BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #958773 przez Karolincia
Dziś to tu panuje grobowa cisza, wiem wiem , że prawie same księgowe tutaj są :) :) Macie co robić KOBITKI koniec miesiąca tuż tuż...:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #958777 przez emilia1410
Oj nie same ksiegowe ja pracuje w kuchni przy jedzonku;))

10 lata 3 miesiąc temu #958779 przez Karolincia
Emilia - Napisałam prawie same księgowe :P hehe :) :) Ja w pracy? :) Dużo dzś roboty?? :)

10 lata 3 miesiąc temu #958790 przez Anielka00
O rany chyba Was nie doczytam dokońca ;) Ja byłam wczoraj u ginekologa na NFZ i chciałam żeby mi zlecił badania hormonalne to powiedział, że za 3 miesiące! I tak to z nimi jest... :unsure: Ale coś zrobił, bo przepisał mi na miesiąc clo i mam przyjść w 15 dc na usg zobaczyć czy coś zadziałał ten clo ;) I na wszelki wypadek luteine, gdyby @ nie pojawiła się do końca tygodnia... :)

10 lata 3 miesiąc temu #958801 przez emilia1410
Ja juz w domu;) goferki smaze i placki mezowi a pozniej spadam na miasto na zakupki i solarium;)
Anielka szybko zleci te 3 miesiace a moze clo zadziala;))

10 lata 3 miesiąc temu #958802 przez JoanaG
No to Anielka dobre wieści :) z tym, że Clostylbegyt jest już ostatnią fazą leczenia niepłodności w gabinecie "zwykłego" ginekologa.... wiesz o tym?
mi moja gina powiedziała, że teraz mamy 6 cyklów z clostylbegytem i jak się nie uda to niestety będzie zmuszona skierować nas do kliniki leczenia niepłodności już .... ;/ dlatego też ona tak długo przeciąga zażywanie clostylbegytu by mieć zawsze tę alternatywę....
Tak czy inaczej Anielka jestem z Tobą :) jedziemy na tym samym wózku ;) nie wiem czy też mówił Ci gin, że od clo robią się torbiele czasami i że możesz mieć uderzenia gorąca (Jezu. ja miałam myślałam że zejdę!), ale absolutnie nie martw się torbielami, wszystko jest do opanowania ;)

jeśli chodzi o pracę to ja dziś jestem totalnie aseksualnie nastawiona do pracy.... :P mam jej full, ale najchętniej poszłabym spać :silly: :whistle:

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958809 przez emilia1410
A te clo to na stymulacje jajnikow moze jest czasem?

10 lata 3 miesiąc temu #958823 przez JoanaG
Emilia tak, to taki typowy lek na niepłodność.

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958826 przez natB
a ja Wam dzisiaj wprowadze nutke depresyjna... normalnie wzial mnie dolec pierdole...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anielka 3mam kciuki w takim razie... mam nadzieje, ze trafilas na fachowca i z kapelusza tych lekow Tobie nie przepisal :) :)... bo ja to mam ograniczone zaufanie do lekarzy :P..

Joanna a Ty to widze, ze jestes mega optymistka co?... bosh ja juz doczekalam sie bobasa i biadole, bo chce miec drugie, asa jakies "problemy" a Wy nie macie jeszcze dzidziusia w ogole... ojej bardzo Was podziwiam na prawde...dojedziecie z anielka na tym samym wozku na sama porodowke hehe :) tego zycze :***

Karolincia a wczoraj nie zrobilam tortilli bo ten dol juz mnie trzyma od wczoraj, stresuje mnie doslownie wszystko... ehhh no nic.. jak zrobie to sie pochwale heh ) moglam wpasc na ten Twojkrem z buraczkow mmm :)...

dzis dzien babcii, wiec cala rodzinka mojego malza zjezdza sie do nas.. YHM kocham to XD.. ja chce do domu i chce isc spac ooo :) dla mnie dzien moze juz sie konczyc...

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #958837 przez JoanaG
NatB przywołuję Cię do porządku! Ogarnij się! ;)
Dlaczego martwisz się tymi testami owu, przecież to nie koniec świata! Przypomne Ci tylko, że ja jak poszłam w maju do ginki to było ani widu ani słychu zeby pecherzyk rósł.... popiłam 1 miesiąc inofolić iiii jak ruszył to jak szalony! potrafił w 10dc już pękać! Taki był speedy :)
Nie dołuj się Maleńka, bo to nie o to chodzi żebyś przez depresje miała głodzić męża czy iść spać i mieć wszystko gdzieś :)
Masz Włada, masz dla kogo uśmiechać się co rano i pracować nad siostrzyczką :)

A z tym samopoczuciem, to po prostu takie niekorzystne biometeo jest..... ja też dziś wegetuję ;) głowa do góry ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958838 przez Anielka00
Ha ha no dobrze mówisz NatB obyśmy w końcu tym wózkiem gdzieś dojechały :p i oby jeszcze w tym roku :D
Joanna ja juz się łapie wszystkiego.. tylko martwi mnie to że ten clo nie jest konkretnie na niepękający pecherzyk.. a to w tym jest problem no i w tym ze dopiero w 21 dc w miarę normalny rozmiar ma mój pecherzyk :) wiec późno bardzo..
A powiedzcie mi bo też chciałam zacząć z tymi testami przygodę.. czy jeśli mi pecherzyk nie pęka to jest sens robić testy. Bo one chyba i tak będą wychodzić negatywne... ?

10 lata 3 miesiąc temu #958844 przez JoanaG
Anielka martwi mnie tylko, że przy clo lekarz nie przepisał Ci recepty na pregnyl... i nie kazał przychodzić od około 14dc na monitoring, bo to zazwyczaj jest tak przy clo, że on pomaga jajnikom żeby perzerzyk rósł a oźniej ciach zastrzyk pęcherzyk pęka i jest sukces ;)

Weż może zadzwon do gina i zapytaj....

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958845 przez natB
no wlasnie ja tam nie wierzer lekarzom, na odpieprz robia wszystko, nic nie wytlumacza... dobrzeAsiu ze masz taka wiedze... pokieruj nam Anielke :)..
Swoja droga my zaciskamy za Ciebie, zeby tam fasola u Ciebie byla :D czekamy na jakies info...
Dzieki wielkie za podtrzymanie mnie i postawienie do pionu, ja ocipieje hehe jak te testy beda negatywne :P wiem, ze swiat sie nie skonczy, ale nosz kurde zmienie gin na prawde :P na razie nie zapisalam sie nigdzie... odczekam z 2-3 miesiace i zobaczymy, co dalej...
A co do testow zaraz je wyrzuce heh :P na prawde mnie stresuje to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i czekanie blee... gorzej niz ciazowe heh :P

10 lata 3 miesiąc temu #958858 przez JoanaG
Nat a piłaś inofolic? spróbuj może, to suplement diety jest który w składzie ma.... myko....kzjbadhvhfbgabgikja coś tam coś tam :whistle: ;)
A co do mojej fasoli, to czuje że znów porażka.... już mi syfki wyskakują jak na okres...
tylko czasami zakuje w jajniku.... no nic ja cały czas walczę. ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958865 przez Karolincia
Anielka - Super wieści :) :) W takim razie bierz clo i zobaczymy efekty ;) :)

NatB - Czym Ty się stresujesz ??!! Nie wolno !!! :* Masz cudownego synka, Męża który na pewno Cię wspiera w każdej chwili....nie stresuj się tak tym testowaniem owu.....jestem dobrej myśli :*

Joanna - A Ty jak się czujesz?? :) :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka