BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #1030037 przez Julka1987
Nefri ja uwielbiam białą czekoladę, potrafię zjeść całą .... sama :) ale hamuje się z jedzeniem w ostatnim czasie bo coś mi się ubrania skurczyły :P przeszłam na zdrowe jedzonko ;)

Śliczny bobas:*
Podziękowania: Nefri

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #1030038 przez Nefri

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a to Eryk :)
Załączniki:
Podziękowania: ziaa

10 lata 2 miesiąc temu #1030039 przez Pumcia
hahahahha Ziaa do Poznania to ja mam ponad 400 km :woohoo: więc godzinkę u Ciebie i po 5 w jedną stronę z i do Ciebie :woohoo: nie no pewnie, że mi się opyla :whistle:

Nefri nie ponoszę bo na brzuchu bym musiała Go trzymać a to już nie na mnie ciężary :whistle: a jeszcze taki ruchliwy, że tylko by kopał aaaaaaaaaa i co najważniejsze - nie chce na leżąco leżeć na ręku bo marudzi . . . treferuje pionowo :cheer:
Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cudo, mogę ucałować ? śliczniutki Skarbek :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo:

Ziaaaaa to teraz jak dla głupka : płatki owsiane - mogą być najzwyklejsze ? płatki żytnie tylko nie błyskawiczne ? Banan, mam rodzynki, morele suszone, żurawinę z warzywniaka bo zostało mi ze swiat - nadziewałam nią mięso :silly: mam sporo róznych orzechów np nerkowce. To wszystko prażyć na patelni ? a pozniej dodać banana, położyć na papier i piec ile ? jak nie wyjdzie jutro to koniec tematu :woohoo: z mięsą wszystko zrobie i jeszcze więcej ale do słodkości się nie dotykam :D także proszę o wyrozumiałość :P

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #1030040 przez ziaa
Nerfi ale słodziak! Sliczniutki syneczek! :)

Szatanku płatki owsiane najzwyklejsze, górskie czy jak się nazywają :) Niebyłyskawiczne :) Orzechy możesz, ale nie musisz na patelni podprażyć. A później siup płatki i wszystkie dodatki na jakie masz ochotę fik do michy. Dodajesz rozgniecionego banana / jabłko / masę korówkową. Ilość "mokrych" składników musisz wyczuć. Nie wiem czy na fotce będzie widać, ale pomiędzy płatkami i resztą musi być sporo "kleju" :whistle: Wykładasz na papier do pieczenia, taką warstwę około 1,5-2 cm, ugniatasz łapką by powierzchnia była płaska i równa. Jak lubisz grubsze ;) to wyłóż większa, tylko musisz dłużej piec na niższej temp. Taką warstwę pieczesz około 25 minut w 170 stopniach. Zapiecze się i zrumieni. Wyciągasz z pieca, czekasz aż ciut przestygnie i kroisz na kawałki, a następnie zostawiasz do zupełnego wystudzenia. Możesz tez pokroić zupełnie zimne, ale wtedy mogą się bardziej kruszyć :)

Jedyne co możesz zepsuć to dać za mało banana lub przypalić. W pierwszym przypadku otrzymasz poprostu pyszne i aromatyczne musli na śniadanko, a właściwie granolę, więc żadna strata. Jak spalisz, no cóż... :whistle: :whistle: :whistle:

Załącznik nie został znaleziony

Podziękowania: Nefri, Pumcia

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #1030042 przez Pumcia
Spoko, że wytłumaczyłaś mi jak dla blondynki - teraz jest wszystko takie proste :D jutro zrobię, zobaczymy jak smakują :whistle: ale bez krówki na pewno bo . . . nie lubie jej :evil: ewentualnie poleję na wierzch nutella :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #1030043 przez magmus88
Puma... jak można krówki nie lubić, olaboga!! :blink: :blink: :evil:

A są jakieś proporcje na te ciastka?? hehehe bo może też bym zrobila :PPP ale nie wiem kiedy hehe w wolnej chwili :P

A z paznokciami to widzę, szalejecie dziewczyny!

10 lata 2 miesiąc temu #1030044 przez ziaa
Kurde kiedyś Wam poważę, ale na razie na oko :D
magmus88 ja trzymam sztamę z Pumcią i tez nie lubię krówki ;p

10 lata 2 miesiąc temu #1030045 przez Pumcia
Magmus Nie lubię krówki bo . . . jakbym jadła jakiś cukier ;/ fujjjjjjjjjjjjj ! Piona Ziajek :woohoo: czekolad tez nie jjem, wolę łyżke nutelli, nie lubie i nie jem batonów - uważam, że są za słodkie - ale za to uwielbiam afelki np nugatowe Góralki :) nie słodze herbaty, kawy itp itd . . . wiem dziwna jestem ale co ja poradzę - a i uwielbiam dobre ciasta np od Sowy :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #1030046 przez ziaa
a ja... ja... lubię kotlecika w solidnej panierce :D :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #1030047 przez Pumcia
hahahahahhahahahahhahahaha DiabełQ jestes de best !!! Właśnei chciałam napisac, ze jakbym miała do wyboru coś słodkiego a mięsnego - mięsko zawsze wygra :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #1030071 przez niagara
Hej :)
ale miałyście weekendowe ciasteczkowo- paznokciowe tematy :laugh:
Też nabrałam ochoty na batoniki, spisałam sobie przepis, w wolnej chwili podskoczę do sklepu na zakupy i będę robić :P
A paznokcie pierwsza klasa :laugh: Ziaa Ty to w ogóle wymiatasz :P Ja to w ogóle nie umiem malować, zawsze wyjeżdżam na skórki :P A o wzorki to tylko kosmetyczka mi robi, ja nawet nie próbuję :P

Odebrałam wyniki z 21dc
prolaktyna 21,64
progesteron 24,21
Myślicie, że w porządku?

Nefri słodki Eryczek :)
Julka o analizach składów produktów polecam stronkę www.srokao.pl/ Jest tam też dużo produktów dzieciowych ;)
Podziękowania: aneta32, Nefri

10 lata 2 miesiąc temu #1030075 przez Julka1987
Niagara, a normy laboratorium podali? ja miałam podobne w 21 dc i niby ok :)

10 lata 2 miesiąc temu #1030076 przez nati.olsztyn
Dzień dobry Kobietki!:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A i jeszcze druga sprawa:

Miłego dnia!

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #1030080 przez brown24
Nefri ale slodziaak cudowny :woohoo:
Nati ja to chyba staroswiecka jestem bo nawet tamponów nie używam...a co dopiero jakiś kubeczek menstruacyjny.. :blink:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #1030081 przez aggi
Witam :-) noc przespana :-) trochę smutno za oknem, ale ja z Maksem w całkiem niezłych humorach :-) a jak u was?? Mam zamiar piec dzisiaj jakieś bułeczki, mój debiut :-) mam nadzieję że wyjdą :-) poza tym 2 dni do @ i czuję że nic z tego znów.

ziaa świetne batoniki :-) i paznokcie łał jestem pod ogromnym wrażeniem :-) !!

brown twoje paznokcie też świetne :-) ten róż zamienilabym na czerwień tak dla mnie :-) superowe są :-)

nati współczuję takiej wrednej @ :* o kubeczku słyszałam i czytałam kiedyś :-) jak uzyjesz to daj znać jak działa bo jestem ciekawa sprawdzonej opinii :-)

julka w składach produktów najlepsza chyba jest srokao :-)

niagara w wynikach nie pomogę bo się nie znam ;) jak tam twoje @owe przeczucia?

nefri przesliczny ten twój Eryk :-) !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka