BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #1003083 przez natB
milunia oddychaj.. Licz do 5.. Nie zaszkodzi to maluchow... nie bój żaby.. Ale faktycznie w ciąży warto Czytać etykiety maści, kremów :)

cornick witam witam :).. Zanim będę Was wszystkie,, odróżniac,, minie trochę czasu heh ;) niech wysokie Lh będzie z Tobą :Dhaha spodobało mi się to:D..

izabela bosh ludzie to normalnie własnym życie. By się zajęli.. A teściowa to zgadne pewnie taka, co w Kościele siedzi w 1 ławce a wysluchuje wróżek? :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #1003084 przez natB

10 lata 9 miesiąc temu #1003087 przez miśka23
Cornick on nawet fartucha nie ubrał jak przyszłam :P Juz nie mówiąc o tym że żadnego badania, nic nie zrobił. I na koniec powiedział że mam przyjść 29 to mnie przebada... jest głupi jeśli myśli że przyjdę do niego.
A co do tego przytulania.... w cyklu którym się udało kochaliśmy się kiedy zaczął się śluz płodny, a dzień po tym śluzie mąż zaciągnął mnie do łóżka a ja głupia jeszcze mu powiedziałam że to i tak już nic nie da. A wydaje mi się że to właśnie ten strzał był potrzebny ( w tym dniu bołało mnie podbrzysze jak na owu) ;)
Więc przytulajcie się kiedy macie ochotę a nie kiedy musicie

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #1003091 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #1003094 przez brown24
Nat szczerze współczuje teściowej,a kuchnie pewnie wspólna macie? szkoda że nie odleciała na tej miotle po tym zamiataniu he he :laugh:
Wierze że takie leżenie może być męczące skoro do tej prowadziłaś aktywny tryb życia. Ale cóż, jakoś musisz to ogarnąć :)
A widze że Ty kociara jesteś :P Ja tez kocham koty, jednak teraz mam tylko psa, chciaż przydałby mu sie kot-przyjaciel, kiedyś miał takiego z którym jedli ze wspólnej miski, spali razem , a nawet pies go lizał :laugh:
Cornick to też miałaś przeżycia z lekarzami ehh, ale byle do przodu, ku lepszemu :)

10 lata 9 miesiąc temu #1003128 przez Izabela
Nat - otóż to. Trafiłaś w sedno. To taki typ. Choć na szczęście wyluzowała ostatnio ;)

10 lata 9 miesiąc temu #1003141 przez magmus88
Dziewczyny, co Wy takie pechowe ostatnio.... a Sio!

Izabela - oczywiście, że już dzwoniłaś do tej wróżki?? hahaha

Milunia proszę..... nie popadajmy w paranoję :) ostatnio słyszałam rozmowę 2 babek.. mówiły o trzeciej, która jest w ciąży. I ta w ciąży miałą pomalowane paznokcie.... a one między sobą: co ona wyprawia, ja będąc w ciąży nawet odżywką paznoci nie pomalowałam.... no dla mnie to jużprzesada :D ale oczywiście w ciąży nigdy nie byłam więc kto wie ahhaha

natB - faktycznie, nie ma co zazdrościć teściowej.... masakra... Ty to przejdziesz :( a macie w planach jakąś wyprowadzkę??

My dziś idziemy do znajomych.... a jutro mężu idzie na seminogram :)

10 lata 9 miesiąc temu #1003145 przez natB
brown wstawię jutro fotkę tego kociakow, normalnie cudo, sierść ma tak miła w dotyk, aż jestem w.szoku no i śmiesznie mu z uszu takie dluuugie włosy wystają :P szczerze takiego kota pierwszy raz widziałam :P.. W sumie nie lubię określenia kociara :P, koty zawsze mi się kojarzyły z brudem i ze smrodem ;) ale odkąd przeprowadziłam się na wieś i mamy swoje koty, które mamy na dworze, ale dbamy o nie są szczepion, odrobaczone itp to zmieniłam zdanie, że to mega inteligentne stworzenia i potrafią być Czyste :)

izabela hah wiedziałam! B) moja może nie wierzy we wróżki, ale w wszelkie zabobony, przepowiednie a i owszem :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

To fakt szkoda, że na tej miotle nie odleciala :D

W ogóle kurcze dziewczyny ile Wy macie lat? Chyba tak większość przed 30-stka Lub kolo 3030-stki? ...

A tak swoją drogą myślicie, że sandruska nas jeszcze podczytuje :D B) B)

10 lata 9 miesiąc temu #1003147 przez magmus88
Nat - żebyś nie wywołała wilka z lasu :)

Ja mam 27. Mam nadzieję, ze do 30stki mis ię uda!
Nat - A nie ma możłiwości, zeby teściów gdzieś wyprowadzić??? heheh

10 lata 9 miesiąc temu #1003149 przez natB

No tak magmus88 u Cb to łatwo się domyślEC :) i ja rocznik 88 :)

10 lata 9 miesiąc temu #1003150 przez Miluniaa
Dzieki dziewczyny tez tak mysle, że chyba raczej nie powinno zaszkodzic ale jest napisane nie uzywac w ciazy a ja uzywalam ...

Nat ja ostatnio wywołałam wilka z lasu także uważaj :)
ja tez mam 27

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #1003154 przez Cornick

10 lata 9 miesiąc temu #1003156 przez Emilia92
hey powiedzcie mi mam cykle co 38dni, bylam teraz na monitoringu z pregnyl no i wyszlo mi 19dc-19mm, 20dc-20mm, to owu by byla w 24 dc? i kiedy sie starac? myslalam 20,22,24,26 co sadzicie?
w tym cyklu mialam podany pregnyl ale watpie zeby sie udalo.

10 lata 9 miesiąc temu #1003162 przez martyna_z
Tez jestem 88 chyba jakiś specyficzny rocznik B)

Też chyba kupię te zioła. Sama już nie wiem. Nie znalazłam nic że nie można z Euthyroxem ale pytam bo wiem ze cześć z was też łyka :-)

10 lata 9 miesiąc temu #1003166 przez magmus88
Kurcze :D jakiś pechowy ten 88 czy jak?? :D:D ehhe

A czemu łykacie autyrox? lub coś w ten deseń?

Ja dlatego, ze jestem po wycięciu tarczycy :unsure:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka