BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1028141 przez brown24
Martyna oby Twoje słowa byly prorocze :laugh:
Dodi ja nie testowalam, już nie jestem taka nadgorliwa jak kiedyś :P ale za Ciebie trzymam kciuki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1028142 przez Julka1987
Sandruska chyba nie dziękuję żeby nie zapeszyć w razie co na przyszłość :)

dziewczyny, czy któraś z Was stosuje Infolic?? jakieś opinie macie na jego temat?

9 lata 2 miesiąc temu #1028145 przez Sandruska1995
To kto tu czeka na testowanie? :silly:

9 lata 2 miesiąc temu #1028152 przez natB
julka ja stosowałam :D i widzisz mój suwak?! :D także jak dla mnie fajny produkt, pęchole rosły, jak szalone heh :)...

aggi musiałabym mieć nieźle ,,pod sufitem" żeby rzucić się na malowanie sufitu :P hehehe...
No właśnie tak mi się coś wydawało, że u Ciebie zawsze była późno owu :)...

Mamuśki kochane pytanie za 100 pkt czy któraś z Was stosowała ten proszek?... w rossmanie jest tylko ten, albo lovela... a że lovela bardzo podrażniała skórę Włada to kupiłam ten bobini... chciałam Jelp albo Białego Jelenia, ale to muszę albo zamówić na gemini, albo jechać do poz bo nigdzie tutaj nie ma :(...
A zaczęłam robić pranie przed niedzielą, bo coś nie wiem niespokojna jestem heh :)
babyonline.pl/bobini-baby-proszek-do-pra...kt,2273,115,r19.html

9 lata 2 miesiąc temu #1028153 przez Sandruska1995
natB nie spokojna to znaczy masz jakieś przeczucia do porodu ? :cheer:
Do proszku nie pomogę bo ja używałam właśnie Lovela.

9 lata 2 miesiąc temu #1028154 przez Julka1987
nat B tylko, że zastanawiam się bo piszą, że na policystyczne jajniki babeczki go biorą, a ja nie mam tego stwierdzonego u lekarza. Cykle też mam regularne. Czy mi to nie zaszkodzi. ile miesięcy go brałaś i się udało?

9 lata 2 miesiąc temu #1028155 przez natB
sandruska sama nie wiem.... może dlatego, że mam dość to sobie coś wkręcam... tyłek mnie boli, brzuch się stawia, mała zaczęła teraz mniej kopać, jakoś tak aktywność jej spadła... nie wiem... cholera nie wiem :( :( :( :( ... ja chyba po prostu mam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Po cichu zazdroszczę Tobie tego początku ciąży, z drugiej strony współczuję :P serrrio :P

9 lata 2 miesiąc temu #1028157 przez natB
julka to pomaga pęcherzykom rosnąć.. i pomogło, bo jak byłam na monitoringu to faktycznie różnica od picia inofolicu a przed była duża :)... zresztą potem poszłam do innej gin, która powiedziała mi wprost mam sobie odpuścić myślenie, że coś ze mną jest nie tak... mam brać przyjemność z bycia z mężem... był wtedy jakoś 20 dc mówiła, że teraz pęcherzyk jest ładny, ale jest późno, więc możliwe, że znowu powstanie torbiel, ale w końcu sama się wchłonie... okazało się, że pęcherzyk pękł jakoś w 21-23 dc :) po tej wizycie byłam mega pozytywnie nastawiona.. i właśnie jakoś 2-3 tygodniach od tamtej wizyty zrobiłam test i był pozytywny :) :)...
podobno tak biorą to właśnie kobiety z PCOS... ja nie mam PCOS, ale moja gin jak już nie wiedziała, dlaczego nam się nie udaje i dlaczego mam torbiele to sobie wymyśliła PCOS... stosowałam hmm z 5 miesięcy :).. udało się... o Helenkę staraliśmy się hmm z jakieś 8 miesięcy...

9 lata 2 miesiąc temu #1028160 przez Julka1987
natB, a brzuch Cię bolał po infolicu?
ja brałam w tym cyklu Miositogyn (witaminy w proszku też na jajniki), Clostilbegyt dodatkowo i brzuch dziwnie mnie bolał i jajniki. Nie wiem, czy to dobry objaw i od czego to bo wcześniej takich odczuć nie miałam.

9 lata 2 miesiąc temu #1028164 przez natB
julka tak bolał, czułam, że jest owu... ból szczerze czasem był silny... ale przeszedł po 3 miesiącach picia :)

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028166 przez Julka1987
natB a do kiedy go stosowaś? do kiedy dowiedziałaś się o ciąży?

9 lata 2 miesiąc temu #1028168 przez dodi
Aggi ostania @ była 13.01 cykle mam 28-29dni więc według kalendarzyka powinna przyjść wczoraj lub dziś narazie cisza...

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028169 przez Sandruska1995
dodi to zaciskam kciuki . :)

natB dla mnie to od wizyty do wizyty jakiś rok mija w myślach heh. :laugh: chciałabym częściej. A tak w sumie miałam dopiero jedno usg. Tamtego w 5 tyg w sumie nie liczę.

Dziewczyny boli mnie całe podbrzusze i mam brązowy śluz . Dzwoniłam do ginekologa, powiedzieli ze to normalne i mam przyjść jwk zaczne krwawic bo może się zdarzyć że to doprowadzi do krwawienia. Jeju. Teraz to jestem niespokojna. Co im zależy mnie przyjść i zbadać :evil: :(

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028170 przez aggi
Ale emocje :p
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

ziajek kontrola jakości koktajlu może? :p pycha :D szpinak banan kiwi :whistle: tak to ja się mogę odchudzac :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028173 przez ziaa
Aggi super! :D polecam jeszcze: szpinak, jabłko, kawałek świeżego ananasa! Pychota! :D

Ja będę testowała może w poniedziałek jak się nic małopowatego w weekend nie pojawi, będzie akurat 15 dni od "pierwszej" :evil: owulacji. Dziś odnotowałam kosmiczny ból sutków ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka