BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 5 miesiąc temu #809531 przez pietruszka
Domi, najważniejsze że z tobą i maluchem wszystko dobrze. Nie dołuj!
Święta zlecą, a potem to chyba mama do ciebie przybywa, co? To będzie ci raźniej :)

Moni, to udanych zakupów, pochwal się potem.

Pala, niezły pomysł z zabraniem babci. Ja mojej płytkę pokazałam, to też się nadziwić nie mogła, że tak wszystko widać :)

Uwaga, przyszła mi przesyłka z FP. Co najlepsze, adres niby ok, ale zamiast Wrocławia, Olsztyn :unsure: Musiała krążyć.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #809534 przez roma4
Cześć dziewczyny

Trochę mnie nie było drobne problemy z internetem,ale poczytałam trochę postów

Kojak[/b] super duży ten twój bobasek,fajnie że u ciebie ok, a paznokcie nie zle wyglądają ja mam zawsze poobgryzane mam z tym duży problem

Agness
jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia , pięknie razem wyglądacie :)

Muszę Wam napisać,że ubrałyśmy już z Victorią choinkę jakoś wyszła

Pogoda u mnie nie ciekawa ,ponuro...

zaczęłam jakoś bardziej tyć ,brzuch jest już nie mały...... :)

11 lata 5 miesiąc temu #809539 przez pala813
Pietruszka wlasnie dlatego, ze nie mam mozliwosci nagrac malenstwa na plyte postanowilam, ze zabiore babcie na wizyte:) lekarka powiedziala zebym ja przyprowadzila to wszystko jej pokaze:) taki drobny prezent swiateczny:)

Domi nie lam sie, w grudniu u kazdej z nas krucho z kasa.

Roma ja chcialam juz w piatek ubrac i do tej pory jakos nie mielismy kiedy tego zrobic. U nas zimno ale sliczne sloneczko zaglada do okien:)
Chyba zmiana pogody bedzie bo bola mnie kolana i kostki. Moze wreszcie snieg spadnie:) Bardzo bym chciala zeby swieta byly biale:)

11 lata 5 miesiąc temu #809550 przez kojka-waw
Pala super pomysł. Babcia będzie przeszczęśliwa.

Dzisiaj mi się brzuszek stawia. Zaczyna się organizm do porodu szykować.

11 lata 5 miesiąc temu #809553 przez agnesss
Bardzo dziękuję dziewczyny,za miłe słowa :)
Wklejam Wam jeszcze zdjęcie brzuszka i uciekam na wizytę, 3majcie kciuki :*

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #809572 przez Kasztanowa
agnesss , wszystkiego najlepszego dla Was :) Jak patrzę na Twój brzuszek teraz, to się zastanawiam jak tamtą sukienkę dobrałaś idealnie, że nic nie widac ;)

Ja sobie kupiłam kurtkę ciążową, bo mi ciasno w płaszczu było :)
Na razie wygląda tak jak na pierwszym obrazku, ma jeszcze drugi rząd guzików z zapasem miejsca na brzuch.

I kupiłam sukienkę na święta i tunikę na sylwestra :) Łatwo nie było, bo wszystko w sklepach obcisłe i nierozciągliwe :unsure:

Poza tym mam lenia i jakoś nawet nie czuję świąt jeszcze...

11 lata 5 miesiąc temu #809575 przez moni91
Ojojo ale się rozpisałyście:):)
Agness duży brzuszek i ładny:):)
Domi nie smutaj jesteśmy z tobą :*:*:*
Pala Fajny prezent na święta:):) ja pokaże to co mi nagrała płytkę z 4 d:)
Pietruszka tak jak napisałaś to się chwalę:):)
No więc kupiłam smoczki 2 od 0-3 miesięcy do tego tetrę dla malutkiej do spania z misiem , 2 buteleczki anty kolkowe 260 ml bo 1 150 ml już mam i to z tommee teepa :) taka rurkę do czyszczenia noska :) zawieszkę do smoczka w kształcie misia i naklejkę kłapouchego na ścianę:):) z Kubusia Puchatka:):) bo nad łóżeczkiem chce jej nakleić całą ferajnę ze 100 milowego lasu Kubusia:):)aaa i jeszcze 7 sztuk majtek jednorazowych do szpitala mam nadzieje że nie będą za duże bo wzięłam 40 :) Nio więc stwierdzam że zakupy udane i wydałam na to 100 zł bo były fajne przeceny więc zaoszczędziłam sporo:):)

11 lata 5 miesiąc temu #809581 przez pala813
Jej dziewczyny malowanie paznokci u nog z takim brzuchem to nie lada wyczyn mowie wam ale musialam sie jakos przeciez doprowadzic do porzadku na wizyte:)

Agness ale fajny brzuszek prawie taki duzy jak u mnie, tylko moj bardziej troche do przodu wystaje:) mierze sie i od dluzszego czasu obwod sie nie powieksza, tak samo z waga od jakiegos czasu stoi w miejscu, zdecydowanie mniej jem bo wszystko juz tak wysoko, wczoraj odrobine wiecej zjadlam i takie nieprzyjemne skurcze zoladka mialam ze wiecej nie popelnie tego bledu:)

Moni super zakupy, ja tez mam juz pare naklejek z klapouszkiem i puichatkiem, o i tygrysek jeszcze:)

Dobra ide na obiad, dzisiaj po wizycie moze sie za te ubranka wezme maz idzie na mecz wiec bede miala troche czasu.

11 lata 5 miesiąc temu #809593 przez pietruszka
Moni, to się obkupiłaś :)

Kasztanowa, niezły patent ma ta kurtka :) Ja się jeszcze w swoją mieszczę. Ale nie wiem czy do końca dam radę. Najwyżej coś na przecenach będę próbowała znaleźć.

Pala, a ile masz w obwodzie, jeśli mogę spytać? U mnie 95. Do 110 dobiję jak nic :blink:

Agness, duży masz ten brzuszek, ale w sukience ślubnej nie było w ogóle widać!

11 lata 5 miesiąc temu #809603 przez pala813
Pietruszka pewnie, ze mozesz to nie tajemnica:p mam 99 cm tez dobije do 110 ale mam nadzieje, ze na tym sie zatrzyma :)

11 lata 5 miesiąc temu #809608 przez pietruszka
No właśnie, oby nie więcej, bo co my z tą skórą rozciągniętą potem zrobimy :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #809609 przez faza56
Hej dziewczyny.

Agness pięknie wyglądałaś. Mam nadzieję, że wszystko w czasie wesela się udało i poszło po Waszej myśli?:) Faktycznie brzuszka nie było widać w sukience :)

Moni zakupy pełną parą robisz :) Ale z okazji trzeba korzystać, tym bardziej jak są jakieś fajne przeceny. Ciekawe czy po nowym roku też będą jakieś promocje.

pala mam to samo z jedzeniem ;/ wręcz się zmuszam bo chyba maluch uciska mi na wnętrzności i nic zjeść nie mogę bo zaraz też te skurcze mnie dopadają. Waga stoi a wręcz schudłam przez ostatni miesiąc. Mam nadzieję, że z małym wszystko w porządku.

Jak tam u Was przedświąteczny czas? Gdzie spędzacie święta? Wyjeżdżacie gdzieś czy u siebie robicie? Ja szukam jakiegoś fajnego przepisu na ciasto. Macie jakieś pomysły? Na razie upatrzyłam sobie ciasto cappuccino i chyba się pokuszę o jego zrobienie :)

11 lata 5 miesiąc temu #809621 przez darmag21
Hej marcoweczki.

W koncu sie zebralam zeby napisac.

Czytalam was, ale podobnie jak u Domi nie mam weny.

Od wczoraj wieczora leze, bo zlapal mnie bol kulszowy no i chodzic za bardzo nie moge, ale juz nie bede sie z tym moim kregoslupem znowu rozczulac, spodziewalam sie tego ze w koncu zaboli.

Agnesss, piekna Panna mloda z Ciebie. Jeszcze raz gratulacje... noi brzuszekjest piekny.

Apropo obwodu, u mnie jest 102.

Moni fajne zakupy, takie daja tyle radosci.

Kasztanowa...bardzo fajna kurtka, ja w swoja na tyk sie zapinam i nie ma szans zebym do konca w niej przechodzila, ale jak juz tez na przecenach bede patrzec, boza rok jej nie ubiore i wydac duzo to szkoda, tym bardziej teraz swieta, prezenty..wciaz czegos brakuje.

Faza my kolacje wigilijna jemu u siebie w domku z moimi rodzicami, pozniej po przentach jedziemy do tesciow, 4 km ode mnie i tam spedzamy reszte wieczoru, zawsze zjezdzaja sie bracia i szwagierki mojego meza ich dzieci, takze i tam beda prezenty dla dzieci, glosnoi mam nadzieje ze wesolo.

Pala ja zrobilam miejsce na ubranka, ale jakos nie mam weny zeby za nie sie zabrac ale chyba po przemysleniu zrobie to w lutym, bo najpier chcialabym je wszytstkie uprac na swierzo, odprasowac ... ale ty mozesz juz w lutym sie rozpakowac, wiec termin cie raczej goni.

A ja bym chciala przepis,oczywiscie sprawdzony a nie z netu na sernik, taki zwykly nasz Polski serniczek z rodzynkami. Moze ktoras z was taki posiada to bede wdzieczna za podzielenie sie nim.

Uciekam zrobic herbatke i z powrotem do lozka prostowac kregi, eh...

11 lata 5 miesiąc temu #809636 przez roma4
Hej

Widzę ,że zakupy pełną parą fajnie Moni ,że kupiłaś rzeczy dla maluszka zaraz się humor poprawia prawda?

A propo wymiarów więc bije Was na głowę ja mam w obwodzie 104 cm

Kasztanowa fajna kurtka ja na szczęście wchodze jeszcze w swoją bo była luzniejsza ale nie wiem jak długo :)

Agness świetnie wyglądasz :)

Darmag współczuje bólu ,mam nadzieję że coś stosujesz...

Faza co do świąt wigilie pierwszy raz spędzimy we trójkę no w czwórkę ,ja mąż ,mała i dzidzia i się cieszę bo zawsze z kimś spędzaliśmy mam nadzieję,że będzie fajnie przynajmniej na luzie.....

Pietruszkaa co do skóry to spoko się wciągnie ,moja koleżanka ma termin na 10.01 i ma 160 obecnie waży 90kg czyli moje 64 tonie jest wielka katastrofa jak na razie bo raczej do 70 dobije wygląda jak by miała bliznięta ,a tu jedno.....

Ja sobie kupiłam 3 pary majtek bo w swoje się nie mieszczę....

11 lata 5 miesiąc temu #809645 przez Loca
Hej dziewczyny :)

Ja juz w domu, na szczescie obeszlo sie bez krazka, luteina i lezenie zdzialolo cuda :)
Mam nadzerke ale to chyba bede leczyc po urodzeniu maluszka.
Musze umowic sie na wizyte do lekarza na 3 stycznia :)

Kojka, te hybrydy wygladaja super :) mam ochote przejsc sie do kosmetyczkii zrobic cos dla siebie :) i tak mysle o hybrydach wlasnie...nie wiem pomysle nad tym :) moze przed swietami.

Agness, pieknie wygladalas na slubie, ah i w ogole cudowny brzusio masz :)

Faza, my spedzamy swieta w gronie rodzinnym, wigilia u moich rodzicow a pierwszy dzien swiat u rodzicow meza :) w drugi dzien swiat odpoczywamy.

W ogole ogladalam porodowke u nas w gliwicach, powiem wam ze rewelacja, czysto, ladnie wszystko odnowione :) jest wanna i prysznic, mozna tam sobie zapalic swieczki :blink: polozna powiedziala ze jak bede rodzila to zebym wziela sobie czekolade no i oczywiscie wode.
Powiem wam ze mamy przewspanialy tam personel i licze na to ze moj porod bedzie tak samo przyjemny jak pobyt w tym szpitalu, bo nazekac nie moge na personel.
Agness, mysle ze mozesz zainteresowac sie szpitalem w gliwicach :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka