BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #1034739 przez natB
ziaa ja wiem, że przy pco... często są inne objawy... warto poczytać w internecie... mi moja gin próbowała wmówić, że możliwe, że mam pco... ale u mnie oprócz tego, że długo nam zeszło z zajściem w drugą ciąże nic tak na prawdę na to nie wskazywało... totalnie diagnoza wyciągnięta z rękawa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #1034740 przez Miluniaa
Pumcia albo nie tam gdzie trzeba... :laugh: :laugh: :laugh: :evil:
Podziękowania: Pumcia

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #1034742 przez ziaa
NatB wiem, że teraz lekarze często zrzucają wszystkie dolegliwości na pco, bo to taka choroba cywilizacyjna się zrobiła. Ale u mnie na razie wskazuje na to ilość cykli bezowulacyjnych, długie i nieregularne cykle, a przede wszystkim obraz kliniczny jajników, ponoć bardzo charakterystyczny ;) ale doktorek chce to jeszcze potwierdzić badaniami dlatego tak ciśnie na czekanie za @. Czuje się dobrze zaopiekowania, więc mam nadzieję, ze będzie dobrze. Wiem, ze na clo pęcherzyki się dośc ładnie hodowały, więc jak on zdecyduje by podać je raz jeszcze, a później dopilnuje by podać zastrzyk na czas ( nie to co poprzednia lekarka) i coś zrobi z endo to musi się udać ;) :woohoo:

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #1034745 przez aggi
Czołem wieczorem ;) Maks śpi, ja czekam na S. Pracuje do 18 a po pracy na dodatkową jeszcze jeździ. Postaram się nadrobić was ;)

magmus foty nie zrobiłam :p słodkie baaaardzo wyszło. Ale dobre :-)

nat napewno w końcu się dogadacie z Helenka :-) ja pamiętam że najbardziej mnie wkurzalo że ledwie Maksa wyciagnelam do karmienia to mi ciurkiem na odległość sikalo mleko... jaka byłam zawsze zła bo nieraz mały cały oblany był, nie mówiąc o tym że jednego ssal a drugi sikal po ścianach :S słodkie maluchy masz :*

nefri cudowni chłopcy :-) bardzo podobni :-)

10 lata 4 tygodni temu #1034746 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 tygodni temu #1034748 przez magmus88
Mmm milunia :D a co to za pyszny serniczek??

Nefri - zaraz będę słuchać :PP

Ziaaa witaj!!!1 Dzięki za życzenia :) Kochana ja jestem pcosem :D cykle bezowulacyjne i te sprawy :) Także głowa do góry :)

Boże jaki cudny Szymuśśśśśśśśśśśśś zakochałam się :)

Kule... ile nas tu majowych :D Wy też już po czy jeszcze przed urodzinami?? :D Dziewczyny majowe są czadowe, co nie? :D

Nat - super ta chusta :) A hela jaka zadowolona heheh

O sandra... wlasnie widzę, ze omilema Twojego posta ) Ślicznie wyglądacie... widze, ze jednak byliscie.

Aggi... now iesz... tak bez zdjęcia :( Takie słodkie bo może było też mniej kakaa.... a ono jednak daje taką gooryczkę.... bo sam krem to słodki :D potwierdzam ehhehe. Ale mam jednak nadzieję, ze smakowało :) i musisz przyznać, ze trudne nie było :)

Ja dziś byłam na pobieraniu krwi... właśnie, zaraz sprawdzę wyniki :) i jutro jadę na dwa pobeirania... łech....

10 lata 4 tygodni temu #1034750 przez Julka1987
Pumcia piękny słodziak ;)
Nat cudooo ;)

10 lata 4 tygodni temu #1034753 przez Sandruska1995
magmus tak jednak poszliśmy. :)

Dziewczyny jest tu któraś co ma dzidzie z sierpnia? Jestem zielona , i teraz siedzę i myślę w jakie ciuszki się zaopatrzyć na 56 , 62 same letnie? Bo przecież to lato . Jak u was było? Mój synek z października jest i całkiem nie wiem co kupować. :dry:

Pol nocy nie spalam , brzuch twardy miałam, obudził mnie jego ból. Siedziałam i ledwo oddech lapalam. Teraz odsypiam.

10 lata 4 tygodni temu #1034756 przez ziaa
Magmus Cornick DZIĘKUJE! :D Tego było mi trzeba od aktualnie spodziewających się maluchów :) :kiss:

10 lata 4 tygodni temu #1034757 przez dodi
Nowa .... dziś 5dni po terminie i @ brak ... test dziś negatyw @ nie ma tzn coś tam od kilku dni jakby się zaczyna ale to tylko ślad na papierze toaletowym nie wiem co o tym myślę ....nigdy tak długo nie musiałam czekać na @ ...chciałabym żeby już przyszła żeby zacząć nowy cykl

10 lata 4 tygodni temu #1034759 przez ziaa
dodi może beta? B)

10 lata 4 tygodni temu #1034760 przez dodi
myślałam żeby betę zrobić ale w zasadzie nie mam żadnych objawów ciąży oprócz braku @ ... według obliczeń owu miałam 21,04 więc gdyby była w ciąży to test by na pewniaka coś pokazał ... pozostaje mi tylko czekać

10 lata 4 tygodni temu #1034761 przez brown24
Nefri,Nat, Puma cudowne dzieciaczki :woohoo: Normalnie pieknozje jak to Ziajek mowi :laugh:
Ziaa mam nadzieje ze Twoj doktorek cos mądrego wykombinuje żeby Twoja @ w końcu zawitała :evil:
Muszę obczaic ta Twoja wakacyjną miejscówkę :laugh:
Sanrdta odpoczywaj, ładnie sobie wygladasz:) a ja mam dziś woooolne, takze późnej do Was jeszcze zajrzę B)
Dodi a może beta?

10 lata 4 tygodni temu #1034763 przez Nowa...
Oj dodi wiem jakie to czekanie jest uciążliwe. Może się rozkręci jak coś zaczyna się dziać. A długo się już staracie?
Julka, Paula jak u was :) ?

10 lata 4 tygodni temu #1034764 przez Paula1704
Nowa no ja was tu cały czas podczytuje:) teraz czekam na @ powinna przyjść pod koniec tygodnia, później czekamy jeszcze jeden cykl, tak jak zalecił lekarz i od wakacji zabieramy się spowrotem do roboty:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka