- Otrzymane podziękowania: 60
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Tu gdzie podesłałam Wam linka to jest dom narodzin w szpitalu. Z tego co wiem, to cos bardzo podobnego funkcjonuje w Warszawie w szpitalu Św. Zofii całkowicie za darmo. Na ich stronie są tez opisane warunki kwalifikacji do takiego porodu, bo nie mozna miec poważniejszych problemów w trakcie ciazy. Idea jest taka zeby podczas porodu czuć sie jak w domu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- brown24
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Aklim ta sala z wanna i ta poporodowa po porstu piękne, łóżko jak w sypialni, piekne łóżeczko, fototapeta, i ta łazienka... ahh
Torcik znowu wyszedł piękny, ale Ty już przystopuj powoli
Sandruska dobrze że przystopowałaś, na pewno wyjdzie Ci to dobre, do jakiej szkoły chodzisz?
Izabela Możliwe, pewnie że możliwe, zależy od poziomu HCG, a nie odrazu na początku jest wysoki i sikaniec może nie wyłapać
Powiem Wam dziewczyny że jak przyhamowałam z tymi staraniami to chyba wszystko wraca do normy, sluź mam taki piękny, nawet go nie sprawdzam ale poprostu czuje i widze
Szkoda że pogoda do kitu, u nas czuć już jesień bardzo.
- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co do wykrycia ciazy w 5tygodniu, wydaje mi sie, ze to jak najnormalniejsza pora. Tak jak Nat pisze. Lekarze liczą od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, 5tygodni, to tylko 35dni
Któraś pytała o płeć i starania. Przepraszam, ale nie pamietam która z Was to była. My w cyklu którym sie udało przytulalismy sie w dniu dwóch kresek na teście owu i dwa dni po. Ma byc chłopiec (o ile lekarz robiąc usg sie nie pomylił ). Potwierdzę po porodzie...bo ostatnie usg miałam w maju i juz nie bede wiecej miała
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71
Brown no mówiłam, że w okolicach owulacji największa ochota. A pogoda sprzyja siedzeniu w domu pod kocykiem, więc kto wie
Niagara, Brown dziękuję za komplementy
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Niagara śniło mi się, że wrzuciłas fote testu owu z.2 pięknymi malinami
brown ooo wyluzowalas widzisz, inaczej juz myślisz
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158
Aklim - sale porodowe jak z marzeń.... a tort!! Jeden pięniejszy od drugiego
Izabela - wydaje mi się, ze to nie jest tak strasznie późno.... bardziej tak Normalnie
Nefri - też super warunki! Aż jestem pełna podziwu
Sandruska właśnie co to za szkoła, jakaś policealna, ze dwu letnia?
Chwwalę Wam się nowym zeszytem na OWU hahaha, ładny??
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
O ile mogę zapytać
Chodzi o seminogram.... a dokłądnie o liczbę plemników o prawidłowej budowie..... norma u nas jest 4% a mąż ma 6%.... i zatsanawiam się czy to jest dużó czy nie
- brown24
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Nefri Faktycznie piękna ta Minorca, i jak spokojnie to tym lepiej, bo jakoś bardzo imprezowa to nie jestem
.A z tego co czytałam to na wakacje lepiej z kilkumiesięcznym nawet maluszkiem niż z rozbieganym dwulatkiem. Niemowlak nie potrzebuje specjalnego jadłospisu, bo albo karmisz go piersią albo pakujesz do walizki kaszki i słoiczki na cały pobyt, przesypia( przynajmniej powinien
Zresztą jakbyśmy jechali to pewnie wrzesień -październik, bo zarówno mąż jak i ja mamy sezonowe zajęcia i w od marca do sierpnia ciężko
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71
Brown jak też imprezowa nie jestem, więc Majorka i Ibiza odpadła na wstępie naszych poszukiwań celu wyjazdu. Pewnie, że lepiej, jak dziecko nie chodzi, chodziło mi o to, żeby nie był takim zupełnym maluszkiem. W zeszłym roku byliśmy w Chorwacji jak Tymek miał 9 miesięcy, wtedy raczkował ale nie chodził, spał w wózku, więc można było chodzić na spacery, zwiedzać, a on siedział sobie w wózku i nie uciekał, byliśmy tam 2 tygodnie a teraz byliśmy tydzień i dłużej byśmy nie dali rady, bo faktycznie trzeba było za nim biegać, ciągle siedzieć w wodzie, kopac piłke itp a wózku posiedzi tylko chwilę. Ale czego się nie robi dla dziecka, chyba nigdy nie był tak szczęśliwy jak tam, bo był świadomy tych atrakcji a w zeszłym roku nic nie kumał. Radość z patrzenia na tak szczęśliwe i roześmiane dziecko bezcenna. Teraz ogląda zdjęcia z wyjazdu i ciągle jest "wow!" i się chichra do tych zdjęć i wspomina
- Cornick
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 31
- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 137
Ale może weronia testuje?
- majka1987gnoWlkp
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 105
nat B odpoczywaj- młody da rade!!
miska- gratuluje...nowe koleżanki witam ciepło
aklim kochana dziekuje a pamieć!
u mnie... Tosia 3 dni w przedszkolu i angina...
misia chodzi do niani a ja ile moge tyle odpoczywam...
ogolnie czuje sie juz dobrze.... i powiem cichutko- cichuteńko chciałabym być jeszcze w ciąży..... ojj bardzo- nie wiem kiedy ale w ogole... ale sie boje strasznie!! był pierwszy sex w ogumieniu nowym- te skin kupiliśmy i co??? i pekla dzien przed owu.... plakalam ze strachu...
procz tego zla passa trwa nadal... ale juz nie chce mi sie myslec- m.in moja mam w szpitalu..................
- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
majka kochana - te gumy to ja dostałamz jednego portalu do testowania ale jak się staramy to nie używaliśmy ehhe, ale znojomi mówili że dosyć fajne.... a tu taki psikus, ze akurat pekla. Coś poważnego z mama?
Sandruska, dobrze myslisz