BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #917052 przez Chudzinka
O ja Cie! Jakie buciki, Mesy! Ja tez takie kiedyś kupie, jak się chłopca będę spodziewała. A żółciutkie, jak dziewczynki... Mmmm, znów się rozmarzyłam. :blush:
Asiaa - pszczółki słodkie, może będą bardziej pracowite niż bociek... ;) Ja motylka chyba wymienię na mróweczkę przed inseminacją ;) Dziękuję za zaproszenie, przyjęte!
Majeczka, a zapraszałaś mnie? przecież z radością przyjmę Cię na fejsie, ale może coś nie pokojarzyłam?
Zapomniałam wczoraj napisać, że rozwalił mnie wózek Gwiazdki z pieską zawartością :silly:
Ann - i jak wyniki? Wychodzicie z małą?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #917055 przez ann-sunshine
Byłoby za pięknie. Moja księżniczka żółta i zostajemy do jutra :-( jutro powtorka z rozrywki i albo dalej raze m zostajemy albo mała zostaje a ja do domu :-( albo wyjdziemy

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #917056 przez Agnilla
Dziękuje Wam dziewczynki :kiss:
Moje dziecko spalo do 9:30 z jedną pobudka w nocy a teraz śpi w foteliku chyba już z godz bo nam odjechała w aucie :)
Bioderka mamy zdrowe, kupe z tego co widzę tez ale w moczu są bakterie i leukocyty i zobaczymy co lekarz powie w pon
Mamy iść na spacer a księżniczka lula to może i ja kwadrans się zdrzemne :)
Ann obyscie wyszły obie!! :kiss:

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 9 miesiąc temu #917062 przez Chudzinka
No Aggni, to miło słyszeć, że mała trochę wytchnienia dała... :kiss:
Ann - trzymam kciuki, byście jednak obie wyszły. Martunia już pewnie stęskniona... :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #917070 przez ferritka
Bry B)

Hej ho bardziej zorientowane
Odebralam wyniki po tej glukozie wstretnej I tak xx przed obciazeniem 82 po obciazeniu 75g wynik po 2 godzinach 70 :woohoo: A to ta Glukoza nie Powinna mi cukru podniesc??? :blink: no I znaczy to Tule ze knopersow Kubusiowi zalowac nie bede B)

Agni Petunia przesliczna :kiss:

Mesy but czad ja poluje na takie emu co Patryk ma ;)))

Ann Trzymam kciuki zrbyscie wyszly razem :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #917072 przez monique1983
Chudzinka - no ja też bym chętnie obejrzała te Twoje zdjęcia na fb, no ale nie wiem jak Cię znaleźć :blush:

Mesy - świetne te butki, teraz to Patryk na pewno się zdecyduje ;)

Ann - życzę Ci żebyście jutro razem wyszły :kiss:

Agni - Pola słodko tutaj wyszła :)

10 lata 9 miesiąc temu #917074 przez majka1987gnoWlkp
Pola jaka rozwalona :D
Ann na bank będzie lepiej jutro i razem wrócicie do omku- moją też wypisali z żółtaczką :)
ferr jak na moje oko- i z tego co pamiętam to wyniki w normie :)
Chudzinka ja nic od nikogo tylko mam mesy bo my razem na wrześniówkach :)

[/url [/url]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #917077 przez mesy
Ann wez mala pudrem to tylka wysmaruj to sie nie kapna i jutro was wypuszcza :P nie no zarcik :woohoo: :blush:
Biedna....ale oby jutro bylo juz ok !!!

Agni....no nie mozliwe Pola spi :P moze wczesniej jej te upaly doskwieraly......

Ferr dziwna jazda z ta glukoza :P ja na czczo mialam wyzsz ok 65 a po obciazeniu 80 ...a ty pierw wyzsza a po obciazeniu nizsza....tu sie Julka musi wypowiedziec :P aleeee no to ci powiem masz przesranke :P ja juz prawie placze , a slodkie jem :woohoo: :woohoo: :woohoo: w zyciu tak nie mialam :blush: teraz juz wiem co to znacza ciazowe zschcianki :blink:
Choc ostatnio to ja wszystko pochlaniam w nie malych iloscisch i tez prawie placze hehehe

Patryk dziekuje za pochwaly za buty :P mam cicha nadzieje , ze jego tez rusza nooo :P

No chudzinka dawaj fb :whistle:

Ferr no te emu nam sie udaly i za tanioszke :D az pekam z dumy z nich hehe

10 lata 9 miesiąc temu #917082 przez gosia28
bry
ja też z pewnością odpowiem na zaproszenie na fb (póki co żadnego w ostatnim czasie nie dostałam)

ale maminkę Polusia :lol:

Chudzinka kiedy test robisz?

ann obyście szybciutko razem wyszły :kiss:

Asiaa o ten bocian obibok, oby pszczółka była szczęśliwsza :kiss:

aggi pewnie, że się zarażam młodym :P

gwiazdka wyniki dobre tylko się cieszyć ;)

majka oby psióła posłuchała bo to podstawowe i bardzo ważne badania szczególnie, że ma problem z nadejściem @ co może wskazywać na cykle bezowulacyjne. Jakby co to uderzaj z pytaniami ;)

ferri wynik masz ok. ;)

mesy piękne obuwie ciekawe czy Patrykowi się spodobają :lol:
a z tym porodem to faktycznie, a nie chciałabyś iść do gina pracującego w tym szpitalu na wizytę przed porodem?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Podziękowania: majka1987gnoWlkp

10 lata 9 miesiąc temu #917083 przez majka1987gnoWlkp
Gosiu a ja nawet nie mam jak Was znaleźć :)

[/url [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #917085 przez ferritka
Mesy to Jakbys przypadkiem trafila na taka jedna pare to kupuj Kubusiowi B)

No mi tez sie wydaje ze jakby na odwrot cos ta Glukoza, hehe I no masz racje to znak o Tule zly ze teraz nie bedzie oporow zeby pozerac slodkie na protege :blink:

A ja mam was kilka na fb I :blush: wiem ktora to ktora tylko co poniektora B) no znaczy stara gwardie stad kojarze z nikow I Gwiazdke B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #917087 przez gwiazdka2014
Pola śliczna.... uwielbiam te komplety z hm - jak byłby w innym kolorze już bym do u Ciebie Agni zamawiała he he

Ferr super :) jeżeli masz niższy poziom cukru, tzn. że organizm sobie super z nim poradził... knooopersy dalje możesz wcinać :P

Ann lipa... ale jeszcze tylko jutro... :***
Podziękowania: ferritka

10 lata 9 miesiąc temu #917089 przez gosia28
majka na priva wysłałam Ci linka z namiarem na mnie na fb,tak że czekam na zaproszenie, część dziewczyn znajdziesz w moich znajomych ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #917094 przez mesy
Gosia myslelismy z moim ginem , zebym poszla do ordynatora na wizyte , bo oni sie znajda , ale zas ten za wizyte bierze 200 zl.. a nie wiadomo tez ile tych wizyt sobie zazyczy :blink: i doszlismy do wniosku , ze przy przyjeciu i tak usg zrobia wiec nie mam sie czym martwic.....
W sumie byl przypadek , ze dziwczyny dziexko bylo owiniete 3 razy pepowina i zrobili cc.....a ja bede gadac bo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to tez kurde nie przelewki nooo...

Ferr jak natrafie na takie to kupie ;)

10 lata 9 miesiąc temu #917100 przez aggi
A ja dzwoniłam do położnej, w końcu udało mi się z nią pogadać, ale uznałyśmy że ja sobie radzę, mały 2tyg skończył więc po prostu zajdę do niej przy okazji wizyty u pediatry we wtorek. Poogląda go sobie, zobaczy moje szwy i już. Ja pytań do niej nie mam, jedynie o pępek pytałam bo nadal nie odpadł, ale tak to mówiła żeby się nie martwić że jakby nie odpadł do wtorku to ona mu pomoże ;) powiedziała że miała urlop a teraz jej nikt nie powiedział że ma się kontaktować ze mną :pinch: nie ma to jak przepływ informacji niekiedy.......... no ale najważniejsze że wypełni mi w książeczce co trzeba i że nie muszę się martwić - powiedziała że najgorszy czas kiedy ona powinna być przetrwałam sama i jedynie ona może mieć problemy przez to :)

moofka heheheh spoko czekamy na foto Zośki :D no mi póki co do 1msc czas leci, zobaczymy jak później chociaż i tak szok że młody już 2tyg skończył :blink:

mesy no ej jak to dziecko bez butów chcesz na świat pchać :D Może rzeczywiście o to mu chodziło :D

Ann to mogą Ciebie wypisać a dziecko zostawić? mi z ginekologii powiedzieli wtedy że jak noworodki puszczą do domu to ja też dostanę wypis. A jak nie to nie .... no nic wiem jak to boli bo sama to przeżywałam. Trzymaj się kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agni słodziuchna Pola :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ferr dobrze że spadła glukoza :) ważne że w normach sie mieścisz !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka