- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2

Ja też bym chciała drugie i też rok po roku ale w naszej sytuacji to niemożliwe....
Muszę znaleźć pracę, posłać małą do żłobka, coś zarobić bo z jednej pensji jest ciężko i jeszcze do tego mamy kredyt masakra
Dobrze że moi rodzice nam pomagają bo byśmy zginęli
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

ja jestem podobnego zdania jak alutka fajnie jak dzieci dorastaja razem ja mam siostre 2 lata mlodsza i sie super dogadujemy a z mlodszym bratem juz nie to samo.
sama chcialabym juz myslec o drugim dzidziusiu ale sytuacja narazie nie pozwala

Alutka powodzenia u lekarza i koniecznie podziel sie nowina 3mam za ciebie mocno kciuki i sama sie czuje jakbym znowu w ciazy byla

a niespodzianka bedzie niesamowita a kiedy robisz roczek??
a co do nocy to Julka ostatnio budzi sie nad ranem i nie spi z godz albo dwie nie wiem co soe jej tak przestawilo ale juz czasem brak mi sil i cierpliwosci na dodatek w dzien malo spi wiec nie ma chwili odpoczynku

- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę
a w moim zawodzie tez ciezko o prace w malej miescinie;(
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- martela89
-
Autor
- Gość
-

Ale już się do tego przyzwyczaiłam i nie jest źle

My też mamy kredyt ale jest ok bo mój M jest za granicą więc finansowo jakoś dajemy radę,co miesiąc jest w domu więc też jest dobrze.
I nie piszcie tak o tych brzuszkach bo mnie zarazicie,a wtedy mój chłop na pewno nie wyrobi

- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.

Altka teraz czekamy na informacje i mam nadzieję, że nie przeniesiesz się na stałe do lutowych mam albo do podwójnych mam

Dziewczyny ja to też bym chciała drugie maleństwo jak tak rozmawiacie o tych brzuszkach.

Martela Tobie to troszkę zazdroszczę, że ciągle z Vaneską możesz się opiekować i nikomu nie musisz jej dawać. I z kasą też u Was jest nieźle skoro ciągle coś kupujesz, pokój Vaneski superaśnie odpicowany itd. fajnie tak, że o kasę martwić się nie musisz. Ale z drugiej strony to chodząc do pracy też jest fajnie, bo to jakaś rozrywka, odskocznia od domowych obowiązków itd. Sama niewiem co lepsze!
No i najważniejsza sprawa. MAJKA DZIŚ KOŃCZY 10 MIESIĘCY

- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
- Renia2108
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥

Jeszcze od soboty zeby mnie bolaly (tzn jeden ale pulsowal na pol twarzy) nie wiedzialam jak sie nazywam nawet.. A do dentysty takiego stracha mialam ze szok, dalej w sumie mam ale zab juz z glowy.. tak zniszczony byl ze do chirrurga musialam jechac ale bezbolesnie, szybciutko wszystko, teraz tez najgorzej nie ma! A glupia sie meczylam do wczoraj...
- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
- martela89
-
Autor
- Gość
-

A co do pracy czy nie pracy,to ja lubię swoje życie mi jest w domciu dobrze,wiem ,ze niektórzy uważają z tego forum,że nie mam ambicji koro nie pracuje i nie chcę pracować ale ja nie leżę dupą do góry ja wychowuję dziecko i mam masę innych obowiązków w domu-moim zdaniem o ambicjach nie świadczy praca każdy ma inny sposób na życie ja np.mam tak jak w piosence Natalii Niemen "...ambicje niesłychane mam,wychować ludzi chcę na ludzi..."

A nie patrze na to,że nie ma pracy i kiedyś mogę nic nie mieć jakbym się rozeszła z mężem albo coś bo ja tak na to nie parzę -mam tą drugą kochaną osobę i to jest najważniejsze

Wiadomo,że dla wielu ludzi praca to odskocznia albo tak jak mój M nie wyobrażają sobie nie pracować i ja to rozumiem bo jak go poznałam to nie miał jeszcze 18 lat,a uczył się zaocznie i pracował i nie miał ani jednego miesiąca przerwy,jedynie teraz jak pracuje za granicą to ma urlopy co 4-6 tyg 2 tyg w domu i raz w roku jest 4 tyg w domu

On nie chciała nawet żebym pracowała,bo nie było i nie jest nam to potrzebne,nie rozumiem też gadania "ja bym tak nie mogła prosić się o każdy grosz"NIGDY o nic się nie prosiłam,kupuję co chcę i nie pytają ani nie prosząc nikogo.

- martela89
-
Autor
- Gość
-

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Najlepsze życzenia no i mam nadzieję, że Maja będzie niezłą kierowczyniąNo i najważniejsza sprawa. MAJKA DZIŚ KOŃCZY 10 MIESIĘCY
Kupiłam jej kierownicę podgapioną od Emme

Martela dlaczego znów mam wrażenie, że odnosisz dyskusję do swojej osoby. Żyj tak jak Wam najlepiej, może innym takie życie by nie odpowiadało, może ktoś chciałby się z Tobą zamienić... Każdy wyraził opinię na temat, więc nie wiem dlaczego się tłumaczysz. To Wam ma być dobrze.