BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 11 miesiąc temu #187544 przez Emme
Alutka pamiętaj, że już macie bliżej końca z tym ząbkowaniem :) u nas jeszcze długa droga, choć dramatycznie nie jest :)

Złapała nas ulewa dziś na spacerze, ledwo doszłyśmy do celu (czyt. pepco). Musiałam jej dokupić tych skarpetek z podeszwą sylikonową, ale niestety były już same "L". ale kupiłam jej jedną (ostatnią) parę dla chłopców "S" i takie z dużymi kółkami gumy (mniejsze od 1 gr)- też się nie ślizgają.
is przyjaciółki
poza tym w sobotę spóźniłam się z Tolą na ślub mojej sis przyjaciółki, chciałam złożyć jej życzenia, ale pomyliłam godziny i widziałam tylko jak odjeżdżają :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 11 miesiąc temu #187564 przez Asiersa
Tolince gratulujemy kolejnych ząbków :)

Zdjęcia dodam najprędzej jutro, bo okazało się, że aparat ma P :)

Opowiem Wam jeszcze śmieszną sytuację, która miała miejsce na Krupówkach :lol:

Jak wiadomo, na Krupówkach jest pełno ludzi przebranych za różne postacie z bajek :) Podszedł do dzieci (do Tomka i Kubusia (3latka)) Gufi i zaczął im machać, zagadywać do nich i głaskać po główkach :silly: Tomek śmiał się na głos i ogólnie cieszył się na widok tych dużych maskotek a Kubuś widząc Gufiego, rozpłakał się bo się przestraszył.
Ania z Kubusiem odjechali na bok a Gufi zaczął namawiać mnie na zdjęcie :) Jedna fotka jedyne 10 zł B)
Ania na boku tłumaczyła Kubusiowi, że to tylko taki Pan przebrany za Gufiego :)
Kubuś w końcu dał sobie przetłumaczyć :)
Poszliśmy dalej. Wózki pchałyśmy jeden obok drugiego, tak, że Tomek i Kubuś trzymali się za rączki :)
Po chwili słyszymy jak Kubuś pyta Tomka:
Tomuś....a Ty się nie boisz przebieranych?
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

14 lata 11 miesiąc temu #187565 przez alutka1011
No mam nadzieję że szybko jej wyjdą i wkońcu będziemy z mezem przesypiać całe noce SAMI! :laugh:
A propo pepco u nas mają otwierać tylko jeszcze nie nie wiem kiedy-już się doczekać nie moge :)
Gadała z siostrą chyba z godz(na więcej mi Maja nie pozwoliła :) ) i już jej 33 tydz stuknie a ona jeszcze nie ma nic przygotowane wyprawki ani nic jak by tak urodziła jak moja starsza siorka w 34 tyg to by były jaja :laugh:
Już się nie mogę doczekać Milenki :lol: Ciekaw jak Maja będzie reagować na taka malutką kuzyneczkę :)

14 lata 11 miesiąc temu #187577 przez asia26
Czesc Oliwka jest ogromnie zaciekawiona takimi malymi dziecmi :) chyba ida jej kolejne zabki dolne 2 i gorne 3 ale nie jestesmy z mezem pewni moze sie mylimy ale dziwne dziaselka ma i niespokojna jest i placzliwa i kupcie :cheer: no w koncu nie bedze szczerbata :P i wiecie co wczoraj bylismy na zakupach i kupilam Oliwce pajacyki i bodziaki na 86 bo mysle lepiej troszke wieksze puscilam zaraz wczoraj pralke bo nie moglam sie doczekac kiedy zaloze i ubieram dzis a one na styk :cheer: a co ubiore spodnie to sporo krotsze normalnie nie mam jej w co ubierac i raczej grubsze zakuoy nas czekaja :D piszcie kolejno co u Was musze nadrobic zaleglosci :)

14 lata 11 miesiąc temu #187580 przez Emme
Tola lubi dzieci, ale raczej w swoim wieku lub starsze :) mniejsze ją nie interesuję :D

My byliśmy nad morzem z 2 letnią dziewczynką, idealny materiał na starsza siostrę :D
Jak coś sadła to karmiła tym też Tolę- okruszki wkładała jej do buzi. i dużo jej tłumaczyła po swojemu (dużo nie mówi), np jak Luśka bawiła się rzepami przy butach i ona do Toli: bam, tak, bam i kiwała głową, co oznaczało- nie odpinaj butów, bo Ci spadną :) albo brała jej buty i układała w przedpokoju, obok innych :)

14 lata 11 miesiąc temu #187582 przez Emme
ja czekam aż w sklepach pojawią się bardziej jesienne rzeczy, bo póki co większość letnich jeszcze, które kuszą, ale nie ma sensu ich kupować. kupiłam tylko czapkę fajną Toli w 5-10-15

14 lata 11 miesiąc temu #187584 przez paulina2209
Monika boi się dzieci w swoim wieku a jak spotkała młodszą dziewczynkę to chciała się nią bawić jak lalką

14 lata 11 miesiąc temu #187585 przez asia26
ja tez czekam bo same letnie kupilam poki co body na dlugi rekaw i te pajace

14 lata 11 miesiąc temu #187587 przez paulina2209
ja jeszcze trochę ciuszków mam myślę że na zimę mi starczy.

14 lata 11 miesiąc temu #187588 przez alutka1011
Ja Mai zakładam 80-86 czasami 92 ale wiadomo rozmiar rozmiarowi n ie równy.
My byliśmy w niedziele u kolegi na prażonych i była jego siostra z córka ok 4 lata i biegała za Mają krzycząc "malutka nie wolno ,malutka nie chodź tam" :laugh: Fajnie to wyglądało a Maja z tego miała taki ubaw i jeszcze bardziej jej uciekała :laugh:
Asiu jak tam Oliwka albo raczej jak mama znosi rozłąke?

14 lata 11 miesiąc temu #187591 przez Emme
ja właściwie to nie wiem. na zimę mam kombinezony a na teraz chyba jakieś cieplejsze spodnie muszę kupić, ale muszę przejrzeć wszystko.

uciekam dziewczynki, piszcie, piszcie :D

14 lata 11 miesiąc temu #187597 przez paulina2209
ciekawe czy zima przyjdzie szybko czy znów w styczniu :) ja mam dwa kombinezony na zimę a nawet 4 tylko te dwa mają zabudowane stópki i nie da się butów założyć

14 lata 11 miesiąc temu #187599 przez asia26
Oliwka i ja rozlake znosimy zle :( ja placze w pracy Ona w domu i tak to wyglada :( nie wesole to jest :( ale coz musimy dac rade zeby cos miec :(

14 lata 11 miesiąc temu #187601 przez paulina2209
Asiu tak mi przykro! mam nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz lepiej

14 lata 11 miesiąc temu #187604 przez alutka1011
Napewno sie z czasem obydwie przyzwyczaicie.Bedzie dobrze :kiss:
Ja muszę kupić kombinezon i kurtkę na zimę tylko na all jest jeszcze tego mało :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka