BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 11 miesiąc temu #669196 przez ann-sunshine
Moof wszystko będzie dobrze, a jak się zryczysz ze wzruszenia na tym badaniu, niezapomniane, bo lekarz będzie oglądał wzdłuż i wszerz i w każdą stronę.

Kaś czekamy na fotę brzuszka

Agi nie pomogę z tymi cycami. Średnio znam się na takich objawach i o czym one świadczą. Ja to raczej ogólnie bezobjawowa jestem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #669207 przez Agnilla
Iss widzisz jak często jesteśmy mylone? :P
Ann kochana, to Iss bola cycki, nie mnie ;)
kurna, Kaś Ty już 14 tydz?? o matko, ale ten czas leci :) no tak, ja sie zaczelam udzielac mniej wiecej przed swietami, a tu juz koniec maja
tym moim groszkom w Waszych brzuszkach juz zycze wszystkiego najpiekniejszego z okazji jutrzejszego dnia :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #669210 przez gosia28
Agi mnie się wydaje, że to całkiem niezły objaw ;) na moje oko oznacza to, że progesteron wysoki czyli ok.

edit, to się poprawiam i ja :blush: - kieruję odpowiedź do iss :woohoo: po ann powtórzyłam

ann czekamy teraz, aż nam pokaźesz na pamiątkę z wakacji ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #669323 przez Agnilla
nie nie laski, mnie nic nie boli :)
no może nogi, bo zrobiłam sobie dzisiaj niezły spacer :P shake w rękę i poszlam zaplacic oc, potem chcialam zajrzec do gina ale bylo zamkniete, potem do spoldzielni bo nas molestuja ta ustawa smieciowa, ale tam tez zamkniete :P zakupy i do domu jakies 6 km w nogach, shake spalony ;) jak weszlam to siedzialam w samych galotach tak sie zgrzalam :P
siadam do bransoletek, trzeba sie dzis zrelaksowac :)
milego popoludnia laski!
edit: a w ogole dzis wrocilam do domu, taka szczesliwa, ze blizniaki wygraly, zaczelam czytac o waszych brzuszkach i sie poryczalam, ze ja tez juz chce, bo jutro dzien dziecka a ja co, znowu jako ta dobra ciocia zaledwie :(

11 lata 11 miesiąc temu #669336 przez moofka
Agi kochana nie płakuniaj :kiss: ani się obejrzysz i będziesz nam tu narzekać na mdłości itp!

Ann sikłaś już dzisiaj na testa?

11 lata 11 miesiąc temu #669393 przez Kaś_O
Aga, żadnych płaczków, zobaczysz zaraz sama będziesz płakać że brzucho rośnie tyjesz i mdłości Cię męczą więc musisz zjadać tony słodyczy :D :D :D będzie dobrze :*

Dziewczyny na dzień dziecka życzę wam dzieciaczków jak maliny.. :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 11 miesiąc temu #669400 przez ann-sunshine
Agnilka i Iss, kurka sorki wielkie za pomyłkę, to dlatego że jednym okiem czytałam, a drugim patrzyłam co się w domu dzieje, a do tego jeszcze słuchałam co mi mama mówi.

Sikałam :angry: i doopa blada, czyli nic, czyli znów jedna krecha. Spsułam się jak to któraś z dziewczyn pisze.

A co do tej ustawy śmieciowej, to właśnie u nas też mają zsyp zamurować i będzie trzeba ze wszystkimi śmieciami na dół latać :ohmy:

Każdej ze staraczek życzę, aby za rok mogły już pełnoprawnie obchodzić dzień dziecka :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #669402 przez julka
.

11 lata 11 miesiąc temu #669421 przez issska1986
Julka, a ty będziesz testy owulacyjne tu z nami testować :unsure:

hii Agi bo ja Twoja siostra bliźniaczka w zastępstwie za Ferr :)

Super,że bliźniaki wygrały :)
Kaś przemęczona zwyczajnie jesteś i tyle...

ja testowałam i ani cienia kreski....17 dc, już czuję,ze dupa z tego :dry:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #669459 przez Agnilla
a maz ma mnie juz dosyc dzis :D
bo siedze i bluznie, a to na mecz, a teraz mowia o tej ustawie smieciowej barany, bo ok do dzis mialam czas zlozyc pismo, ale kuwa jak je mialam zlozyc jak ciule zamkniete mieli?
pytal mnie czy cos dzis bralam, mowie tak, bromergon przeciez ;)
no tak mnie wszystko wkuwia, ze szok, az sie sama z siebie smieje. a ten to tylko katem oka zerka i sie nabija i zaraz tez oberwie :P
przepraszam, czy to tylko ja jestem taka czubnieta?? patrze na fb, co ludzie robia. np jakis tam fanpejdż wrzuca modele 20 sukienek, ale takie wiecie szkice, z zapytaniem "ktory model wybieracie?". a ludzie odpisuja milion pińćset....wyczaiłam to, bo moja kuzynka dala im odpowiedz, bo ja tam tej str nie znam. jaki to cel? :D że se napisze 1,3,6,7,9,15 ?? :woohoo: nie wyczymie :)
o Radwańska też wygrała.
oglądałyście bejbi blues?? wczoraj zaczęłam, ale nie dokończylam, nie wiem czym się tak wszyscy jarali...
Jula, ja juz biore caly bromergon. swiszcze mi w uszach, co mnie szczegolnie wkuwia jak ide spac i jest cisza. ale w czw ide na badania, a w weekend zachodze :D bo owulka bedzie
ps. czy to mozliwe bym juz zauwazala sluz plodny??
edit: o jaka laska, znowu skomentowala "4" i "5" i co to daje? :D

11 lata 11 miesiąc temu #669481 przez moofka
no kurka gdzie te Wasze owulki się szlajają???

julka te 5 tyg szybko zleci.

Agi nie wiem o co kaman z tą stroną, ale jeśli chodzi o sukienki to się zakochałam w takiej jednej w solarze, ale kurka 8 stów kosztuje :angry: z tym śluzem to ja nie wiem.... ale zawsze można podziałać :P

11 lata 11 miesiąc temu #669490 przez Agnilla
no ok moof, jak Tobie sie spodobalo cos realnego to ja sie zgadzam, aczkolwiek 800zl za sukienke to za duzo, chyba, ze chodzisz w sukienkach, bo ja niet...bo sie nie lubie

ale mnie chodzi o to www.facebook.com/photo.php?fbid=38378091...21713&type=1&theater

co za sens pisac, ze podoba mi sie kroj nr 2 albo jakis? :D:D

ja tam dzis nie dzialam, predzej komus przywale :P chyba, ze maz sie postara ;)

11 lata 11 miesiąc temu #669527 przez moofka
Agi dla mnie 6 i 12 :P

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #669535 przez Kaś_O
a ja chyba 3 :P

hehe nie wiem jest dużo takich stron i w sumie o dużo rzeczy pytają. Jest też dużo stron o dzieciach i pytają karmicie piersią czy nie, albo ile ważyły maluchy przy porodzie, czy wasze maluchy już śpią? itd to chyba kwestia zabierania ludziom czasu i zagadywania ich. Ja czasem odpowiem ale tak naprawdę odpowiadasz i wcale nie patrzysz kto co napisał. Sama nie wiem :P

Aga wykombinujmy jakąś fajną stronę i zbijmy na niej fortunę? :D to jest myśl..

Owu mają wracać natychmiast bo co to do kur...y nędzy jest.. Mają przyjść i jaja być i zachodzić..

Aga zjedz lody czekoladowe od razu humor lepszy :D

edit: brzuszek foto jutro bo dziś sama nie chciałam robić a jutro mąż cały dzień w domu.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 11 miesiąc temu #669574 przez Agnilla
Kaś, to jest myśl!! :)

Ty wymyślasz, ja będę prowadzić stronę, dzieci nie mam to mam czas ;)

ja mam na fb laskę, która urodziła w styczniu i ciągle udziela się na tych stronach z dziećmi, bierze udział w milionach konkursów, a nawet jest profil na fb "pomagamy w konkursach" i ludzie tam prosza o glosy, paranoja :) aż tak mi się nie nudzi ;)

powstały trzy nowe bransoletki, chwalę się :P jutro wrzucę fotki :)

Kaś, właśnie wypiłam sok z całej cytryny, bo się załatwić nie mogę :P a lody to wiesz, że ja love, ale waniliove ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka