BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 6 miesiąc temu #780014 przez myszka76
Gorąco to chyba też od tej choler... glukozy. Ale nie wychodź nigdzie żeby coś ci się nie stało. Przytulam , nie sorki nie przytulam bo tobie już gorąco ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #780030 przez aisod
dzień dobry!

twetty nie jesteś sama z tą nie chęcią do seksu, ale jeśli masz ochotę to spróbuj właśnie z jakimś "nawilżaczem", seks w ciąży jest całkiem inny ;) ALe nie możesz być sucha, czasem wystarczy, porządnie przedłużyć grę wstępną, ale są tez babki, które nie mają ochoty na seks przez całą ciąże i nawet po porodzie dalej są anty (hormony tak działąją, że całą energię skupiają na dziecku).To też jest normalne!

Ja dziś nie wyspana... Michał znowu coś płakał przez sen...

Dajcie znac dziewczyny,mjak tam po wizytach u lekarzy. Jak tam Wasze maleństwa? Ja sie trochę doczekać nie mogę przyszłego tygodnia, ale z drugiej strony wcale mi się do tej wizyty nie spieszy, bo będę musiała później robić bdania... Czeka mnie trochę kłucia ;)

Buziaki i miłego dnia!

11 lata 6 miesiąc temu #780038 przez aisod
Kasiek trzymaj sie! jak masz możliwość to popijaj po troszkę wodę zimno, żebyś tam nie zemdlała z gorąca :)

11 lata 6 miesiąc temu #780045 przez Edi28
Dzień Dobry Kobietki ;)
ja już w pracy zjadłam śniadanko,czas zabrać się do pracy :) kurczaczek, ostatnio boli mnie brzuszek, chyba Mała potrzebuje więcej miejsca i się wszystko rozciąga i powiększa.... eh już nie mogę się doczekać następnego wtorku i wizyty u lekarza :) prawdopodobnie to już mój ostatni tydzień w pracy, mój W. mnie strasznie ciśnie, żebym przestała pracować, ja w sumie też ciągle jestem niewyspana i zmęczona, więc chyba już czas odpocząć :)
Kasiu trzymaj się, ja już po przeżyciu glukozy mogę powiedzieć, że badanie do przyjemnych nie należy, ale jednak da się przeżyć :) a Kasiu a propo imienia oba ładne, ale mi osobiście Nikodem podoba się bardziej :)
Myszko cieszę się, że z DZidziolkiem wszystko dobrze :)
Miłego dnia :)

11 lata 6 miesiąc temu #780048 przez myszka76
Edi28 bardzo Ci dziękuję :)
Kasia żyjesz? kobieto!!!
Cieszę się że trafiłam na to forum i że są tu takie super kobiety,które zawsze doradzą i pocieszą. Dzięki.

11 lata 6 miesiąc temu #780063 przez kasiek21
myszko
żyje żyje :-D wlasnie wróciłam do domu i zjadlam śniadanie :-P kanapki z dżemem i czekolada :-P jakby bylo mi za mało słodko :-) cale szczęście że do laboratorium nie mam daleko. budynek obok :-D 2 minuty drogi. ah.

glukoza nie taka straszna jak sie jej bałam ale ochydna w smaku...

11 lata 6 miesiąc temu #780076 przez aska27
hej Mamusie

Ja tylko na chwilkę,zajrze później i doczytam :)
Moja Maluda wierci isę dziś w brzuszku.. hehe fajnie :)
Wczoraj podpisalismy ummowę przedwsepną w sprawie sprzedazy mieskzania, co mnie też cieszy :blink:

Kasiu super,ze juz po badaniu :) Trzymam kciuki za wyniki :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #780083 przez kasiek21
asienko!!! coz za wspaniała wiadomość!!! nareszcie coś sie ruszyło!!! gratulacjie kochana!!! :-* teraz to juz tylko bedzie z górki :-)

11 lata 6 miesiąc temu #780149 przez Sarenka
Dzień dobry,
Ja też jestem dziś po badaniach, trochę nie planowanych - otóż od kilku tygodni narzekam na ból pod prawym z żebrem. Jako, że nie ustawał i dokucza - skontaktowałam się z panią dr. Kazała mi zrobić na biegu badania - enzymy wątrobowe. I jak ból nie będzie ustawał - USG jamy brzusznej pod kątem pęcherzyka żółciowego:(
I tak mi smutno...
Ale teraz nic nie boli...
A jeśli to ból typowo ciążowy (może Mała się rozpycha i najlepiej jej pod żebrem) to dam radę:) Byle tylko nie przyplątało się jakieś dziadostwo ;/

11 lata 6 miesiąc temu #780209 przez myszka76
Kasiuno to czekamy na wyniki, które na pewno będą bardzo dobre.
Asiuno to super. Oby tak dalej, do przodu.
Sarenkoa czy te bóle nie były po zjedzeniu czegoś ciężko strawnego?

11 lata 6 miesiąc temu #780217 przez Sarenka
nie myszka,, raczej nie... od ok 3 tyg się pojawia, ale jakoś nie zauważyłam zależności po czym i w jakich okoliczonościach

11 lata 6 miesiąc temu #780223 przez myszka76
Miałam takie bóle, okazało się że to wrzód, ale mi te bóle właśnie nasilały się jak zjadłam coś pysznego lecz ciężkiego. A skoro nie zauważyłaś żadnej zależności, to myślę iż maleństwu najlepiej pod Twoim żeberkiem ;) Będzie dobrze, :kiss: kiedy wyniki?

11 lata 6 miesiąc temu #780236 przez Sarenka
enzymy wątrobowe miały być na 12, więc pewnie lada chwila. czekamy...

11 lata 6 miesiąc temu #780249 przez tweety1992
wITAM WITAM :) u mnie fatalna pogoda a ja na 14 w szkole mam byc ;/ Leje zimno jak cholera ;/

Co do sexu jak mi juz dobrze to na prawde jest ok. Ale niestety wiekszosc konczy sie albo porazka albo mojemu dobrze a ja marze zeby sie skonczylo.

Kasiu silna babeczka ja sama to bym tam chyba pogryzla wszytskich i uciekla.

Ja juz odliczam do tego piatku bo nie umiem sie doczekac wizyty u lekarza :D

Gratulacje z mieszkaniem ;)

Aaa.. noc ciezka bez meza ale w koncu o 3 zasnelam to mnie ten o 6 obudzil zebym mu drzwi otworzyla. Polozylam sie z nim i tak do prawie 12 spalam :p Takie dzialanie ma rozstanie na mnie. Oby jak najdluzej :P

11 lata 6 miesiąc temu #780262 przez myszka76
No toSarenko czekam z Tobą na wynik, trzymam kciuki :) będzie dobrze

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka