- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
patikierc dziś chyba aura jest coś nie teges :/ ja to tez jestem mega senna, brak sił na cokolwiek i oprócz tego mdli mnie all Day:/..
To Ty też mlodzinka jestes
ziaa izabela pominelam, któreś jeszcze swiezynki? Kiedy testujcie.. Któraś coś na dniach? Pamiętajcie, że po miśce musicie trzymać dobra passę
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71
nie było mnie 1,5 tygodnia i ponad 20 stron do przeczytania, masakra...
Nat wiem, że miałabyś ochotę robić wszystko, tylko nie leżeć, ale pomyśl, że jak się drugie dziecko urodzi, to nie będziesz miała czasu kiedy usiąść, więc leż ile wlezie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja mam 34 lata, dokładnie to za dwa dni skończę i dopiero jak miałam 31 lat poczułam, że jestem gotowa na dziecko, chociaż z mężem jesteśmy razem już 16 lat i 6 lat po ślubie. U nas nikt raczej nie snuł domysłów, czemu tak długo nie mamy dziecka, pytali się często, kiedy, ale bez natręctw, chyba każdy wiedział, że ja już taka jestem, że czuję się ciągle za młoda i nie gotowa
Miśka miałam nadzieję, że jak wrócę, to przeczytam taką wiadomość. Gratuluję!!!!!! Na lekarza trafiłaś okropnego, no ale najważniejsze, że już do niego nie pójdziesz.
Dużo tu nowych dziewczyn, ciężko to wszystko ogarnać
Brown pewnie, że lepiej nie myśleć o tym i nie spinać się, na pewno wyjdzie Wam to na dobre. A ponoć i tak największa ochotę na przytulanki ma się w okolicach owu, więc szanse. Ja się spinałam, bo zależało mi, żeby zajść w ciążę zanim skończy mi się urlop zaległy po macierzyńskim i udało się w ostatnim możliwym miesiącu, więc na mnie ten stres jednak zadziałał pozytywnie
Więcej nie pamiętam co miałam napisać, ale grunt, że wszystko przeczytałam
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i ja z synkiem i drugim w brzuchu
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a brzuch mam, nie widać?
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158
Myśmy dzisiaj byli na seminogramie... zaraz będę sprawdzać wyniki!!! Trzymajcie kciuki...
I dzisiaj kupiłam sobie zeszyt na wklejanie testów
Jestem zwarta i gotowa!
- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Poprostu was czytam. Nie pisze , bo odpuscilam testowanie i namietne starania. Jak ma być tak będzie. Od 2 listopada zaczynam szkołę , będę chodzić 2 lata. Także na spokojnie.
Gratuluje wszystkim nowym zafasolkowanym
Oby więcej pozytywów , aż miło popatrzeć na zdjęcia pozytywów i usmiechnietych buziek dzieci
- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 60
Witam wszystkie nowe staraczki. Rozgoście się u nas.
Ja dziś miałam ciężki dzien. Przyszli do nas goscie którzy mieli byc tydzien temu. Z dwiema córkami 5 i 2 lata. Co to było... O masakra. Mamy dosyć gości na dluuugi czas. Dziewczyny nie mogły sie cos dogadać. Zabierały sobie rożne rzeczy, co jakiś czas któraś płakała. Jak sie bawiły, to poroznosiły furę zabawek po całym domu. Ja sie narobiłam, bo zrobiłam znowu tort
Babeczki i jeszcze szaszłyki na grilla... Ugh potem trzeba było to wszystko posprzatac. Padam z nóg. Na szczescie kolejne urodziny za rok.
Nefri - ciesze sie, ze wypoczeliscie na wakacjach. Mój maz tez dostał zapalenia ucha i musiał isc w Hiszpanii po antybiotyk
Nat - dbaj o siebie i lez jak najwiecej... Yhm łatwo mi mowić, bo sama tez z tyłkiem nie potrafię usiedzieć, teraz leżę i boli mnie brzuch
Ostatnio dowiedziałam sie od koleżanki, ze w szpitalu, który wybrałam do porodu wyremontowali ostatnio dom narodzin i chce tam rodzic. Na szczescie bede mogła sie tam zakwalifikować, bo nie miałam większych problemów w ciazy... A warunki są tam boskie. Dostaje sie pokój jak w 5cio gwiazdkowym hotelu z własna łazienka. Mozna czuć sie jak na wakacjach a nie w trakcie porodu. Muszę poszukać Wam link i pokazać. Po prostu szok. No i wypuszczają ze szpitala bardzo szybko, bo po kilku godzinach jeśli wszystko jest ok. Co mnie bardzo cieszy, bo z ostatniego porodu najgorzej wspominam chęć powrotu do domu.
Edit: zobaczcie sobie film z linka od 1:18
- Izabela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A torcik dla Ali pierwsza klasa nono
izabela wszystko jest możliwe, bo mogła mieć później owu.. A gin liczy ciążę zawsze od ostatniej Om.. U mnie ciąża jest o prawie 2 tygodnie młodsza, bo miałam późno owu.
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W tym tygodniu bedzie u mnie owu, obstawiam srode, ale bede testowac. Takze srodek i koniec tygodnia to czas na intensywne przytulanki
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja rodziłam w szpitalu św. Zofii w Warszawie i warunki miałam super, miałam własną salę porodową, w której byłam z mężem tylko i czasem z położną, mialam w niej wlasną łazienkę z prysznicem, byłam wanna, piłki, drabinki i różne inne pomoce do porodu, była muzyczka dla relaksu, przygaszone światło, ogólnie luksus. Dodam, że nic za to nie płaciła. Także to wszystko zależy od szpitala. To są te sale w szpitalu: szpital.szpitalzelazna.pl/poloznictwo/blok-porodowy
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aklim88 ten pokój narodzin rewelacja, jak w hotelu
NatB a Ty gdzie rodziłaś? Ja w Poznaniu, warunki były dobre, nie licząc tego, że było tyle rodzących, że mój lekarz prowadzący musiał wepchnąć mnie w kolejkę, czyt. wyprosili inną rodzącą, u której akcja się zatrzymała
Sala jednoosobowa, także byłam tylko z mężem, nie licząc lekarza i kilku położnych, które wiecznie kręciły się w pobliżu. Była też łazienka, ale nie miałam siły jej zwiedzać więc nic nie mogę powiedzieć. Było całkiem przytulnie biorąc pod uwagę okoliczności i jak na szpital