BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 4 dni temu #1063147 przez joanna1991
JULKA a mówiłaś swojemu gin o tym plamieniu pomimo duphastonu?

BROWN ZIAA zazdraszczam wam urlopu, po ostatnich dniach nie wiem czy wybiorę się na urlop. prędzej pracę zmienię, jutro idę na rozmowę :)

MAGMUS też byś mogła trochę emocji tutaj wrzucić ;) he he.. mówisz że gorączka was dopadła? ehh ja też się kiepsko czuje taka zmarnowana, czasami mam takie wypieki jak na gorączkę a termometr pokazuje osłabienie, źle się czuję, do tego nadal brak @...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 4 dni temu #1063149 przez martyna_z
Joanna a test robiłaś?, nie żebym Cię nakręcała, ale wiesz... ;) życzę jak najlepiej, chociaż po hormonach, stymulacjach i tak dalej też się tak czułam pod koniec cyklu. Odzyskiwałam energię chwilę przed @ większe skoki kormonów, gorszy PMS :sick:

8 lata 4 dni temu #1063150 przez joanna1991
MARTYNA nie liczę na happy end z moim progesteonem w tym cyklu.. :(

8 lata 4 dni temu - 8 lata 4 dni temu #1063151 przez Julka1987
Joanna mówiłam lekarzowi, ale nie umie powiedzieć czemu tak jest.

8 lata 4 dni temu #1063152 przez joanna1991
JULKA sorki nie doczytałam, a może poradziłabyś się innego lekarza? nic przecież nie zaszkodzi

8 lata 4 dni temu #1063154 przez Julka1987
Joanna byłam u kilku, miałam wiele badań, ale moje plamienia + ból piersi po owulacji wskazują na niedomogę. Brałam Duphaston w różnych dawkach i bez zmian. Z krwi w normie mam, także zobaczymy co będzie. Chodzę do kliniki, więc mam nadzieję, że wiedzą co robią ;)

8 lata 4 dni temu #1063169 przez Nowa...
Joanna to kiedy test? :)
Julka oczywiście że trzeba komuś zaufać. A długo się starcie?
Stokrotka czy nadal cisza:)?
Gonia aż tyle synek zabiera czasu:)? Bo muszę się przygotować:)

8 lata 4 dni temu #1063178 przez stOkrOtka91
Nowa cisza, tylko smsy i trlefony dostaje czy juz jestem w szpitalu i czy urodzilam.
Dzisiaj jakis gorszy dzien mialam, kolejna dziewczyna na czerwcowkach urodzila, praktycznie wszystkie conajmniej tydzien przed terminem, a mnir cos trafia, ze u mnie zadnych postepow. Wiadomo kazde dziecko ma swoj czas, ale tak bym szla jutro do szpitala, a tak czekac musze do poniedzialku, niby kilka dni roznicy, ale jak juz sie czeka to kazdy dzien na wage zlota ;)
Za to sprzatnelam dzisiaj szafe i powiesilam w koncu zdjecie, Maz 3 tygodnie sie zbiera, zrobil kleksa i tyle, a ja chyba z tych nerwow zmotywowalam sie do pracy.

Teraz wypachnilam, wykremowalam i mam wieczor pielegnacji dla siebie, niewiadomo kiedy bedzie nastepna okazja na "odchamienie sie" :laugh:

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 4 dni temu #1063184 przez Nowa...
Stokrotka ale doskonale Cię rozumiem:) to czekanie jest straszne, ale jaka za to nagroda:) ja też bym chciała mieć obok siebie moja dzidzie. A boję się że coś się zacznie wcześniej i do tego prywatnego szpitala nie zdążę. A tutaj u mnie szpital jest kiepski... pochodz dużo, męża weź w obroty to może i dzidzia wyjdzie;)

8 lata 4 dni temu #1063188 przez stOkrOtka91
Powiem Ci, ze staram sie duzo chodzic, same porzadki mi dzisiaj zeszlo ze 4-5 godzin ;)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

8 lata 4 dni temu - 8 lata 4 dni temu #1063190 przez Skalarek
Stokrotka weź się zrelaksuj jeszcze póki masz okazję ;) może jakiś miły weekendzik z mężem? Nie wiadomo kiedy będzie następna okazja :laugh: a poważnie to te ostatnie dni i to wyczekiwanie są okropne, ale w Twoim przypadku to i tak już ostatnia prosta :woohoo: już Ci zazdroszczę tego wybuchu endorfin jak tylko zobaczysz maleństwo :)
Nowa tobie też już niedużo zostało ;) ja też się bałam że się zacznie za wcześnie , a w końcu mi wywoływali :P

8 lata 4 dni temu #1063194 przez Julka1987
Nowa starać się to dopiero teraz właśnie 2 cykl będziemy. po 2 nieudanych ciążach, w które udało się zajść, że tak powiem za pierwszym podejściem, robiliśmy badania genetyczne i inne, więc mieliśmy przerwę roczną. Teraz wróciliśmy do starań, ale jedynie od zajścia w 1 ciąże zostały plamienia po owulacji i bez zmian ta sytuacja trwa 2 lata.

8 lata 4 dni temu #1063195 przez Pinezka
Stokrotka - glowa do gory, juz masz blisko do porodu, a moze corcia cie jeszcze znienacka zaskoczy ;)? I pewnie cie denerwuja te pytania czy juz urodzilas?

Julka - jesli jestes pod opieka kliniki, pozostaje miec nadzieje, ze rozwiklaja zagadke tych plamien.

U mnie ok. Od kilku dni nie wymiotuje, ale mdlosci mam czasem okropne i to tak jak w ciazy z Juniorem, raczej od poludnia do poznej nocy. Moge umierac z glodu,,a nie mam ochoty na nic do jedzenia. Wchodza mi tylko jogurty, owoce i pizza. Spie zle, bo u nas juz ponad miesiac upaly, 35 C w dzien, ok. 23 C w nocy i co noc wstaje nawet kilka razy na siku, bo nerki mi pracuja na pelnych obrotach. Czekam z wytesknieniem na urlop w dugiej polowie lipca.
Ah, i jutro odpieluchowywanie Juniora sie zacznie :) Ciekawa jestem, jak pojdzie ;)

8 lata 4 dni temu #1063197 przez Julka1987
Pinezka przyczyn plamień raczej nie ustalimy bo zrobiłam jakie tylko chyba mogłam badania i wszystko w środku są ok, więc kwestia hormonów lekarz przypuszcza i tej niewydolności ciałka, że mój organizm potrzebuje więcej progesteronu po owulacji.

8 lata 3 dni temu #1063203 przez Nowa...
Julka a te dwie ciaze to na jakim etapie się zatrzymały? A lekarz podejrzewa jakaś przyczynę dlaczego tak się stało?
Stokrotka a w poniedziałek jak coś to będą wywoływać poród?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka