BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

15 lata 11 miesiąc temu #25895 przez monami
hah :) no właśnie..obyśmy zdążyły im to wszystko założyć :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 11 miesiąc temu #25897 przez martela89
A to pościel :)
Załączniki:

15 lata 11 miesiąc temu - 15 lata 11 miesiąc temu #25899 przez monami
piękna, puchatkowa :) - moim ulubieńcem jest osiołek :P i królik heh.

Ja kupiłam dwa komplety póki co..:P

zdjęcia z allegro..ale juz mi się nie chciało robić :P - lenia mam
Załączniki:

15 lata 11 miesiąc temu #25900 przez martela89
Ja też najbardziej lubię osiołka :)
Muszę dokupić jeszcze jedna ale w jakimś innym kolorze,a nic ciekawego nie było :)

15 lata 11 miesiąc temu #25912 przez MoNiaaa
ej dziewuchy mi sie wydaje ze mam sporo wiekszy brzuszek nawet od paulinki a my mniej wiecej jestesmy na tym samym etapie :silly: paulinko a jak twoje rozstepy??tak na nie narzekalas a nie zauwazylam nic na zdjeciach..?
ja dzis odebralam ta paczke z poczty ale przyslali mi inny cumelek a tamten byl taki slodki z kwiatuszkami esh

posciel w kubusia slodka uwielbiam kubusia puchatka mam slabosc do ciuszkow z kubusiem :) tez mam kilka ulubionych ubranek
a te body z napisami sa boskie :)

http

]

15 lata 11 miesiąc temu #25914 przez paulinkaaa2202
bo ja Monia (jak na razie) rozstępów na brzuchu nie mam. Mam te duże czerwone grube krechy o których pisałam wcześniej na udach i pośladkach, a na zdjęciu obcięłam nogi dlatego nie widać :P

No możliwe Monia mamy kilka dni różnicy a z tego co mówiłaś twoja mała chyba jest większa, no ale okaże się przy narodzinach. Ja mam wrażenie że jak siedzę to brzuch wydaję się jeszcze większy i zdjęcia tego nie oddają

15 lata 11 miesiąc temu #25915 przez MoNiaaa
ja niestety na brzuchu mam rozstepy i to sporo i duze :(:(:( jestem tym zalamana ale narazie staram sie na nie nie patrzec :silly: jutro idziemy do lekarza to zobaczymy jak jej waga :)

http

]

15 lata 11 miesiąc temu #25918 przez paulinkaaa2202
No to czekam aż się jutro pochwalisz :)
mnie też te rozstępy dobijają, ale wiesz wydaję mi się że to zależy od skóry czy jest elastyczna i zawiera jakieś tam składniki czy coś.
Moja mama np. nie miała rozstępów i dużo moich znajomych też nie miało. I to mnie dobija że prawie nikt nie ma rozstępów tylko ja mam :(

Ja już w okresie dojrzewania miałam cellulit chudłam, potem przybrałam na wadze i tak jakoś wyszło. Cellulit można przeżyć gorzej z rozstępami ale takie życie.

Mam nadzieję że chociaż zbladną i będę mogła w przyszłym roku założyć jakieś krótkie spodenki czy spódnicę. No a brzucha nikomu nie pokazujesz to też jakiś plu

15 lata 11 miesiąc temu #25923 przez MoNiaaa
no niby sie brzucha nie pokazuje ale wiesz nad wode czy cos i jakos tak nie fajnie sie zakrywac. mi nogi dosc przytyly czuje po spodniach i wlasnie tez rozstepy mi wyszly i celulit rozstepy napewno zbledna ale tam gdzie ich duzo to bedzie jednak widac takie krechy a za rok planujemy nad morze sioe wybrac :)
paulinko a ile wazylas przed ciaza jesli moge zapytac??? ja zawsze wazylam ok 65kg ale jak pierwwszy raz u lekarza sie wazylam to wyszlo ze 63kg ale moze troszke schudlam w pierwszych tc albo przez prace ktora wtedy zaczelam a byla dosc ciezka fizycznie.ciekawe ile teraz waze mam nadzieje ze od ostatniej wizyty juz duzo nie przytylam 3 tygodnie temu bylam 15 kg na +

http

]

15 lata 11 miesiąc temu #25925 przez paulinkaaa2202
No to prawda głupio iść nad wodę czy basen i się zakrywać. No widać na pewno będzie widać ale oby nie tak na pierwszy rzut oka.
Ja przed ciążą ważyłam 61kg, ważyłam sie tydzień temu i waga wynosiła 81kg aż sie załamałam. Lekarz mówił że do końca ciąży przybędzie mi jeszcze jakieś 5kg, a mi w 3 tygodnie przybyło 4kg. Strasznie mnie to przeraziło, dlatego wolałabym już urodzić bo mogę jeszcze więcej przytyć i wtedy będzie masakra.

15 lata 11 miesiąc temu #25926 przez paulinkaaa2202
czyli obecnie przybyło mi 20kg

15 lata 11 miesiąc temu #25927 przez MoNiaaa
nom ja ostatnio wazylam 80 kg mi sie wydaje ze nie tyje ale z tego co zajomi zauwazaja to wciaz rosne :ohmy: az strach jutro wejsc na wage :silly:

http

]

15 lata 11 miesiąc temu #25928 przez paulinkaaa2202
wiesz mi też sie wydawało że już nie tyję, słyszałam że pod koniec ciąży mało kg przybiera i nie wiem skąd te kg z tego że dużo jem czy woda odkłada się organizmie, wszystko okaże się w praniu po porodzie. Mam nadzieję że te 10kg od razu zejdzie po urodzeniu

15 lata 11 miesiąc temu #25930 przez margot
Ja póki co rozstępów nie mam , ale nie cieszę sie za wcześnie ,bo czytałam ,że czasem tuż przed porodem się pojawiają.Co do wagi to już inna historia... Ja startowałam od 58 , a teraz mam 78 . Do tego jestem niska (160) i już spotkałam sie z reakcją koleżanki "Ale ty wielka jesteś!!" :cheer: Ale zobaczymy jak to będzie jak już się wypatroszymy , wtedy będziemy się martwić ;) Kupiłam dziś w kiosku "Poradnik przyszłej mamy" CLaudii zapakowany był w folii , a w środku ....dodatek "Diety" :silly:

15 lata 11 miesiąc temu #25932 przez margot
K..wa , ale jaja ! Właśnie przed chwilą sie chwaliłam ,że nie mam rozstępów, a chyba jednak mam. Mój man własnie robił mi fotę brzucha , co bym mogła wstawić i co na niej widzę ... ROZSTĘPY !!!! CHlip CHLIP !!!! Zobaczcie zresztę same :(
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka