- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

a mój mąż to baran

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120

dagnes kochana na mdłości podobno imbir dobry i migdały

Asia
ja kiedys ze starym uzywałam , a że wiecie że ja oszczędna i nic nie może się zmarnować to musieliśmy do ostatniej wyciśniętej kropelki wykorzystać ....no i dostałam takiej infekcji że -wybaczcie dosadność - że mi się normalnie aż skorupa zrobiła i myslałam że mi fifka odpadnie, kurka rurka jak ja się męczyłam myslałam że jak mi ta skorupa odpadnie to mi dziurka zarośnie, masakryczne przeżycia, to już wolałabym mieć rękę w gipsie bez kitu
Agi, wciąz 3mam kciuki za ciebie i mocno Ci kibicuje

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
obraz wisi, tv wisi, czas do lozka, bo jutro jade do taty pomoc mu bo robi urodziny, a mama w niemczech, wiec dobra corka musi pomoc

@ nadal brak, więc cykl ma już 34 dni.poczekam jeszcze kilka dni i walne kolejny test. bym poszła jutro do lekarza, ale nie mam podstaw. bo co jej powiem? Pani, okres mi sie 2 dni spoznia? to mnie wysmieje, zlaszcza, ze na tescie 1 kreska.
mam nadzieje, ze nie bede miala jak Lil 11 dniowego poslizgu bo sie wkuwie

dobranoc dziewczynki :*
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

co do infekcji nie wiem czy sie do mnie cosa ie przyplatalo...zeby wsadzic sobie ta luteine uzywam oliwki i czasem mnie cos tam sedzi

wogole to juz odliczam do nastepej wizyty jeszcze 5 dni juz sie nie moge doczekac i mam stresa czy jest juz serduszko i czy wszystko rosnie jak nalezy

jak bedzie ok to na dzien mamy bede chciala oznajmic mojej mamie wiadomosc tylko nie wiem jak tacie powiedziec bo z nim mniejszy kontakt mam tzn widujemy sie co tydzien ale nie wiem jak to powiedziec

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

Własnie dowiedzialam sie ze za tydzien bedzie w przedszkolu u mojego synusia dzien sportu.
Jak co roku biora w nim udzial takze rodzice - rózne konkurencje. Jesli mi sie udalo

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
hej
co do infekcji nie wiem czy sie do mnie cosa ie przyplatalo...zeby wsadzic sobie ta luteine uzywam oliwki i czasem mnie cos tam sedzichyba sie musze przerzucic na ta doustna mam nadzieje ze nawet jak cos sie zainfekowalo to nie zaszkodzi dzidziowi!!
wogole to juz odliczam do nastepej wizyty jeszcze 5 dni juz sie nie moge doczekac i mam stresa czy jest juz serduszko i czy wszystko rosnie jak nalezy
jak bedzie ok to na dzien mamy bede chciala oznajmic mojej mamie wiadomosc tylko nie wiem jak tacie powiedziec bo z nim mniejszy kontakt mam tzn widujemy sie co tydzien ale nie wiem jak to powiedziec
Bedzie dobrze

- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wyrzuciłam więc to świństwo i tak się skończyły nasze eksperymenty ze wspomagaczami.
Monia na wizycie serce będzie już biło jak dzwon. Tak coś mi się kojarzy, że już w piątym tygodniu zaczyna. A co do infekcji, to ja właśnie się ostatnio pytałam gina co można stosować żeby im zapobiegać. Polecił mi parę środków z pałeczkami kwasu mlekowego: Lactovaginal, Ecovag, Floragyn, Feminella hyalosoft. Biorę jedną kapsułkę jak mi coś tam zaczyna doskwierać i następnego dnia już ok jest.
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a serduszko wlasnie ok 6/7 tc dopiero widac mam nadzieje ze u mnie w 6 bedzie widac bo sie stresuje tym bardzo
- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Asia, wg mnie na dniu sportu u malych dzieci nie ma az tak ciezkich zadan, wiec spokojnie mozesz cwiczyc, kobiety czesto nie wiedza, ze sa w ciazy i robia o wiele ciezsze rzeczy. bo te male fasolki one maja w pierwszych tyg mega ochrone, tak nas juz biologia wymyslila

a sluchajcie teraz mnie

uja a nie sie przeziebilam. to ten ebany bromergon! co ja o nim teraz czytam, powoduje wysuszenie w gardle i nosie. nie bede Wam opowiadac co ja dzis w nocy przezywalam. nie spalam pol nocy, bo na lezaco nie ma mowy o jakimkolwiek oddychaniu. nos zapchany, ani nie moge sie wysmarkac, ani polknac

wczoraj to sie sama łapałam nad tym, ze sie skupic za kierownica nie moge

no nic, ide po kolejny bromergon i bede sie obserwowac. musze wziac chyba paracetamol, bo mi glowa peka

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
Ferri bidna musiałaś być z tą infekcją po żelu, ale tak to opisałaś że się uśmiałam jak głupia

Dagnes ja rano brzuszek mam płaściutki a po południu masakra....

Agi a nie ma jakiegoś zamiennika co ma mniej skutków ubocznych?
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzien dobry
Asia, wg mnie na dniu sportu u malych dzieci nie ma az tak ciezkich zadan, wiec spokojnie mozesz cwiczyc, kobiety czesto nie wiedza, ze sa w ciazy i robia o wiele ciezsze rzeczy. bo te male fasolki one maja w pierwszych tyg mega ochrone, tak nas juz biologia wymyslila
No ostatnio biegalismy z dzieciaczkami na rekach (a mój to smok), na baranch , przeciagalismy line itd to wszystko nie z dziecmi ale z innymi rodzicami - ale pewnie masz racje ze fasolki maja ochrone , a poza tym coraz bardziej mysle ze jednak mi sie nieudalo wiec moze nie warto sobie odpuszczac
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-