BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #958445 przez Karolincia
A to my z Lilcia <3 Wedlug Om w sobote zaczelysmy 7 miesiac a wedlug usg jutro 7 miesiac zaczniemy :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #958447 przez kasia085
Jeszcze nie :-) ale obstawiamy ze chlopak bo Jas musi miec w koncu jakiegos kumpla bo wogol same laski sie rodza. Termin ma na lipiec i sie zalamala ze w upaly bedzie latac z wielkim brzuchem.
A ja dzis mam plany wieczorkiem wyskoczyc na zakupy. I mam zamiar wydac 200 zl bo tyle prezentu dostalam i uwaga tylko na siebie:-) mam zakaz patrzec na rzeczy dla dzieci :-)
Zapraszam:-) napatrzymy sie na Twoj brzunio a chlopaki sie pobawia:-) aj szkoda ze nie mieszkamy blisko siebie...
Piekny brzuszek:-) napatrzec sie nie moge:-)

10 lata 3 miesiąc temu #958492 przez Karolincia
Kasia - Racja na lipiec :D Pomyliło mi się :) hehe :) :woohoo:
Ojj dziękuję Kochana :* :* Bardzo go kocham <3 niemogę się na niego sama naptrzec i nim nacieszyć, w ogóle mi nie przeszkadza :) :) Nawet jak mnie kręgosłup boli, czy budze sie w nocy to nie narzekam :) Wszystko mnie cieszy :)
Ojjj...to super musisz coś dla siebie kupić, nie masz wyjścia i bardzo dobrze!! ;)
Masz coś upatrzonego?? :)

10 lata 3 miesiąc temu #958498 przez Karolincia
Kasia - Ojj ...duży duży jak na wcześniaka :)
Szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie - to prawda...:( :(

10 lata 3 miesiąc temu #958502 przez emilia1410
Ale znowu duzo napisalyscie;) pozniej was nadrobie, bo dopiero wrocilam z pracy i robie schabowe w chipsach pychaa

10 lata 3 miesiąc temu #958515 przez emilia1410
karolinciano u nas tez biało:) bardfzo ładny brzuszek i ty tez dobrze wygladasz, ciaza ci sluzy :cheer:
natbo tortile pycha, podrzuc przepis na ciasto na tortile'

A ja dzis byłam u kolezanka na 30 urodzinach, i 2 dziecko w drodze , w 3 miesiacu jest, se sprawiła prezent no:) Troszke mi smutno było, bo tez bym chaiała.
Mama mi powtarza, ze młoda jestem, ze mam czas na dziecko, ze bedzie w swoim czasie.

10 lata 3 miesiąc temu #958524 przez Karolincia
Emilia - Ojj...:* Doczekasz się !! :) uper rpezent na urodziny ma :D męzuś jej się cieszy?? :)

10 lata 3 miesiąc temu #958535 przez emilia1410
Bardzo sie cieszy bo on zawsze chcial duza rodzine;))
A ja dzis zrobilam nastroj odpowieni, ubranko i udaloo sie..
Ale owu wypada chyba w sob wiec musze dalej pracowac nad nim;))

10 lata 3 miesiąc temu #958559 przez Karolincia
Emilia - Nie myśl o tej owu!!! Żyj chwilą kobieto !!! :)

10 lata 3 miesiąc temu #958579 przez emilia1410
no trzeba bedzie chyba zaczac:) ale ciezko jest

10 lata 3 miesiąc temu #958585 przez AnaSylv
Ja już wracam do domu... wczoraj i dziś niestety po godzinach musiałam siedzieć ale za to jutro punktualnie musze wyjść bo na 17.15 mam wizytę. Zdam Wam relacje oczywiście :laugh:

Karolincia brzuch super :cheer:

Natb pycha... tortilla, mniam :laugh: na mnie pomidorówka czeka w domu :)

Kasia szalej, szalej na tych zakupach :silly:

10 lata 3 miesiąc temu #958613 przez Karolincia
AnaSylv - Pięknie :D :D jutro to juz musisz wyjsc punktualnie, bo Cie zaczne podjerzewac o pracoholizm :P :P :) hehe :D
Ajj..pomidorówka, dawno nie jadłam ;) :)

Ja mam pyszny kremik z buraczków :) :) Przepyszny mi wyszeł - ale skromna jestem hehe ;D

Ja tez bede szaleć niedługo na zakupach, bo z zusem wygrałam :D umorzył postępowanie w mojej sprawie :D i czekam kiedy mi wypłaca pieniążki :) Ciekawe kiedy to zrobią :/

10 lata 3 miesiąc temu #958658 przez JoanaG
Karola to super info z tym zusem, bo teraz wiele moich kolezanek ciaga sie i trzyz nich dostaly decyzje odmowne... teraz juz prawnicy dzialaja i pozwy skladaja....
Chora to instytucja.... oszednosci dziady szukaja, tylko szkoda ze sciagaja z uczciwych ludzi :dry:
Moja mamcia tez sie z nimi ciaga, na poczatku lutego ma sprawe w sadzie, bo odmowili jej renty pomimo ze m.in. ma wszczepiony stymulator...
Bol dupy chyba straszny tam maja w zus za te ich luki w prawie.... żenua :huh:

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958706 przez Karolincia
Joanna - Daj spokój, człowiek uczciwie pracuje, odprowadza wszytskie składki do zusu,a oni i tak znajdą dziurę w całym żeby Ci dokopać, żeby uprzykrzyć Ci życie... :/

Dostałam ja oraz z firmy pani prezes pismo z pytaniami do wyjaśnienia zrobili tzw. kontrole krzyżową :/ Od połowy listopada mi zawiesili zasiłek :/ Przes samym Nowym Rokiem złożyłam odpowiedź do zusu (moj tata mi zawiózł ) oraz pani prezes na początku roku złożyła swoją odpowiedź na pytania od zusu...
Wczoraj listonosz mi przyniósł właśnie ową odpowiedź od Zusu, gdzie napisali, że dalsze postępowanie w ww sprawie zostaje umorzone.
Ciekawe ile będe czekała teraz na przelewy, bo maja mi spoooorooo do zwrócenia :D
Kobiety w ciąży mają ciężki żywot z tą chorą instytucją....

Z tego co się orientuje, to za każdy dzień zwłoki ze strony Zusu , będa płacić odsetki tak??

No to pięknie......widzę, że chorzy ludzie, naprawdę schorowani też mają z zusem przeboje :blink: :blink: Śmiech na sali.....oby się udało, trzymam kciuki !!!!

10 lata 3 miesiąc temu #958728 przez Karolincia
A ja miałam dziś jechać oddac pociew moczu do badania, ale oczywiście gucio....nici z planów, bo Księzniczka sobie spała :P Jutro nastawiam budzik na 6.00 !!! :)
Potem musze jechac do byłej pracy poprosić kierownika o podpisanie praktyk, oby się udało.... potem do szkoły do biblioteki oddac książke :) Spędze pół dnia na mieście....wrrr..nie lubie tego, ale cóż...trzeba ;) :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka