- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
chyba mam sklerozę

Monia no mam nadzieję, że już zobaczysz serducho

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lilijka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- lilijka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
no ja tez miewałam od tego infekcje, w ogóle zdarzało mi się to w akademiku dosyć często :/ ale wiem, że innym dziewczynom też
obraz wisi, tv wisi, czas do lozka, bo jutro jade do taty pomoc mu bo robi urodziny, a mama w niemczech, wiec dobra corka musi pomoc
@ nadal brak, więc cykl ma już 34 dni.poczekam jeszcze kilka dni i walne kolejny test. bym poszła jutro do lekarza, ale nie mam podstaw. bo co jej powiem? Pani, okres mi sie 2 dni spoznia? to mnie wysmieje, zlaszcza, ze na tescie 1 kreska.
mam nadzieje, ze nie bede miala jak Lil 11 dniowego poslizgu bo sie wkuwie
dobranoc dziewczynki :*
Agnilla posłuchaj mnie i idź na betę- bedziesz miała niemal 100 % pewności a jak już będzie wiadomo co i jak to lecisz do ginka i bierzesz albo witaminki

- lilijka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
No ostatnio biegalismy z dzieciaczkami na rekach (a mój to smok), na baranch , przeciagalismy line itd to wszystko nie z dziecmi ale z innymi rodzicami - ale pewnie masz racje ze fasolki maja ochrone , a poza tym coraz bardziej mysle ze jednak mi sie nieudalo wiec moze nie warto sobie odpuszczac
Asiu mój kloniku nie możesz tak myślec- udało się i kropka

- lilijka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
a w ogóle to mnie dzisiaj olśniło odnośnie furaginu i wpływu na testy owu! mieliśmy z mężem jechać na urlop ale ja tego dnia dostałam infekcji pęcherza, zaczęłam od razu brać furo+witC+nospa, pojechaliśmy na urlop następnego dnia i cały czas brałam ten zestaw po 3 razy dziennie, a testy owu zaczęłam robić właśnie na tym urlopie. no i u mnie przez tydzień testowania i brania furo nie było drugiej kreski, więc u mnie nie miało wpływu. o!
u mnie miała wpływ furagina- piękne maliny po niej miałam i pamiętam że zero śluzu co mi nie przeszkodziło w staraniach rzecz jasna

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Asia K napisał:
No ostatnio biegalismy z dzieciaczkami na rekach (a mój to smok), na baranch , przeciagalismy line itd to wszystko nie z dziecmi ale z innymi rodzicami - ale pewnie masz racje ze fasolki maja ochrone , a poza tym coraz bardziej mysle ze jednak mi sie nieudalo wiec moze nie warto sobie odpuszczac
Asiu mój kloniku nie możesz tak myślec- udało się i kropkaA tak just in case lepiej te najciezsze cwiczenia sobie odpusz
Dzieki za wsparcie ale wole mila niespodzianke

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agnilla napisał:
no ja tez miewałam od tego infekcje, w ogóle zdarzało mi się to w akademiku dosyć często :/ ale wiem, że innym dziewczynom też
obraz wisi, tv wisi, czas do lozka, bo jutro jade do taty pomoc mu bo robi urodziny, a mama w niemczech, wiec dobra corka musi pomoc
@ nadal brak, więc cykl ma już 34 dni.poczekam jeszcze kilka dni i walne kolejny test. bym poszła jutro do lekarza, ale nie mam podstaw. bo co jej powiem? Pani, okres mi sie 2 dni spoznia? to mnie wysmieje, zlaszcza, ze na tescie 1 kreska.
mam nadzieje, ze nie bede miala jak Lil 11 dniowego poslizgu bo sie wkuwie
dobranoc dziewczynki :*
Agnilla posłuchaj mnie i idź na betę- bedziesz miała niemal 100 % pewności a jak już będzie wiadomo co i jak to lecisz do ginka i bierzesz albo witaminkialbo coś na wywołanie
Wiem co czujesz- najgorsza jest niepewność której nienawidzę po prostu! Ale ja się nauczyłam, że to że nigdy mi się nie zdarzały dłuższe cykle nie znaczy że nie mogą się zdarzyc zawsze jest ten first time nie?
Agnilla jestem tego samego zdania

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
jak dlugo moga pojawiac sie dwie maliny? Tzn ile dni? Jeden czy moze kilka?
chyba raczej jeden dzień powinny być takie prawdziwe maliny, wtedy kiedy jest skok lh. ja miałam maliny tylko raz.
- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- lilijka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Asiu ja miałam w tym cyklu w poniedziałek intensywną drugą kreskę, prawie taką samą, we wtorek mega malina a we środę znowu prawie taką samą kreskę więc myślę, że wtorek miałam owulkę a tak btw malina ponoc może się utrzymywac jak jesteś w ciąży...

- lilijka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
no i wtedy w ten sam dzien trzeba dzialac
czy później?
Jak na dziewczynkę to w ten sam dzień i póżniej dzień przerwy i znowu - tak mówią

- lilijka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
juz sie nie moge doczekac 28-go aby juz wszystko wiedziec
Ach to czekanie jest najgorsze
Ja też nie lubię czekac- wolałabym żeby mój organizm mi powiedział- sorry gregory w tym cyklu no fuckin way

- Asia K
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Asia K napisał:
Asiu ja miałam w tym cyklu w poniedziałek intensywną drugą kreskę, prawie taką samą, we wtorek mega malina a we środę znowu prawie taką samą kreskę więc myślę, że wtorek miałam owulkę a tak btw malina ponoc może się utrzymywac jak jesteś w ciąży...A co? masz teraz ciągle malinki?
nie nie juz sie pytam z wyprzedzeniem bo od nastepnego cyklu planuje z testami - ach tak bym chciala juz nie musiec