BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 1 miesiąc temu #1034627 przez natB
aggi ale sikniesz dziś? jak będzie listonosz? czy czekasz do jutra?...

natiooo ja już wgłębiłam temat ,,łamania" chusty i dziś zrobię z niej hamak :D.. a czytałam, że im starsza chusta, więcej wiązania tym lepsza :D... no kurczę w sumie mogłam się skusić na używaną... no, ale trudno mam nówkę i będziemy działać :D...

miluniamoże być przebodźcowana faktycznie... u nas jeden dzień też tak Helena miała, jak byliśmy na urodzinach szwagierki syna... a pamiętam, jak Wład potrafił nam dać czadu, jak gdziekolwiek z nim wyszliśmy... uwierzcie mi, że on do bodajże 3 miesiąca życia, jak przekraczaliśmy z nim próg centrum handlowego to RYCZAŁ, WYŁ do księżyca... także on wolał spokojny, powolny tryb życia :P... musiał być wykąpany o 19 i dostać butlę, bo potem fiksował...ale zaprocentował to, bo wie, jak jest pora spania to idzie i spokojnie zasypia :)...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #1034628 przez aggi
nat napewno do jutra nie wytrzymam i sikne :-) no chyba że @ wyprzedzi listonosza :-)

10 lata 1 miesiąc temu #1034629 przez Miluniaa
To bardzo mozliwe, ze jest przestymulowana, bo ostatnio mamy zabiegany czas zaczynamy remont no i niestety mala musi wszedzie jezdzic z nami, bo nie mamy nikogo zeby ja zostawic... :(
Sprobuje dzisiaj z tym masazem moze cos pomoze ...

10 lata 1 miesiąc temu #1034631 przez aggi
Kuwa :dry: listonosz był, buty Maksiowi przywiózł, ale testu nie widać! Alem zła... to chyba decyzja losu ;) będzie @ , na bank.....

10 lata 1 miesiąc temu #1034632 przez nati.olsztyn
milunia Nasze dzieci tez zawsze i wszędzie z nami jeździły i jeżdżą:) My wyznajemy rodzicielstwo bliskości, wiec też nosilismy je ile się tylko dało czy to.na rekach czy w chuscie byleby byli zawsze jak najbliżej:)

10 lata 1 miesiąc temu #1034634 przez aggi
Melduje że
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 1 miesiąc temu #1034636 przez magmus88
Kule Aggi :( Szkoda.... w nagrodę zjedz kawałek ciacha :D
Oczywiście pochwal się jak już upieczesz. Ja dawałam 1 puszkę masy krówkowej czy tam kajmakowej. Nie bawiłam się w gotowanie mleka :)

Milunia - to co Ty jej za akcje urządzasz, że taka przestymulowana hahaha. Nie no... Oby to było chwilowe i szybko przeszło :)

U nas dziś lato w pełni!!! :) Pięna pogoda... a przede mną porządki....

10 lata 1 miesiąc temu #1034637 przez aggi
magmus zjadlam lody na pociechę ;) no ja kupiłam dwie małe puszki bo nie miałam pojęcia ile tego trzeba. I to z maslem się miesza?? U mnie też piękna pogoda! A roboty w kuchni tyyyyle :pinch:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1034638 przez magmus88
ja całą jedną puchę miksuję z miękkim masłem (takim w temeraturze pokojowej) i później daję zimny słonecznik. I gotowe :)

I biszkopt z tego przepisu wychodzi naprawdę fajny. I to jest duża blacha.

10 lata 1 miesiąc temu #1034639 przez magmus88
Mam takie pytanko do doświadczonych mam :)

Zakładając najlepszą opcje.... czyli karmię piersią i jest wszystko pięknie i łatwo :D:D
Czy mimo wszystko laktator się przydaje? Tzn czy mimo wszystko i tak lepiej go mieć? :)

10 lata 1 miesiąc temu #1034641 przez aggi
magmus z mojego doświadczenia laktator to było zbawienie. ALE najlepiej elektryczny a to już wydatek. Wiem że można w aptekach/ szpitalach wypożyczyć zawsze. Jeśli bardzo chcesz mieć to kup. Ja miałam ręczny ale to było badziewie.. na samym początku gdy potrzebowalam to namachalam się a na guzik się to zdało.. elektryczny zdał swoją rolę w 10000000%.. na drugi raz tylko elektryczny bym kupiła. Tzn w sumie mam tamten i nie zamierzam go oddać :-) lovi prolactis mam i polecam. Ale tak jak mówię wiem że dużo mam nie kupuje i nie potrzebuje. Ja potrzebowalam :-)

10 lata 1 miesiąc temu #1034642 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu #1034645 przez Nowa...
Aggi - a myślałam, że Tobie teraz się uda, no cóż kolejne miłe staranka przed wami :)
Ja czekam na dni płodne, przystąpię kolejny raz do mierzenia temperatury oby tym razem było chociaż z temperaturą dobrze.

10 lata 1 miesiąc temu #1034646 przez Julka1987
Dodi mąż czasem gra, ale za wiele póki co nie wygrał ;)

Aggi, Nowa czyli najbliższy cykl jest nasz ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu #1034648 przez magmus88
Julka.... bez paranoi :D błagam Cię.... Nie, nic CI nie będzie jak będziesz po owulacji ćwiczyć :D mimo, ze nie jestem lekarzem to Ci to gwarantuje hehehe

Cornick - jak tak twardo trzymasz się swoich postanowień to nie zostaje mi nic jak tylko... Ci pogratulowac :D

A ja w totka wygrałam! Muszę Wam się pochwalić :D 10 zł w plusie hahah. I puściłam nowego na sobotę :PP Ja puszcam czasami... jak mąż mnie pogoni :PP W totka moja najwieksza wygrana to 24zł (jak dobrze pamiętam) za to w zdrapkach wygrałam 60zł chyba jednorazowo :)
Ogólnie ten totek to masakra jakaś hahahha. Tyle tego dostaliśmy na śłub i praktycznie nic :PP

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka