- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- martyna123
-
Autor - Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
ale naskrobałyście. Dziękujemy za wszytskie miłe słowa. U nas już troche lepiej gorączki już nie ma. Biegunka nadal dokucza, ale juz troche mniej. Problem jest tylko z piciem i jedzeniem.....o lekach juz nie wspomne..... najczesaniej poprostu wszystko wciskam jak idzie podczas snu. Narazie ma bunt na kaszki i mleko. Dobrze ze jeszcze karmie to przynajmniej tyle co sie naje. No idaje marchewke. To całe nasze menu....Biedna tak schudła, widac po niej, bo zawsze miała brzuszek a teraz takie żebra jej wystają.....no ale mam nadzieje ze jeszcze troche i to wszystko minie. OBY MI SIE tylko nie odwodniła, bo pic raczej nie chce...
poczttałam was wszytskie ale juz nawet nie pamietam co miałam komu odpisać.....
jesli chodzi o karcenie to ja tez mówie NIE I odkłądam w inne miejsce. Jesli dopełza do ksaizek ponownie znow mówie NIE, albo Zostaw i zabieram....i mozem tak w kólko...oczywiscie ona sobie nic z tego nie robi i smieje sie w najlepsze...ale inneho sposobu nie znam
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
laptop fajny tez mysle o czyms podobnym ale jak bedzie troszke starsza, teraz ma juz ten garnek i pewnie na swirta dostanie ta kostkę,a moze cos jeszcze
- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
moja Zuza zamiast raczkować to "przemierza świat" na pupie... wczoraj i dziś pół kuchni w ten sposób pokonała
ma troszkę utrudnione zadanie ponieważ nie mamy ani paneli ani kafelków- musi ciągnąć tyłek po dywanie
podobno mój brat też tak "się przemieszczał"
wypróbowaliśmy po raz pierwszy śpiwór- dzięki Mariola za pomysł z przewiązaniem-- nawet nie drgnął
jeżeli chodzi o laptopy fajna rzecz jednak ja osobiście (nie chce nikogo urazić mam nadzieję , że żadna z mam się nie pogniewa
mam 9 letniego siostrzeńca który zamiast śmigać po podwórku i kopać piłkę woli "kisić" się w domu i grać na kompie... lub siedzieć "na internecie"... ma już założone konto na nk i na facebooku
jeżeli chodzi o "technologie" to mógłby zagiąć niejednego "dorosłego"
miłego dnia
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Marigra mam nadzieję, że Zuzia szybko dojdzie do siebie i wróci do wagi sprzed choroby a nawet utyje jeszcze bardziej, niestety zmuszaj ją do picia albo podawaj pierś jak najczęściej się da. I pisz jak tam u Was, trzymamy kciuki
Tee ja jestem zdania, że ten laptop to zabawka jak każda inna, gra, ludzik skacze, miga i Ola może ręką walić w klawiaturę ile jej się podoba. A to że dzieci jakieś - pewnie większość, spędzają czas głównie przed komputerami to tylko wina rodziców a nie tego, że są w posiadaniu takiego sprzętu. Trzeba umieć dziecko zachęcić do innych zajęć, zainteresować czymś, spędzać z nim czas sportowo. Ja osobiście trenowałam, jeździłam na zawody sportowe, miałam jakieś zainteresowania mimo, że owszem miałam komputer, dostęp do internetu, gry itp. Ale był czas na szkołę, na sport i na komputer. A w tych czasach komputer komórki to już normalna rzecz, nic wyjątkowego, dzieci będą to miały i nic się nie poradzi, wszystko zależy jak rodzic zadba od małego o to żeby dziecko spacerowało, grało w piłkę, tenisa, jeździło na nartach itp. Oczywiście wiem, że wielu na to nie stać, ale są też kluby sportowe które szukają dzieci chętnych i miasto daje na to kasę. Ale się rozpisałam
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag ja nie wiem czy krzyki Oleńki wynikają z tego, że jest wcześniakiem; może po prostu teraz w taki sposób wyraża swoje emocje; u nas akurat Maja jest bardzo spokojnym dzieckiem, ma łagodne usposobienie, ale powoli zaczynam widzieć jak się buntuje np czasami przy zmianie pieluszki odpycha się nogami i podnosi pupę do góry, a czasami się w ogóle nie chce dać przebrać albo jak ma zły humor to nie da się odłożyć na matę bo już w powietrzu się wygina i jak tylko dotknie podłoża jest płacz
marigra mam nadzieję, że z Zuzią będzie już tylko lepiej i szybko dojdzie do siebie po tej paskudnej chorobie, buziaki dla maleńkiej
w końcu się doczekałam... Maja dzisiaj po raz pierwszy usiadła!!!
laptop zabawka - sama zamierzam kupić, bo Maja ma zapał do takich rzeczy
- martyna123
-
Autor - Wylogowany
- gadatliwa
-
Gosia- u nas podwójnie wychodziły ząbki najpierw dwie dolne jedynki potem górne i potem dwójki górne i teraz nic nie widać ino czuć spuchniee śliny lecą i płacz dalej jest. Co do laptopa mam takie samo zdanie jak ty ja też miałam komputer od małego jak skończyłam chyba 8 lat prędzej mieliśmy z bratem róźne gry na tv ale jakoś zawsze woleliśmy iść na podwórko mama też nas do tego zachęcała żeby iść gdzieś a że mieliśmy dobre towarzystwo lataliśmy od rana do wieczora wszedzie gdzie się dało.
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
martyna - banany pewnie dlatego ze maja duzo białka i innych witamin, zeby uzupelnic niedobory.
georgette - brawa dla Majki, no widzisz niepotrzebnie sie martwiłas ,mówiłyśmy ze z dnia na dzien wszytsko sie zmieni i prosze. teraz postepsy pojda bardzo szybko i Maja nie bedzie chciała juz lezec.
U nas z gosziny na godzine poprawa, bo powoli zjadła butelke mleka, wypiła ładnie herbatke z lekami, wiec odpukac lepiej. Kupek tez juz mniej... oby tak dalej...
- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
jeżeli chodzi o laptopy fajna rzecz jednak ja osobiście (nie chce nikogo urazić mam nadzieję , że żadna z mam się nie pogniewa) jestem do nich sceptycznie nastawiona- może dlatego że mój mąż zajmuje się serwisem i sprzedażą kompów i chciałabym by Zuza jak najpóźniej poznała to cudo
mam 9 letniego siostrzeńca który zamiast śmigać po podwórku i kopać piłkę woli "kisić" się w domu i grać na kompie... lub siedzieć "na internecie"... ma już założone konto na nk i na facebooku
jeżeli chodzi o "technologie" to mógłby zagiąć niejednego "dorosłego"
troszkę "obronię" moją siostrę
tak więc są dwie strony medalu
Natomiast jeżeli chodzi o Zuzolinkę - boję się bo wiem, że praktycznie od urodzenia ma kontakt z tym cudem... Mąż pracuje w domu... a w tym czasie zajmuje się Zuzą- więc jeszcze troszkę i ona będzie znała "wnętrzności laptopa" od "środka"... chciałabym by jak najpóźniej poznała jego działanie.
chociaż wiem, że to jest nieuniknione zwłaszcza w naszej sytuacji.
wiem to tylko zabawka- ale ja jakoś sceptycznie jestem do niej nastawiona
miłej nocki
my jutro śmigamy na basen
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
dobranoc wszystkim
- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
marigra- super że z córcią lepiej
georgette- brawo dla Majeczki
dobranoc.
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
śpij dobrze
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
polecam rowniez takie cymbalki allegro.pl/cudne-muzyczne-kolorowe-cymba...016-i2755341447.html
Kinia potrafi nimi sie bawil dlugi czas, uderzajac mocno raczkami o nie
( my mamy z 4 klawiszami i ja nie daje jej do zabawy paleczki
a na mikolaja zastanawiam sie nad zakupem takiego basenu z pileczkami
www.argos.ie/static/Product/partNumber/9...+toys%7C14417559.htm
co o nim sadzicie ???
mariga dobrze ze juz wracacie do zdrowia
georgette gratuluje
- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
strasznie dużo zabawek mają wasze dzieci
zastanawiam się nad zwykłym bączkiem - strasznie mi się podoba jak wiruje- może i Zuza polubi.
ten z kulkami też niczego sobie
allegro.pl/kolorowy-baczek-z-pileczkami-...kow-i2715625703.html
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
baczek fajny