BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1027976 przez brown24
Weronia jasne ze pamiętamy.Gratuluje córeczki i bądźcie dobrej myśli.Musi być dobrze :kiss:
Nat to poprosimy później zdj wyprawki Helenki :silly: A tymczasem ja przewracam sie na drugi bok :laugh:
Pumcia obawiam sie ze forumowa cenzura moglaby mojej opowieści nie przepuscic.. :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1027984 przez ziaa
Cześć Pięknozje! :D Cóż za urocza, pochmurna środa ;p Jak nastroje Mamuś, Cieżarówek i Staraczek? :D :woohoo:

niagara tak, my mamy wspólny, wieczorny rytuał i mój monsz pije ziółka ze smakiem :) Ba! Nawet kiedy ja ich nie piłam bo brałam clo, on pił sam bo polubił :D

weronia chyba Cię myślami tu ściągnęłam! Patrz tak nie dawno razem rozpoczynałyśmy cykl starań, a tu proszę u Ciebie już 22 tygodniowa córcia! :) Trzymajcie sie dzielnie i zdorowo! :)

NatB ale super! Twoje podejście zawsze było super, ale teraz super, ze wijesz gniazdko dla małej :D Oczywiście ja też czekam na foty! :)

Sztanica Ty się tu na mnie pokusiłaś o mały szantaż czy mi się wydaje?? ;p :D Wróćmy może do przeuprzejmości :D

Miłego dnia! :D

9 lata 2 miesiąc temu #1027987 przez ziaa
No co to za zwieszone forum dzisiaj! :unsure:

9 lata 2 miesiąc temu #1027988 przez aggi
Cześć babeczki :-) dzisiaj zaczynam znów odchudzanie haha.... moja motywacja mnie ostatnio zawodzila :p obym dała radę ;) i znów dzisiaj do lekarza z maksem jedziemy.. na kontrolę tej wysypki.

ziaa dzialajcie!!! Nie rozkminiaj tylko rób swoje :-)

natka ważne że się zastosowali do tego że masz mieć cc. Zaciskam kciuki za powodzenie!

niagara pierwsze słyszę :p poczytam o niej później ;) mój nie pije ze mną ;) nie lubi eksperymentów :p

weronia nie martw się napewno mała urodzi się zdrowa i o czasie :-) trzymamy kciuki!

9 lata 2 miesiąc temu #1027989 przez aggi
nat czy tyyyy wiesz że zaraz będziesz miała śliczna Helenke przy sobie?! Już 33tc szok :-) pochwal się później co kupiliscie :-)

9 lata 2 miesiąc temu #1027997 przez brown24
Dziewczyny a ja w tą pochmurną popielcową środę mam ochotę na testowanie i doszukiwanie się efektów pod lampą :laugh: chyba mi brakuje tych emocji :silly: ale jakby co, wytrzymam do weekendu ;)

9 lata 2 miesiąc temu #1028003 przez nati.olsztyn
Dziendoberek Kobietki!:) Moje Żuczki wstaly dziś do 9.20 :woohoo: więc dopiero śniadanko wcinamy - kanapeczki z bezcukrowym truskawkowym dżemikiem;) Do tego kawa inka :laugh: hehe O tak, kolejny raz postanowiłam się oduczyć picia czarnej kawy. Trzymajcie kciuki!:)

Weronia Gratuluję Córeczki! Musi być dobrze!;)
Nat Ja też czekam na zdjęcie wyprawki:)
Aggi Trzymam kciuki za wizytę!

9 lata 2 miesiąc temu #1028004 przez brown24
Aggi powodzenia w odchudzaniu, go go go maleńka :laugh: ,a ja idę na śledzika mniaaaam :P

9 lata 2 miesiąc temu #1028011 przez magmus88
Aggi - powodzenia u lekarza. I wiedz, ze Ci kibicujemy :D :)

Weronie - gratuluję córci! U mnie na lipcówkach w sumie też same córcie się szykują... hehe. Wszystko się dobrze skończy :) Buźki

Nat - z niecierpliwością czekam na foty... ja już powoli przeglądałam pościele na necie.... :D też już nie umiem się doczekać zakupków :)

Nati.olsztyn - no to ładnie dziś pospaliście :)

Dziś mnie męczyły straszne sny... a mianowicie pogrzeb mojej żyjącej babci, która ma dziś urodziny.... masakra.

Poza tym obudziłam się z wielkim bólem żołądka.... nie poszłam z tego powodu do pracy.... Myślałam, ze może jelitówka bo ostatnio w pracy panowała.... ale na szczęście nie... po prostu coś mi zaszkodziła chyba tylko.... poza tym miałam wrażenie, że mega stwardniał mi brzuch. Poleżałam później i na tą chwilę jest lepiej i myślę nawet, ze pojadę do pracy.

9 lata 2 miesiąc temu #1028016 przez Pumcia
Brown dawaj ! Najwyżej zmienisz nick :evil: albo nie - za dużo tu dzieci w brzuszkach :woohoo:
Ziajek jak bym śmiała - B) pracuj sobie a ja lece zaraz na jogę dla mamusiek :evil:
Nat- cieszę się że masz takie nastawienie, od razu lżej na duszy co? :)
Aggi daj znać co z Maksem i czy juz po wszystkim ;)

9 lata 2 miesiąc temu #1028020 przez Pumcia
Aaaaa Ziajek wybacz ale nie wyśle Ci tych ziolek, dała bym sobie rękę uciąć ze w puszcze je miałam ale niestety to były krzaki i liście malin :whistle: musiałam już je komuś wcześniej wysłać i zapomniałam o tym :blush:

9 lata 2 miesiąc temu #1028021 przez ziaa
Dobra Szatanica wybaczam! To nie odcinaj tej ręki tylko zaciśnij kciuk żeby ten ból wczoraj oznaczał implantację albo jakąś wypasioną owulkę :D Bo dziś czuje się już zupełnie dobrze :D
Jak po jodze? Zrelaksowana? :D :woohoo:

9 lata 2 miesiąc temu #1028022 przez aggi
brown haha czekaj grzecznie! Mogę ci dla emocji mój test owu wrzucić jak zrobię :p

nati no to super spali :-) ja za czarną nie przepadam, za ro rozpuszczalna muszę mieć ;)

magmus miło to czytać, że ktoś zaciska kciuki :-) magnez weź na twardniejacy brzuch :-) poza tym co do snu to?w?ciąży głupoty nieraz się śnią.

pumcia na 17 jedziemy na wizytę więc pewnie jutro dam znać:-)

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028026 przez ziaa
Uu Aggi ja chce teściora!! I raport sytuacyjny z procesu odchudzania! Będę pilnowała! :D Jak sie czujesz po zielsku? :D

9 lata 2 miesiąc temu #1028028 przez brown24
Aggi dawaj! Miałaś juz wczoraj robić i co? B)
Ziaa ja mam w domu chyba jeszcze jedno zaczęte opakowanie to jak będę mogę zabrać.a Puma to pewnie ma caly arsenał ziółek: Dla niegrzecznych koleżanek, dla nieposlusznego męża, dla Pań z Zusu ..itp. :evil: ,a tych co trzeba to oczywiście nie ma !!! :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka