BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #1005597 przez aggi
emilia zaciskamy kciuki a Ty poczekaj jeszcze kilka dni ;) i koniecznie daj znać :-)

ziaa poczekaj może do jutra i jak nie przyjdzie @ to może zadzwoń chociaż do gina?? Czy brać dupka czy czekać

brown jak u ciebie??

nefri też o siemieniu słyszałam :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1005598 przez aggi

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005599 przez Iwson
Nefri wodę juz od 3 miesięcy pije po 3 litry dziennie i nie działa na mnie musze to siemię sprawdzić, a w jakich proporcjach piłaś? I czy trzeba gotować czy wystarczy zalać wrzątkiem?
aggi no to tez właśnie teraz w kolejnym cyklu olewa testy i będę męża molestowała cały cykl tak co 2/3 dni co by chłopak dal radę; -)

9 lata 7 miesiąc temu #1005605 przez aggi
iwson nam jakoś zawsze w okolicach owu się zbiera na przytulanki :p zobaczymy co z tego będzie, po Maksie oficjalnie testuję owu od stycznia.... więc juz 9 miesiąc

9 lata 7 miesiąc temu #1005607 przez Nefri
Iwson tylko zalewasz ciepła woda i odstawiasz pod przykryciem na kilka minut. Ja tak na szklankę sypalam ok 1,5 łyżki. Pilam to rano na czczo i potem przed snem.

9 lata 7 miesiąc temu #1005615 przez Sandruska1995
Staramy ale na luzie :P kiedy się chce to jest po prostu , bez stresu :)

9 lata 7 miesiąc temu #1005617 przez Pumcia
Helloł :evil:

Ziaa - cholera jasna ! ja tak trzymałam kciuki, ze jak mi krew dziś pobierali ( dodam, ze zrobiłąm wszystkie badania w jednym miejscu, za wszystko zapłaciłam prawie 300 zł :blink: ) to Pani " pobierająca " - kazała mi już puścić pięsci, a ja że NIE bo ja trzymam kciuki ! - a Ty mi z negatywem wyskakujesz ? Przeciez ja od wczoraj na nogach też trzymałam, aż mi się haluksy porobiły :laugh: :cheer: :P :lol: :silly: :woohoo: :evil: :whistle: DOBRA WYBACZE ! ale nastepnym razem się tak nie wygłupiaj i dawaj mi tu pozytywa ! :whistle:

Na brak okresu, gorąca kąpiel, najlepiej poleżeć w wannie z jakimś drinkiem lub winem a pózniej duuuuzo sexu :D

Emilia - nie mogę zobaczyć Twojego załącznika ale czekam z niecierpliwością na wieści :)

Nat B - kurcze mamy taką nie dużą róznice w ciązy ze cały czas myślę jak u Ciebie? i szkoda mi Ciebie, z etak się męczysz bidulko :( mi na szczescie minęło, chociaż czasem mnie zemdli ale nie tak jak wczesniej

Więcej postów nie pamietam . . . proszę Was za to o rozgrzeszenie jak komuś nie odpisałam bo musze zaraz uciekac :D SPOKO WRÓCE :p

9 lata 7 miesiąc temu #1005621 przez ziaa
Pumcia Szatanie :evil: uwielbiam Cię na odległość ;) Ni mi wynik testu też nie przypadł do gustu, mam nadzieję, ze @ szybko jednak przyjdzie (daję jej 12h ;p ) i będę mogła poprawić ten test ;p
Miśka trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę u gina i oczywiście czekam na wieści! :)
A Was pozostałe - pozdrawiam, a co! :whistle:
Podziękowania: Pumcia

9 lata 7 miesiąc temu #1005623 przez brown24
Ziaa Wybacz,omineło mnie kilka postów więc nie doczytałam kiedy miała byc Twoja @.. ale czasami objawy przedmiesiączkowe są podobne do tych we wczesniej ciąży..
Aggi u mnie normalnie, teraz dwa dni byłam na próbie w pracy.. jednak ostatecznie jej nie podjęłam, ale chciaż nie myślałam za bardzo.. Cyce mnie bolą masakrycznie od tygodnia... w dzień , a w nocy to już w ogóle ,za tydzień powinna być @, ale dziś rano nie wytrzymałam i zmierzyłam tempke, prawie 37... wysoka bardzo jak na mnie. Starań jakichś specjalnych też nie było w tym cyklu , może z 3 razy na luzie, więc na nic raczej nie licze. A Ty jak tam, działanko było po pozytywach ?:P

9 lata 7 miesiąc temu #1005624 przez Iwson
brown a może akurat teraz się uda ;-) u mnie w 1 ciąży było tylko jeden raz w całym cyklu i stał się cud wiec wiesz ;-)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005625 przez aggi
pumcia 300? Masakra :blink:

brown a u mnie 22dc, jeszcze 9 dni do @ ;) a przytulanka były 12, 15, 17 i 18dc :p tak się złożyło ;) pozytyw w 17dc miałam. Tempke to ja raz mierzylam przed trafionym cyklem i podobnie jak z castagnusem - nie zdążyłam skończyć ;)

9 lata 7 miesiąc temu #1005629 przez brown24
Faktycznie Pumcia 300 stówy, ździerstwo :ohmy:
Aggi ja od lutego mierzyłam więc wiem jaką mam podstawowa, na poziomie 36,4 zawsze. Teraz w sumie tylko ten jeden raz zmierzyłam jeszcze pól godz wcześniej niż zwykle . Dzis chowam termometr do szuflady żeby mnie jutro z rana nie kusiło :lol: i czekam na @. Idziemy prawie łeb w łeb :laugh:
Iwson fajnie że Wam się udało tak za jednym strzałem :) U mnie to jus 8 msc starań, z biochemiczną w 2cyklu starań, więc jakoś nie licze na ciąże, wyluzowałam trochę.
Podziękowania: Iwson

9 lata 7 miesiąc temu #1005633 przez aggi
brown idziemy łeb w łeb a ja ze skleroza :p kiedy masz termin @? :-) ja 25.09

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005636 przez brown24
Nie robię testów owu już drugi miesiąc :) ale obstawiam że @ za tydzień .
8.09. z rana miałam ból owulacyjny i zauważyłam śluz płodny i od tego 14 dni więc coś koło 23.09. by wychodziło. No zgadzałoby się z moimi 28-29 dniowymi cyklami.

9 lata 7 miesiąc temu #1005641 przez Iwson
aggi to czekamy razem ja mam mieć 26/28.09 ;-)
Podziękowania: aggi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka