnia... potem cały czas poczta głosowa... Mężowi raz odpowiedział podobnie... a teraz nawet pocztę głosową na komórce ma zapchaną.... i w ogóle zero jakiegokolwiek życia od kilku dni... po prostu chciałabym zobaczyć już te zdjęcia a tak kicha... :( zastanawiam się czy nie robić innych amatorskich póki jest jeszcze co :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #365915 przez beadka7
MartiO super fotka :) :)

Ja też mam twardy brzuch, ale nie cały czas. W nocy mam tak jak wy, że nie mogę się przerzucić na drugi bok i ciężko wstać do wc taki jest twardy. Za to wieczorami mam ciągle tak jak opisywałam wcześniej i tak jak Ty Karolinko mówiłaś- tak jakby mały próbował się wydostać z brzucha- bardzo bolesne ruchy wtedy czuję. Bardzo boleśnie też twardnieje brzuch w pozycji siedzącej, tzn nie wiem czy to twardnienie czy skurcze w tej pozycji poprostu występują.

Kami mnie też boli skóra na brzuchu, a najbardziej tuż pod biustem i wokół pępka (tam gdzie mi te rozstępy popękały do krwi) nawet mężowi tych miejsc nie pozwalam dotykać i sama nawet jak się smaruję to czuję dyskomfort.

A mąż dzisiaj zabrał mnie na obiadek do knajpy :) nie musiała przynajmniej stać przy garach dzisiaj :D Teraz wybieramy się na spacerek, bo piękna pogoda-28 st. u nas :) no i oczywiście ja cała spuchnięta- buzię mam taką jakbym wstała 2 minuty temu, a stopy nie mieszczą mi się w butach :(

Miłego dzionka ;)

12 lata 11 miesiąc temu #365929 przez KAMI
MartiO, Katiuszka róbcie fotki, ja mam tylko takie nieprofesjonalne ale za to sporo :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #365936 przez Dotka
Ja biore prenatal clasic póki co musze go skończyc ale kupie chyba teraz z DHA :) no własnie misia ja podobnie robie kończe co mam i później kupi sie kolejne :))

misia powiedz ćwiczysz juz ?? bo ja się jeszcze troszkę boje bo chyba przez te 6 tygodni to nie bardzo z ćwiczeniami ??

martiO
super fotka własnie ja tez mam pare zrobionych w plenerze i w domku ale jeszcze nie zagladałam do nich co by cos z nimi zrobic i wrzucić ale pokaże cos na pewno jak juz ogarne :P

12 lata 11 miesiąc temu #365945 przez dziewczyna84
czesc dziewczyny. Ja własnie wróciłam z komunii u bratanicy, gdzie robiłam jeszcze zdjęcia i w kościele i na obiedzie. Aby była jakaś pamiątka, zgodnie z prośbą brata. Oczywiście z wielką radością. Ale jestem tak wykończona że szok!!! Do tego wyskoczyły mi jakieś kropeczki i krosteczki na nogach, od ucisku prawdopodobnie bo miała buty baletki sznurowane przy kostkach :(
i chyba zaczął mi odchodzić czop. Pierwszy raz.

Jeszcze trochę...byleby wytrzymał do 27 maja, a potem niech śmignie :)
A dzisiaj chyba pódję spać po 19.

12 lata 11 miesiąc temu #366054 przez beadka7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka