BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #1003782 przez miśka23
weronia ja miałam ale podzieliłam się z dziewczynami

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1003784 przez miśka23
Znów na mnie wypadła nowa strona :P

9 lata 7 miesiąc temu #1003785 przez martyna_z
Dziewczyny a te zioła trzeba pić od pierwszego dnia? Do owulacji czy bez przerwy do zajścia?
Też muszę zaparzacz kupić. Ostatnio w Pepco szukałam ale nie było.

Pati ja widzę kreseczkę. Idź na betę i progesteron jak miałaś z tym już problem a ja zaciskam kciuki :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1003791 przez natB
Witam z rana :) ja juz od 2 h na nogach, wydelegowalam moich Mężczyzn z domu euh :).. Mały rano jeszcze zjadł banana i popil herbatka, bo w żłobku śniadanie jest dopiero o 8..

weronia ziolka ma jeszcze patikierc ale czekamy na info o fasolce :) pewnie jak będzie to i ziolek się pozbędzie :) musisz dopytam jej :)

Niagara to są ziolka ojca Sroki jeśli dobrze pamiętam :) poczytaj w internecie o tym, ja osobiście nie używałam, ale komuś tutaj pomogły :) one są na poprawę śluzu czy coś :)

A co do Włada no 1 dzień za nami, myślę, że udany.. Spał w żłobku 2 h także sporo :) bawił się, kolorowali, maja obiad składający się z 2 dan, a to dla małego ciut dużo, zupkę zjadł przed spaniem, a jak wie obudził juz nie miał za bardzo miejsca na drugie danie heh :)

patikierc przezywalam ja najbardziej heh :) pusty jest dom do tej 15 bez małego i bez S. No nic.. Pomecze się do tego 18-stego i może będzie mi dane wrócić na chwile do pracy :).. Umarlabym z nudów w domu heh :)
Czekamy na test lub na betę :* zzaciskam kciuki :)

Ja Wczoraj miałam kolejny kryzys związany zzmdlosciami i z :sick: oj okRopienstwo :/ nattka możemy sobie przybic piątkę heh :) juz kupiłam imbir, tez mi nie pomaga.. No nic kiedyś przejdzie heh :)

Piękna pogoda także czas ruszyć szanowne cztery litery z łóżka i wziąć się za prasowanie? Eee :/

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1003793 przez Patikierc
hejka na szybko z rana jadę na bete i progesteron a potem do pracy więc odezwę sie pewnie jutro :)

jak tylko będzie oki dzielę się ziółkami weronia89 mogę ci przesłać bo może do się to jeszcze na pól bo joanna1991 była pierwsza :D

a to test z rana

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #1003800 przez aggi
PATI takie wieści z wieczora i rana SZAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i co i co i nawet nie zaczęłaś ziółek pić :D może moje od miśki też są takie zaczarowane :evil: :evil: :evil: GRATULUJĘ :) ja taką krechę to miałam dzień po terminie @ :whistle: odpoczywaj, nie stresuj się i wogóle :kiss: :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #1003806 przez Sandruska1995
PATI Ja Ci Gratuluje . Oby fasolka ładnie rosła :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1003807 przez brown24
Nat no widzisz jak Twój maluch się ładnie sprawuje w żłobku, chyba Ty bardziej przeżywasz niż on ;)
Trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy i żebyś mogła jeszcze popracować skoro chcesz :)
Pati no taki widok z rana to sama przyjemność, trzymam za Was kciuki :kiss:
Aggi podleczyłaś infekcje? B)
Zancik co u Was? jak maleńka?

Ja chyba "owulowuje" :laugh: . Przed chwilą miałam takie kłucie w jajniku że aż mnie w pół skręcało a wczoraj przy wieczornej kąpieli taaaaki piękny sluz że wow :woohoo: .Jak ja się ciesze że wszystko wraca do normy :)

U mnie też pięknie i słonecznie, ale zimno masakrycznie, wczoraj spadł śnieg na Kasprowym :D

9 lata 7 miesiąc temu #1003813 przez Pinezka
Pati, pieknie :) Czekamy na wyniki bety i progesteronu :)

Nat - super, ze malemu zlobek sie podoba i bez wiekszych problemow sie obylo, oby tak dalej. A ty przynajmniej do tej 15-tej nie bedziesz za nim ganiac, jak odpoczynek wskazany. Probowalas na mdlosci jesc na zimno? Tzn rzeczy typu jogurt, chlodne zupy itp? Moj gin mi to doradzil, bo zimne mniej pachnie i mi to troche pomagalo ;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1003815 przez aggi
nat współczuję samopoczucia, ale napewno wkrótce minie :* Wład dzielnie poszedł do żłobka?? Czy smutasy były i płacze?? Zawsze lepiej jak więcej jedzenia mają tam niż jakby głodny miał chodzić :-)

aklim :-) u nas też można już gotowe zestawy nawet kupić gdzie jest masa i poszczególne figurki z masy już gotowe :-) będę za rok robić :-)

Ale mi smak na kebab zrobilysce!! ;)

malutkamilka zaszlas w ciążę i nas olałaś :p co u ciebie? Jak się czujesz???? :-)

magmus no w sumie tak, ja miałam 15 a on 16 lat :-) z tego co mi się obilo to chudzinka zabiegana i pewnie dlatego nie ma czasu by tu zaglądać.

weronia ja też podziele się ziołami jak mi już nie będą potrzebne :-)

brown tak :-) już ok u mnie :-) nawet przytulanko przedwczoraj było :-) i niedługo owulka chyba. :-)

9 lata 7 miesiąc temu #1003827 przez miśka23
Pati super :) Jeśli się potwierdzi to będziesz miała termin na maj, tak jak ja ? :woohoo:

Nat chyba zawsze tak jest że mamuśka bardziej przeżywa niż dziecko. To już chyba taka nasza natura :P

9 lata 7 miesiąc temu #1003828 przez natB
patikierc no i cudowne wieści :D widzicie jak nam dobrze idzie :D dobra atmosfera i wzajemne wspieranie się na forum działa cuda :D kochana leć migiem jeszcze po dupka lub luteine do gin, musisz to brać tymbardziej, że jesteś po poronieniu.. Aniołki wracają do swoich rodziców :*
No dziewczyny ustawiamy się w kolejce :D kto po Pati :D?

qggi Wład to dzielny chłopak, rzadko kiedy płacze

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #1003829 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #1003831 przez natB

Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #1003832 przez natB
Pinezka kochana próbuje wszystkiego, od jogurtów mnie odpycha.. Ja właśnie mam ogromną chęć na konkerty.. Dziś robie gulasz z kasza mniam.. Najgorzej to jest między posiłkami, myślałam, że takie przekąski jak słonecznik, orzechy mi wejdą, owoc a tu nic :/.. Musze znaleźć ten złoty środek, który mi pomoże :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka