BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

11 lata 4 miesiąc temu #958979 przez Karolincia
Kurka !!! Za 1,5 tygodnia slub !!! :D strach mnie ogarnia :) :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #959009 przez AnaSylv
Karolincia ślub to nie lada wydarzenie :cheer: nie dziwne, że stresik Cię dopada :) ale to jedna z najpiękniejszych uroczystości w naszym życiu :kiss: sama sobie teraz przypominam nasz :)
Ja nie lubię być w centrum uwagi, nie lubię jak się wszyscy na mnie gapiów i to był mój największy stres w związku ze ślubem.

Ale chwile bezcenne :kiss: Chyba wszystkie się ze mną zgodzicie? :cheer:

11 lata 4 miesiąc temu #959014 przez Karolincia
AnaSylv - Racja ślub to jedno z najwazniejszych uroczystości i chwil w życiu :) :) Pięknie będzie :D Nie lubie po prostu być w cetrum uwagi, gdzie wszyscy beda się na mnie patrzeć, a już czuje się małym słonikem więc tym bardziej, ale cieszy mnie ta ciąża więc... :) :D :)

11 lata 4 miesiąc temu #959015 przez Karolincia
Dziewczyny moje Kochane !!!

Jadę oddac mocz na posiew i do badania !!! Odwlekałam to jak mogłam, od poniedziałku :P Dziś spinam poślady i jade do szpitala do zabiegowego aby to mieć z głowy :) :)
Później wycieczka do byłej pracy mnie czeka, poprosze kierownika żeby mi podpisał praktyki, oby się udało :(

Trzymajcie zatem kciuki (za podpisanie praktyk ) !!!!

Do później :* :*

11 lata 4 miesiąc temu #959094 przez Sophie25
Karolciaaaaaaaaa kciukiiii mocno zacisniete!!!! :* :*

A Zofija ma pomysły masakra znów poszła sciana pomalowana :p a blokady na szuflady miałam na rzepy to juz da rade otworzyc :p

Dzis włozyła miśka do wózka i denerwowała sie bo jej spadał to sprobowała wsadzic Go głowa w dól hah ale nerwy miała jak jej sie nie udało obraziła sie na miśka i poszła do klocków :D

Dzis robie udka w sosie musztardowo miodowym :)

11 lata 4 miesiąc temu #959114 przez natB
Sophie co do malowania scian, Ty tak pozwalasz Zosi :P???... kuuurde u nas jeszcze nie wpadl maly na ten pomysl, bo rysuje w foteliku :P a teraz jak chodze do pracy to rzadko kiedy, mamy znikopis to tam rysuje, moze to podsun Zosi hm? ta tablice ze znikopisem :))...
No ma mala agentka pomysly nie powiem :D Wlad to z tych maluchow, ktore za duzo nie kombinuj na szczescie hehe :P specyficzny dosc :P.. ostatnio zaczyna sie buntowac, jak dzieci bawia sie jego zabawkami, reaguje placzem i nie wiem jak temu zaradzic.. tlumacze mu, ale no nie ogarnia tematu chlopak :P... co do czesci ciala u nas jest zabawa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na nocniku, czyli tak go wyciaga z nocnika, ze siusia na podloge XD... u Ciebiemala jest odpieluchowana?ja planuje na lato :P starac sie go odpieluchowac, bo z nocnika ladnie korzysta :) jak mu sie spytam i chce to pojdzie i zrobi do nocnika... a sala zabaw ekstra, musimy tez sie wybrac, na razie nie bylo kiedy, bo Wlad byl chory, a wiadomo z bakteri do bakteri nie przejdziemy :D... w wknd moze cos zoorganizujemy :))

Karolincia kciuki zacisniete :D DomekLilki boski :)) ojjj bedziesz za nim tesknic :D.. ja ledwo co urodzilam to juz mi bylo teskno..

Co do testow, no testuje, ale wyliczam owu w internecie i wychodzi raz ze w pt raz ze wsobote, a maz mowi ze w poniedzialek hahha :D i badz tu madry :D...

eee i tyle naskrobalyscie ze nie wiem co komu odpisac :).. ja za bardzo nie mam czasu :( i jest mi przykro z tego powodui, ale w pracy staram sie gdzies do Was pisac pod "stolem" :P a w domu juz kompletnie nie mam kiedy wejsc na forum.. zajmuje sie Wladem i szykujemy sie na nastepny dzien, oprocz tego pranie, prasowanie no i maz hehe :P... od wczoraj tak jakby mi lepiej wiec spoko loko nie dolujemy sie i byle do przodu :))...

11 lata 4 miesiąc temu #959120 przez natB
co do slubu ojjjj ja swoj wspominam cudownie, lezka sie kreci w oku :)))... w Kosciele poszlo w mig :)) bralismy slub w malym Kosciele w naszej parafii, bo w Farze bylo wystawienie Najswietszego Sakramentu, wiec proboiszcz stwierdzil, ze slubu tam nie mozemy miec, ale to bylo najlepsze, co moglo nas spotkac, bo bralismy w maly Kosciolku, ktory tydzien wczesniej zostal pieknie w srodku odmalowany.. gosci duzo nie bylo, a wydawalo sie, ze jest full :)... a samo wesele super zabawa, a to zasluga naszego zespolu :)... o dziwo mlodzi glownie przesiedzieli przy stolach, a starsi szaleli na parkiecie, zwlaszcza ciotki mojego S. :P.. zabawa przednia :)) piekne chwile... jak ogladam prezentacje naszych zdjec to doslownie rycze :D :D ...

11 lata 4 miesiąc temu #959147 przez emilia1410
karolincia trzynan kciuki kochana:*
no słub fajne przezycie:)

11 lata 4 miesiąc temu #959149 przez emilia1410
oj fajne macie dzieci:)wesoło przynajmniej:)
a ja zajadam brzuszki łososia, a póżniej sałatkę cezar bede robiła i tuńczyka na patelni grilowanej.

11 lata 4 miesiąc temu #959152 przez krzysia
Wiam ! Dziewczyny staram się o ciąże jakiś już czas . w tym cyklu mam zamiar spróbować testy owulacyjne , czy możecie mi opowiedzieć o swoich doświadczeniach.

11 lata 4 miesiąc temu #959170 przez JoanaG
Hej Krzysia dobrze trafiłaś :)

Jeśli chodzi o testy owu i moje doświadczenia.... od stycznia 2014 do maja 2014 ciągle jedna kreseczka, później monitoring cyklu, okazało się że faktycznie nie miałam owu, dostałam metformine (po której fatalnie czułam się), więc później zaczęłam pić inofolic i po 1,5mc codzinnego picia mój pecherzyk rośnie jak szalony i jest owu :) teraz testy co miesiąc pokazują piękne dwie maliny w 18dc :) więc działają :)

Napisz nam coś o sobie,skąd jesteś? ile masz lat? co robisz na co dzień?? :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

11 lata 4 miesiąc temu #959175 przez Sophie25
NatB włąsnie dzis wprowadziłam zmiany wychowawcze w ktorych Zosia ma malowac tylko na swoim krzesełku przy stoiku Ona tak na mnie patrzyła i buziaczki dsawałam specjalnie bym jej własnie pozwolia dzis sie nie ugięlam :D
Moja woa si ale na wyjazdy jeszcze biore pampka bo ostatnio w kulkolandii zapomniała o wolaniu :i
Masz racje najleoiej uczyc jak jest ciepło na trawce nawet i w majteczkach jak lata moja w sierpniu zakumała włąsnie :D

Krzysia Witaj :*

Slub piekny dzien :) ach ...

11 lata 4 miesiąc temu #959200 przez Karolincia
Laski moje Kochane widac, że mocno trzymałyście kciuki UDAŁO SIĘ :D Podpisał kierowink praktyki mówi, że jakby postąpił inaczej to myszki by go zjadły :P heheh :) :D :D

Sophie - Zofija szalona :D :D kocham ją!! <3 Widac, że już ładnie jej się charakterek kształtuje :) :) emocji nie ukrywa :P i wali fochy :P hehehe :D

11 lata 4 miesiąc temu #959201 przez Karolincia
Witaj Krzysia :)

Starałam się od marca z moim Mezulkiem, a udało się w sierpniu :)
Ja nie miałam owulacji, wywowyławną miałam poprzez podanie zastrzyku pregnyl w odpowiednim dniu cyklu, chodziłam na monitoring - udało się po 2 zastrzyku czyli w drugim cyklu :)

11 lata 4 miesiąc temu #959208 przez krzysia
Hej JoannaG :) mam 32 lata mieszkam w Wielkopolskim. Jestem juz mamą ,syn mój ma juz 14 lat. Od jakiegos czasu staramy sie z moim partnerem o kolejne dziecko i nic . tak jak pisałam wcześniej postanowiłam spróbować testów, bo co miesieczne rozczarowania zaczynaja mnie dołować

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka