BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #1003536 przez magmus88
majka - będzie dobrze.... a to jakaś reakcja alergiczna u mamy?? Ja miałam usunięcie tarczycy ponad rok temu.... operacje miałam w czwartek, w piątek wychodziłam do domu a w poniedziałek byłam w pracy.... Ale ja jestem cyborgiem pod tym względem hehehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1003547 przez natB
majka jeeery kobito, sporo na Cb ostatnio spadło... ale pamiętaj po burzy przychodzi słońce :*... 3mam kciuki w takim razie za fasolinkę, żeby się szybko pojawiła...zdrówka dla Mamy...

milunia nooo półmetek to już poważna sprawa heh :)... wózek już w końcu wybrany? nie wiem, czy pytanie padło heh :P? kącik przygotowujecie? a właśnie a Imię :D ?

patikierc kochana Ty za dużo nie myśl,.. leć na tą siłownię, mega zazdroszczę ruszyłabym dupsko ooo np. żeby pobiegać... a za 5 dni będziemy dalej myśleć, co z Tobą zrobić :P :P

owca gratuluję :)... myślę, że iść możesz pęchol będzie, albo wstrzymaj się 2 tygodnie i zobaczysz już serducho :)

Noooo dziewczyny, gdzie te wszystkie testujące? jeszcze raz Was przywołuję heh :P

A ja wczoraj wyrwałam się z domu woooow było taaak fajnie :D... było mega oberwanie chmury, idealne powietrze :D pojechaliśmy z Władem na salę zabaw :) ale się fajnie wybawił... a potem zajadłam gorące maliny z lodami no i przyznam się bez bicia, że zjadłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale to był zły pomysł, bo potem mnie skręcało heh...

Dzisiaj mój synuś poszedł 1 dzień do żłobka :( ale to przeżywam euh... miałam z tym oczywiście, jakieś dziwne sny, że Pani wyszła się uwaga-> wykąpać haha :P i zostawiła same dzieci na sali :P... no nic... będzie dobrze... musi być... a ja się lenię jeszcze 2 tygodnie w domu :)

9 lata 7 miesiąc temu #1003548 przez natB
magmuś kurczę wyniki tego seminogramu hmmm a sprawdzałaś w dr gogle co pisze?... a kiedy macie jakąś wizytę, żeby skonsultować te wyniki?...

9 lata 7 miesiąc temu #1003556 przez majka1987gnoWlkp
tylko kurde ta burza to sie ciagnie i ciagnie- normalnie już mam dość...
magmus- mama tak miała- oni to okreslili jako stan obronny organizmu... jednak tarczyca to nie byle jaki organ dla kobiet kolo 50....
nic czekam na to slonce...
dzieki

[/url [/url]

9 lata 7 miesiąc temu #1003575 przez Izabela
natb jestem, zgłaszam się. Dziś pojawiła sie @, wiec testowanie w tym miesiącu będzie.
Póki co ogarnąć muszę dom po gościach, pogoda nie nastraja optymistycznie, wieje, zimno ale w taka pogodę to i ciepłe ziółka sie wypije chętniej.

Owca ja także serdecznie gratuluję !

Majka będzie dobrze. Głowa do góry. Jak to wcześniej dziewczyny pisały, grunt to pozytywne nastawienie :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1003584 przez aggi
Kurka pisałam i mnie wywalilo. Mam ochotę wywalić tablet w takich momentach... jak Maks pójdzie na drzemkę to siade z kawą do laptopa i was Doczytam :-) miłego dnia :*

9 lata 7 miesiąc temu #1003588 przez weronia89
natB jestem, powinnam okres dostać wczoraj i nic :( zrobiłam tez test i jedna kreska :( on raczej nie jest za wcześnie prawda? Miałam infekcje i brałam leki może one opoźnia miesiączkę, chociaż czytałam ze nie maja wpływu na cykl.

9 lata 7 miesiąc temu #1003593 przez weronia89
ziaa testowałam i nic, jedna kreska, a mnie nic nie boli :/ jedynie mam tylko lekko wydęty brzuch :( może za wcześnie ?

9 lata 7 miesiąc temu #1003601 przez Miluniaa
Dziewczyny ja sama nie wiem kiedy to zleciało ... jeszcze polowa i bedzie juz z nami :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wózek wybrany camarelo czeka zapakowany na dzidzie :)
Pokoik niestety na razie bedzie musiala miec razem z nami ale mam nadzieje, ze niebawem damy rade kupic cos wiekszego :)
Dzidzia kopie conajmniej 3 razy dziennie rano , popoludniu i wieczorem :) Jak nie kopnie to oczywiscie u mnie panika ;p ale doktor kazal w razie wlasnie jak nie kopie zjesc czekolade i popic cola :D mowi ze to powinno pobudzic i uspokoic mamusie :)

9 lata 7 miesiąc temu #1003607 przez miśka23
Milunia śliczne imię :)

weronia ja robiłam test w dniu spodziewanej @ wieczorem i wyszły dwie krechy. Ale może owu Ci się przesunęła i jest jeszcze za wcześnie?

9 lata 7 miesiąc temu #1003610 przez Nefri
Nat ja co prawda mięsa nie jem, ale falafel od Turka bym zjadła też, taki na ostro. Może poproszę męża, żeby mi przywiózł po pracy. My w domu siedzimy pod kocem, bo ja i Tymek zakatarzeni jesteśmy. Nawet fajnie tak poleniuchować sobie. A kebab to jeden ze zdrowszych fastfoodów, więc nie ma co się łamać ;)
Milunia niezła rada z tą colą ;) o czekoladzie i słodyczach ogólnie słyszałam, ale o coli nie. Lepiej jednak takiego syfu do picia unikać, ja nie pijam w ogóle słodkich napojów a tym bardziej gazowanych. Co do ruchów to nie panikuj, na tym etapie ciąży miałabyś prawo w ogóle ich nie czuć. Ja jestem w drugiej ciąży i zaczęłam czuć dopiero po 21 tygodniu jakoś a i zdarzały się dni, kiedy nie czułam w ogóle, ale nie panikuję wtedy, wiem z doświadczenia po Tymku, że u mnie to normalne, z nim też rzadko ruchy czułam a chłop jak dąb ;) Ładne imię wybraliście. U nas Eryk, ale to już chyba pisałam.
Weronia mi wyszły dwie kreski 4 czy 5 dni przed spodziewaną @, ale faktycznie to zależy od tego, kiedy była owu.

9 lata 7 miesiąc temu #1003613 przez Miluniaa
Nefri ja tez mowilam, ze jest niezdrowa to spojrzal sie na mnie jak nawiedzona i powiedzial, ze szklanka na tydzien to na pewno nie zaszkodzi i zeby nie popadac w paranoje ;p;p

9 lata 7 miesiąc temu #1003625 przez Izabela
weronia, tak jak pisałam wcześniej, mojej szwagierce dwie kreski pokazały się dopiero w 5 tygodniu. Była na dodatek bardzo mało widoczna. Dziewczyny potwierdziły, że tak faktycznie może być, że już jest ciąża a kreseczek brak.

miluniaa - też uważam że Zuzia to bardzo ładne imię :)

9 lata 7 miesiąc temu #1003634 przez weronia89
Ja się dziewczyny nie nakręcam, myśle ze @ przyjdzie jutro :) dobrze ze wogole przyjdzie, bo jeszcze do tego jakieś zaburzenia hormonalne to by. Się chyba poddała :(

9 lata 7 miesiąc temu #1003648 przez aggi
dobra, jestem z kawą :) więc oficjalnie witam poweekendowo ;) pogoda paskudna, ale mojemu Maksowi odpowiada bo pięknie przesypia noce i wczoraj np wstał o 10 z pobudką o 6 na mleko, a dziś o 8:40 :) zmykam Was nadrabiać ;) u mnie 14dc dziś. nawet w sumie nie widziałam który ale zajrzałam do zeszytu ;) szok jak to zleciało, ledwie @ była ;)

Nefri piękne zdjęcia z wakacji, aż zazdroszczę :) ! macie imię już wybrane? bo jakoś mi umknęło :) ooo Eryk :) teraz doczytałam :) super imię :) ja też miałam piłkę, prysznic, wannę, drabinki i różne cuda i też za darmo :) miałaś wanienkę na sali? u nas kąpały dzieci położne :) a jak któraś chciała się douczyć w tym temacie to mogła iść do ich pokoju i one wszystko mówiły.

pati ja
:)

aklim co następny tort to ładniejszy, wygląda nawet powiem Ci tak samo, ale masz talent nie ma co :) za rok od Ciebie lekcje będę brała bo mam zamiar Maksowi sama na 2 latka zrobić :silly: :silly: super warunki macie w szpitalu :ohmy: ja nie narzekałam, jechałam do innego miasta bo u nas to masakra na porodówkach wygląda jak na rzeźni jakiejś :huh: i nie żałuję że jechałam skoro miałam taką możliwość. co prawda oddzielnej sali nie miałam, ale poznałam super koleżankę tam :) a rodziłam na osobnej sali gdzie byłam sama z położnymi, była też na chwilę moja mama i mąż też był ;) ale masz rację też najgorzej wspominałam te odliczanie żeby iść do domu... a jak się nakręciłam że w sobotę wracam to żółtaczka podskoczyła, ryczałam jak bóbr tak bardzo chciałam wracać do domu już.........

nat
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
współczuję :/ jak się czujesz?? wiesz co dlatego ze względu na warunki i na to że ja panicznie boję się szpitali to jechałam 30km od mojego domu, gdzie 5km i mam szpital pod nosem.. ale.. właśnie miałam wielkie ale jak się nasłuchałam o naszym szpitalu bluechhhh ..

magmus
pełna gotowość widzę :) ! super :) co do plemników skoro norma jest 4% a mąż ma 6% to czyli się mieści w normie :)

izabela a robiła wcześniej test niż w tym 5tc? bo ja znam dwie moje koleżanki którym test pokazywał negatywy a potem dopiero pozytyw ;) widocznie zbyt małe stężenie hcg.

niagara zaciskam kciuki :) również tak uważam i mam taką opinię o szpitalu w którym rodziłam - przytulnie i fajnie jak na okoliczności :)

brown wyluzować i działać :) zaciskam kciuki !

my co do płci to przytulaliśmy się w dniu malin wieczorem i na drugi dzień wieczorem. i tyle. ;)

majka nie martw się wsio się ułoży ! limit nieszczęść wykorzystany :kiss: :kiss:

owieczka jak 1.08 miałaś ostatnią @ to teraz masz dokładnie 5t2d :) na wizycie u lekarza zobaczyłabyś dziś zapewne pęcherzyk ciążowy. za tydzień może już serduszko :) gratulacje !!!

dziewczyny u chudzinki jest ok :) tyle wiem :) także nie martwcie się

milunia szok strasznie ten czas leci już połowa ?! no taaaak a ja już mam dziecko 'dorosłe' :P czas za szybko ucieka :) śliczne imię :) wózek już w domu? :)

weronia
no w 90% test negatywny zrobiony dzień przed @ to nie ciąża. Czekaj cierpliwie, poza tym to póki nie ma @ to jest nadzieja ;)

nooooo ale Wam poemat walnęłam :blink: :blink: :blink: teraz przyznać się której się przeczytać chce moje wypociny haha :evil: :whistle:

udanego dnia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka