BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #834286 przez moofka
Ferri mi tam dobrze było leżeć w ciepłej wodzie, spędziłam w wannie 2h z 3h porodu. mąż pilnował żebym się nie utopiła bo jak się mocniej zaciągnęłam gazem to różnie bywało B) po pierwszym sztachu to ponoć miałam minę jak roman z na wspólnej po ciastku z trawą :P a jak chciał mi ustnik potrzymać to krzyczałam że nie dam i pilnowałam jak małe dziecko zabawki :lol: generalnie ubaw ze mnie mieli :cheer: a czy kończyć można u nas w szpitalu w wannie to nawet nie wiem, my pobieraliśmy krew pępowinową to chyba wygodniej im jednak było na wyrku to zrobić. no i na partych był mój ginek i z 5 położnych to przy wannie by się nie pomieścili :S

Ann będzie impreza dla Martusi? toż to raptem kilka dni zostało do urodzin :)

Asia no nie mogę dalej na niego narzekać :) jak wraca z pracy to wita się z Zośką, zmienia jej pieluchy, nosi, przytula, zabawia i śpiewa głupawe piosenki wymyślone na poczekaniu :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #834294 przez zoi
Hej Dziewczynki :)

Ledwo i w miarę nadrobiłam, niestety nie mam czasu odpisywać. Tempo macie zawrotne, ale to nie odkrycie ;)

Jutro wizyta :) Trzymajcie proszę kciuki! Dam znać być może nawet w sobotę co i jak, bo po wizycie idę do pracy do późna.

Miłego dnia :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834343 przez ferritka
B) chodźcie na soka :lol: dzisiaj jedziemy na kwaśno z grejpfrutem i takie tam marchewki ananasy :lol: :lol: :S

Zoi, 3maj się jutro i oczywiście od razy znaka dawaj nam tu :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #834350 przez mesy
ferri pojechałaś z tym grejfrutem :dry: teraz się ubieraj i zasuwaj mi do sklepu ! :blush: :blush: :blush: :side:

11 lata 3 miesiąc temu #834352 przez ferritka
B) noo mnie też tak naszło na niego że myślałam że pękne ;p tylko nie mówcie Kręglowi że go do soka przemyciłam bo nie załyczy :lol: :lol:

B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834393 przez ann-sunshine
Moof impry planowane sa dwie: rodzinna i kinderbal. Tylko kto mi odczysci mieszkanie do tego czasu? Torta bede robic, juz taki specjalny oplatek ozdobny z kubusiowa ferajna czeka. Prezenty tez juz sa, tylki zapakowac trzeba.

Zoi doczekalas do wizyty :-) bedzie dobrze, trzymam kciuki.

Ferr wbijam na soka bo moje smaki dzis

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834401 przez Agnilla
Asia kurcze felek, z tym suchym szamponem to mega pomysł, sa dni, że faktycznie wychodze jedynie po zakupy czy spacer, to se chyba sprawię takie cudo :)
moi goście zadzwonili, że nie wiedza, czy dojada, ale prawdopodobnie nie no i czekam. ale poszłam po wyniki, zrobiłam sobie i fasoli mega spacer i jak wróciłam tak padłam na prawie 2 godz :)
zaraz się biorę za analize wyników, ale z tego co widzę to to co miałam zaniżone ostatnio, teraz mam jeszcze niżej.że niby biorę żelazo a ono nic nie daje :unsure: dobrze, że zmoczem wszystko ok. tak mnie się zdaje :)
kurde kusicie tymi sokami noooo
Ann kurcze, ale się impreza szykuje :) u mojej sąsiadki u góry jest córka z wnuczką, myślałam, że mała ma ze 4 nogi bo lata od kilku godzin tam i z powrotem, nieumordowana. ale wykminiłam, że druga babka z góry zajmuje sie dziewczynka, wiec nie wiem czy sie obie nie bawia.ale kurde, ile można latac :unsure: nie wiem gdzie dzieci kumulują tą całą energię

11 lata 3 miesiąc temu #834432 przez gwiazdka2014
Jestem troszkę mi się przykro zrobiło. Sadziłam, że wam moge wszystko napisać pokazać. U mojej fasoli... Tylko wam się moge zwierzyć bo wiem że mi nic nie zapeszycie :*****

A deserek na przeprosiny

Jestem troszkę mi się przykro zrobiło. Sadziłam, że wam moge wszystko napisać pokazać. U mojej fasoli...

moof siksa ? co to znaczy?

Ja zanim poznałam micha ważyłam 53 kg przy 170 cm - teraz 56-58

11 lata 3 miesiąc temu #834435 przez Agnilla
haaaa jestem pierwsza, więc wszystkie 3 babeczki moje :lol:
Gwiazdka, mozesz liczyc na każda z nas, wiec jak broiłas to i po dupie dostalas ;)
zanotuj sobie swoja wage, bo juz takiej dlugo nie bedziesz miała :P i pamietaj, ze nie ma czegoś takiego jak zabobony i zapeszania, wszystko bedzie dobrze! :)

11 lata 3 miesiąc temu #834438 przez gwiazdka2014
Agnilla babeczek jest dla każdej po trzy :P
Pamiętacie historie z koleżanką boje się ze zaraz bedą paplać a jak by sie coś stało to ta chora litosc i pocieszenie.... nienawidze tego.

11 lata 3 miesiąc temu #834441 przez gabi28
Ale stado żubrów teraz jest :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834442 przez Agnilla
to wez jej napisz, ze prosisz o dyskrecje przynajmniej na poczatku, no a jak zacznie paplać to w ryj :lol: chociaż ja to wcześnie zaczełam mówic :P tzn o swojej prywatnej fasoli ;)
aaaa lece na żubrowisko :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834444 przez gosia28
gwiazdka no, jednak nie uciekłaś od nas :P siadaj grzecznie, nie obrażaj się, nikt Ci tu na źle nie chce ;)
torciki przemawiają do mnie :lol:
nie zakładaj, że coś złego się wydarzy. ciesz się swoim stanem :)

nawet i mały żuber jest :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #834445 przez Ada2424
Żuberki na obiedzie :P ja się o mojej wadze nie wypowiadam bo chyba waże najmniej z Was wszystkich :blink:

[/url] [/url]

11 lata 3 miesiąc temu #834448 przez Agnilla
kurde, az do mamy zadzwonilam, takiego stada nie widzialam, ale wypas :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka