BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 3 miesiąc temu #56959 przez Groszek
Martela ależ Vanesska ma oczka :) zakochać się można...
Ręczniki tak jak Iwkaa polecam z kapturkiem :) choć my już mamy alternatywę do kapturkóe -> szlafroczek... Miśka wycieram w łazience, zakładam szlafroczek i idziemy do pokoju się ubierać :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #56967 przez Madzia89862
a przepraszam ze sie wtrace...Wiola mam pytanie do Ciebie napisałaś ze teraz wiesz dlaczego dziewczyny Ci nie pomogły..udowodnic mozesz swoja sytuacje przedstawiajac decyzjez opieki społecznej o odmowie przyznania pomocy,przedstawiajac faktyczne wplaty alimentow i decyzje o przyznaniu rodzinnego i kwotach moze wtedy dziewczyny Ci uwierza bo tak na słowo nie ukrywajmy ciezko komu kolwiek wierzyc. jezeli faktycznie masz takowa sytuacje ciezka w nocy udowodnij to dziewczyna a nie.i bedzie po sprawie.uwierz mi jezeli tak masz ciezko to wspolczuje ale kazdy jest kowalem wlasnego losu jednak jakby nie bylo... jestes jedya z wielu osob ktorej jest w zyciu ciezko i nie moze powiazac konca z koncem dlatego nie rozumiem takze ze opisujac na forum swoja sytuacje materialna i finansowa liczylas na odpowiedz i pomoc wszystkich dziewczyn???

coz ja jestem osoba co w mysli to i na jezyku.tyle co chcialam powiedziec

14 lata 3 miesiąc temu #56970 przez Groszek
Madziu a ja stoję za Tobą murem i podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisałaś...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 3 miesiąc temu #56975 przez MoNiaaa
dokladnie jednak jak sie na nawet nadzieje na jakas pomoc to teraz raczej na "gebe"nikt nie wierzy mimo ze jestesmy tu juz dlugo na forum to jednak osoboscie sie nie znamy i tez tak trudno obiektywnie ocenic sytuacje.wiec chyba nie powinnas sie dziwic i zastanow sie czy ty bez pytania i watpliwosci perzeslalabys komus pieniadze.napewno wiele osob tu na forum ma problemy z kasa bo umowmy sie ale w dzisiejszych czasach naprawde cieko jest a zwlaszcza z dzieciakami ktore rosna i potrzebuja coraz wiecej.jesli czujesz do kogos zal to mozesz to chyba jakos udokumentowac?

http

]

14 lata 3 miesiąc temu #56976 przez Madzia89862
:)dziekuje Groszku:)

14 lata 3 miesiąc temu #56977 przez Madzia89862
racja wystarczy przeslac pokazac otrzymane decyzje o odmowie czy o przychodach faktycznych i z jakiego tytulu one sa i sprawa sie wyjasni a nie masz pretensje Wiolu do dziewczyn bo ktos ci nie uwierzył...ciezkie sa czasy jednak dla kazdego..choc wielu tu na forum nie mowi o tym głosno..

14 lata 3 miesiąc temu #56989 przez raczek10
JA TEŻ UWAŻAM ,ŻE WIOLA POWINNA WYJAŚNIC KILKA SPRAW . JA NAPRZYKLAD CHCIAŁA BYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CO TO ZA DARMOWY INTERNET NA 6 MIESIĘCY , BO JA TEZ BYM MOZE Z TAKIEJ PROMOCJI ZKORZYSTAŁA :)

MADZIU MASZ DUŻO RACJI .

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

14 lata 3 miesiąc temu #56990 przez Emme
Dziewczyny mają rację. i ma co się załamywać. niestety, ale momentami Twoja postawa była nie do przyjęcia (pisałam o tym wcześniej), a wypowiedzi, a właściwie zawarte w nich informacje były niespójne i być może to zaważyło na takim obrocie sprawy. nie możesz oczekiwać pomocy od każdej użytkowniczki, bo tak troszkę na to wychodzi. wszystkie sugestie były na nie, każda propozycja odrzucona... A taka forma pomocy, jaką jest doradzenie jest bardzo cenna- nie chciałaś z niej skorzystać. Możemy wszystkie współczuć takiej sytuacji, ale jakby nie było jesteśmy tu dla siebie nieznajomymi, anonimowymi osobami (z małymi wyjątkami). Ten kopniak od życia ma Cię zmotywować do działania, żeby poprawić tą sytuację życiową, a nie do szukania doraźnej pomocy.

nie piszę togo w złej intencji

14 lata 3 miesiąc temu #56992 przez Madzia89862
zatem Wiolu wiele z dziewcząt czeka rowniez na wyjasnienia.i nie ma sie tu co obrażac na nas.

14 lata 3 miesiąc temu #57002 przez asia26
ja chcialam pomoc wioli i to bardzo ona roniez jest dla mnie serdeczna bardzo i ciagle wypytuje jak radze sobie w sytuacji z moja mama ktora jest bardzo trudna a w ktorej znalazlam sie z dnia na dzien i czulam ze musze jej pomoc. nie pomoglam bo nie mam jak dotrzec na poczte bo ciagle siedze u mamy i opiekuje sie nia ale w sumie to nawet cieszy mnie to ze tego nie zrobilam bo tak mysle ze wiola nie odbierze tego tak jak powinna ze chcemy jej pomoc zeby bylo lepiej ale ze najwazniejsze jest jej dzialanie i bedzie liczyc tylko na pomoc innych nie biorac sprawy w swoje rece. duzo osob tak ma ze liczy tylko na innych nie umiejac sobie poradzic ze swa sytuacja wrecz nie chcac z nia nic zrobic i ciagla im pomoc tylko im szkodzi :( i mysle wiolu ze teraz bedziesz juz ogromn ie obrazona na mnie i pewnie moj bol juz nie bedzie Cie interesowal ale mysle ze jak Ci pomozemy to ciagle bedziesz na nas liczyc a pisac tylko bedziesz ze chcesz cos zrobiac siedzac z zalozonymi rekami.

14 lata 3 miesiąc temu #57005 przez Madzia89862
asiu26 nie jestem w temacie z Twoja sytuacja ale na nas tez mozesz liczyc ze Cie wysłuchay lub wesprzemy slowem chociazby.
Wiolu odezwij sie w miare mzliwosci..czas stanac na nogi i wziasc sprawy we wlasne rece.a nie czekac na czyjas pomoc...mimo ze moze nie wiele osob ci pomoglo powinnas wziasc pod uwage checi i dobre slowo pozostalych mam.

14 lata 3 miesiąc temu #57006 przez DariaEm
No to ja sie przyznam bez bicia ze to ja uswiadomilam te kobiete o tym ze jest malo wiarygodna i to ze nie otrzymala od wiekszosci pomocy w postaci pienieznej tylko dlatego ze zaczela mijac sie z prawda po tym jak ni stad ni z owad zaczela sie upominac o pieniadze ktore jej wyslalam i do niej nie doszly, po tym co sie dowiedzialam na szczescie mialam mozliwosc zastopowania przesylki poprzez nr identyfikacyjny. Z reszta nie ma co sie oszukiwac Wiolu, kiepsko to rozegralas, jezeli twierdzisz ze zadna pomoc w postaci pieniedzy do Ciebie nie dotarla to moze pora sie rozejrzec za organizacjami stworzonymi do pomocy?

14 lata 3 miesiąc temu #57012 przez asia26
Madzia89862 napisał:

asiu26 nie jestem w temacie z Twoja sytuacja ale na nas tez mozesz liczyc ze Cie wysłuchay lub wesprzemy slowem chociazby.

moja mama umiera na raka a dowiedzielismy sie o tym w dosc nietypowy sposob jednego dnia poszla do szpitala na rwe kulszowa a drugiego lekarze powiedzieli ze to nowotwor 4 stopnia z licznymi naciekami :( ze nic nie mozna zrobic... i tylko jeden onkolog aniol a nie czlowiek postanowil nam pomoc sprobowac bo jak mowi wiare zawsze trzeba miec... wiec ja kiedys w mamusiach lipiec 2010 prosilam tylko o modliwte za Nia i zebyscie wierzyly ze mna a moze wyzdrowieje... wiem ze to smiesznie zabrzmi ale ja tak jestem zzyta z nia ze me zycie bez niej nie ma najmnieszego sensu...

14 lata 3 miesiąc temu #57024 przez Madzia89862
Asiu bardzo ci wspolcuje i mozesz byc pewna ze sie bede modlic za zdrowie Twojej mamy.trzeba wierzyc ze bedzie dobrze..

DariaEm coz gratuluje odwagi:)nie ma co ukrywac sie z wlasnymi myslami i spostrzezeniami na dany temat:)oczywiscie Wioli nie chce tu w zaden sposob oczerniac czy cos..ale faktycznie naleza sie wyjasnienia badz dowody takowej sytuacji która ponoc ma

14 lata 3 miesiąc temu #57025 przez asia26
dziekuje Ci bardzo bo to dla mnie barzdo wazne a dla mojej mamy moze cuda zdzialac bo te ponoc sie zdarzaja... a wiara to juz bardzo duzo...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka