BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 3 tygodni temu - 14 lata 3 tygodni temu #103627 przez Asiersa
Cześć dziewczyny :)
Wczoraj wieczorkiem nie miałam jak zaglądnąć do Was, bo Tomcio zrobił mi taką jazdę, że szok :)
Asiu, co do Twojego pytania, to nie musisz mnie przepraszać za nie :silly: Ja nie ukrywam tego, że nie jesteśmy razem więc nie mam się na Ciebie o co gniewać :cheer:
Kazałam mu się wyprowadzić po tym jak po raz kolejny przyszedł do domu i zrobił awanturę o byle co. Czepialski niesamowicie i w dodatku tym razem był wypity :dry: za dużo powiedział i nie wytrzymałam :angry:
Rano spakowałam mu reklamówkę. Tak, tak reklamówkę bo swoich rzeczy to on nie miał dużo. Nie będę tutaj na forum cytować co do niego mówiłam bo moderatorka miałaby dużo pracy, hehehe :lol: :lol: :lol:

A co do wagi, to Tomasz ma 6,5 kg a wzrost to nie wiem :blush:

Mój dzielny chłopczyk :*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 tygodni temu #103629 przez Groszek
Teraz opowiem Wam coś. Tylko usiądźcie :lol:
Dzwoni M około 21 i mówi że nie ma czystych skarpet i majtek -> mam wrócić żeby je uprać bo on w brudnych nie będzie chodził :angry: szczęka mi opadła :lol: za chwilę dzwoni "zastrzeżony" więc odbieram... a tu teściowa -> że jak ja się zachowuje? uciekłam odd męża i zostawiłam go w syfie, że nawet bielizny czystej nie ma :huh: myślalam że uduszę się ze śmiechu i odpowiedziałam że może bez majtek chodzić, albo niech MAMUSIA mu upierze :lol: :lol: :lol: normalnie jestem w szoku :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 3 tygodni temu #103630 przez Asiersa
:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Wybacz Groszku, ale moja reakcja była właśnie taka

14 lata 3 tygodni temu #103640 przez asia26
Groszku po pierwsze to czy ta waga chcialas mnie zdolowac :D a po drugie to jedza jestes pojechalabys uprala mu skarpetki :P nie no fest optymista z niego a jego mamusia to juz wogole kabareciarka :D Asiu s to typ dobrze ze go pognalas :) a tak wogole jak Wam sie dzionek zaczal mi spoko tylko Oliwka broi od rana jak nie wiem co :D moze ktoras herbatke :)

14 lata 3 tygodni temu #103646 przez Groszek
Asiu w żadnym wypadku nie chciałam Cię zdołować... Tylko chciałam Wam pokazać jaki z niego PREZES PULPET :lol: :lol: :lol:

14 lata 3 tygodni temu #103650 przez asia26
Wiem wiem tylko zartuje :D

14 lata 3 tygodni temu #103652 przez Groszek
Jak chcesz to mogę Oliwici ze 2 kg oddać od Michasia :lol:

14 lata 3 tygodni temu - 14 lata 3 tygodni temu #103653 przez Asiersa
Ja napiję się, ale kawuni :)

Z Oliwcią jest już lepiej?? U Tomka nie ma poprawy i dzisiaj o 14 idziemy do lekarza :(

Mam tylko nadzieję, że nie da nam skierowania do szpitala bo chyba bym nie dała rady :( mam dość szpitali na następne 5 lat minimum. No ale jak będzie trzeba... :(

14 lata 3 tygodni temu #103654 przez Groszek
Ja herbatkę popijam :)

14 lata 3 tygodni temu #103658 przez asia26
Wydawalo mi sie ze tak ale chyba raczej nie ja wlasnie dzwonie umowic ja na jutro do lekarza bo u nas nalezy dzien wczesniej a jak dziecko nagle sie pochoruje i nie zdazysz umowic z wyprzedzeniem (jak mialo to u nas miejsce w pon) to zbadaja Ci je z wielka laska :ohmy: ma katar i tak ja dusi ze szok martwie sie o nia :kiss: buziaczki dla Tomusia od nas :)

14 lata 3 tygodni temu - 14 lata 3 tygodni temu #103661 przez Asiersa
Tomek nie ma aż takiego strasznego katarku ale coś mu tam spływa jak leży na brzusiu.
Poza tym nie ma gorączki. Tylko ten okropny kaszel :( i jak oddycha to aż piszczy mu w płucach!! :( Próbuje to odkaszleć i znów to samo :(
Nie chce nic jeść :( o butelce nie ma nawet mowy a łyżeczką też co raz gorzej :( on nawet herbatkę popijał łyżeczką :(

14 lata 3 tygodni temu #103662 przez asia26
woooooooow umowili mnie od reki na jutro na 820 :dry: troche wczesnie no ale coz :dry: Groszku z przyjemnoscia przyjme te 2 kg moze nawet z 3 :D

14 lata 3 tygodni temu #103664 przez asia26
Oliwka z kolei okropny kaszel+kaszel fatalny+37,7 no meczy sie po prostu :( ale jest bardzo grzeczna i dzielna i nawet to nie przeszkadza jej w brojeniu :)

14 lata 3 tygodni temu #103665 przez Groszek
Asiu z chęcią :lol: bo trochę nam ciężko go nosić :lol: :lol: :lol:

14 lata 3 tygodni temu #103669 przez asia26
no to dawaj :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka