- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- misia88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lili - 24.04.2012
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_z
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Malinkova gratuluję!
Nat rób testa i ucałuj przystojniaka urodzinowo od cioci

Joanna i Natkka też walczymy z dość słabym nasieniem mojego M ale nie poddajemy się
Co więcej zrbiłam badania, bo jak pewno pamiętacie podejrzewałam za wysoką prolaktynę u siebie i niestety nie pomyliłam się przy normie 102-496 ja mam 1060
do tego sprawdziłam jeszcze TSH bo pry ostatnim badaniu półtorej roku temu miałam blisko górnej granicy normy i teraz mam 6.76 (norma 0.27-4.20) więc i u mnie nie jest ciekawie. Wizytę u gina mam 25.06 więc pokażę mu wyniki i zobaczymy co będzie się działo dalej, chwilowo jestem załamana. A no i jutro idę z wypoiwedzeniem do pracy, nie mam jeszcze nic innego na oku ale tyle stresu i zdrowia co mnie kosztuje ta praca to zdrowiej będzie się rozstać... przykro bo zżyłam się z dzieciakami ale dyrekcja nie pozostawiła mi wyboru ;(
- misia88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lili - 24.04.2012
Aż tak źle w tej pracy? Ja w Sylwestra złożyłam wypowiedzenie w starej firmie i zmieniłam pracę Nie żałuję, bo tam też wyciskali jak cytrynę, a płaca marna...
- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 68
Powodzenia, czasem zmiana w pracy potrafi dużo zdziałać na plus, więc trzymam kciuki

- martyna_z
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- martyna_z
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 68

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71
Mój mąż i przed pierwszą i drugą ciążą łykał Androvit. Nigdy nie badał nasienia tylko tak profilaktycznie i faktycznie po 3 miesięcznej kuracji zachodziłam w ciążę, chociaż oczywiście czynników mogło być więcej - siemię lniane, dużo wody, w tej ciąży jeszcze castagnus, odpowiednie pozycje, nogi w górze itp itd. Trzeba się trochę natrudzić

My jak się staraliśmy to mniej więcej od dwóch dni po @ co 2-3 dni, a jak tylko na testach pojawiała się druga kreska, nawet słabsza, to codziennie i potem w w dniu pozytywnego (u mnie ten pozytyw był wątpliwy) to tego samego dnia, potem jeszcze rano następnego i wieczorem i potem jeszcze następnego dnia wieczorem

natB to miał Władek huczną imprezę. My raczej skromniej wyprawiliśmy urodziny, tylko najbliższa rodzina, siostra zrobiła tort, bo robi przepyszne i piękne torty a my z mężem przygotowaliśmy jedzenie. Tymonek na pierwsze urodziny jakoś szczegolnie się niczym nie jarał, a już na pewno nie postaciami z bajek, bo ich nie oglądał, więc tort był neutralny, o taki:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja podobnie jak Ty uważam, że chłopaki są super, dlatego tak się cieszę, że będę miała dwójkę, chociaż trzeciego dziecka nie planuję. W pierwszej ciąży bardzo chcieliśmy córeczkę, ale jak Tymek się pojawił to skradł nam serca i dlatego chcemy drugiego takiego i bardzo się cieszymy, że się udało.
- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 60

Martyna - przykro, ze masz takie wyniki, ale najważniejsze, ze w koncu je masz i mozna naprawić sytuacje. Przynajmniej wiesz co powodowało niepowodzenia. Głowa do góry! Raz, dwa sie podleczysz i bedzie fasolka jak ta lala. A z praca trzymam kciuki. W koncu powinno byc sie zadowolonym ze swojej pracy, bo to przecież duża cześć naszego zycia i powiem Ci, ze to postawa. Sama wiem po nas. Jak mieszkaliśmy w Pl, to mój maz ciagle przychodził do domu zestresowany, bo to sie martwił, ze go za chwile zwolnią, to dyrektor stosował wg niego groźby itd. Od kiedy jest w obecnej pracy jest strasznie zadowolony i zrelaksowany. Mimo, ze w uk starcza nam na o wiele mniej, to jestesmy o wiele szczesliwsi i to wszyscy. Bo nie ma to jak wrócić uśmiechniętym do domu i nie myślec juz o pracy.
Malinkowa - gratulacje. Zdrowia dla Was, żeby fasolinka pięknie rosła
Misia, malutkamilka, witam, widzę, ze sie juz rozgoscilyscie. Super!
Juz nie ogarniam sytuacji tyle postów sie pojawiło...
Ja juz leżę, bo nie dość, ze wczoraj pracowałam do nocy, to jeszcze przez zatkany nos nie mogłam spac i chyba pol nocy sie męczyłam...a nic psiknąc do nosa nie mozna. Dziś w pracy chodziłam jak zombie. Mam nadzieje, ze odespie i jutro bede sie lepiej czuć. Niech ten katar wreszcie minie,,,,
- misia88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lili - 24.04.2012
- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 60
Zobaczę jak bedzie. W piatek mam wizytę w szpitalu wiec muszę przetrzymac i najwyżej tam mi cis dadzą
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Witam nasze świeżynki

Ja tylko na szybko bo przed pracą... robiłam wczoraj pierwszy test - 7 dc i cisza.... no ale wiadomo, niczego się nie spodziewałam

Idę dzisiaj do lekarza się osłuchać bo boję się, ze mogę mieć zapalenie oskrzeli.... mam taki przeraźliwy kaszel

Dziś w pracy siedzę do 18, a w pracy mamy dzisiaj mieć "ciężką" dyskusję z jednym pracownikiem..... już mam dość...
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

misia oczywiście że dieta ma wpływ na nasienie. Tak samo jak stres i dieta mają wpływ na nasze zdrowie TAM to u facetów jest analogicznie, ale nie tak od razu tak jak piszesz trzeba czasu
zancik aleś mi napisała dokładnie

nat super napis wycinałaś sama z czegoś?

joanna zaciskam kciuki za Ciebie i męża

miśka ja przed ciążą w ogóle objawów owulki nie miałam.... nic, zero... dopiero po porodzie odczuwam bardzo mocno owulację, ból jajników przez kilka godzin, gęęęęsty śluz.
martyna no cóż wyniki rzeczywiście bardzo wysokie ale trzymam kciuki by lekarz zrobił z tym to co trzeba

resztę doczytam później bo Maks dzisiaj płaczek

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
kuruj się kochana! Musisz być zdrowa

martyna tak mi przykro

nefri U nas tez była,, mała,, rodzinna impreza.. Mój mąż ma
Eh nie wiem, co dalej mam zrobić.. Chyba poczekam..
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153