- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- [email protected]
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Są sposoby nieoperacyjne. Ja po ciąży mam zamiar iść na gumkowanie. Taki zabieg kosztuje z 600 zł, ale chyba warto. Gdybym nie zaszła w ciąże już bym nie miała tego problemu

Atenka85 ja też dostałam niższe wynagrodzenie o 180 zł. A to dlatego, że luty ma 28 dni

Mila ja też mam ostatnio podwyższone tętno, ale podobno to normalne w późnej ciąży. Lekarz mówił, że jest ok.
100krotka wydaje mi się, że stanik przy porodzie nie potrzebny. Tym bardziej, że jak położą ci dzidzie na piersi, będzie łatwiej podstać się do piersi

Biżuterii nie zamierzam brać do szpitala. Po co kusić los. A tak w ogóle to już od kilku miesięcy nie noszę o tak mi dłonie urosły, że szok.
Anulka my też planujemy pomalować pokoik. Może puki jest ciepło trzeba to teraz zrobić. Nie wiadomo jak będzie w kwietniu. U nas teraz wiosna.
Powiedzcie mi co z tym goleniem krocza. To ma być tak na zero....? Jezu jak ja zajrzę sobie pod brzuch...

Ewelkaa ja też się boję, że odeślą mnie do innego szpitala, w którym mój lekarz nie pracuje. Tak może się zdarzyć, bo to szpital kliniczny.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- igamon
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

co do hemoroidów to bralam cyclo3forte, zmniejszyły sie i przede wszystkim przestaly bolec. Pomaga tez lezenje w pozycji Simsa-na lewym boku z poduszka pod posladkami. Chodzenie rzeczywiście wzmaga dolegliwosci.
Stanika na polecam, raz ze niewygodnie, dwa przeszkadza w pierwszym karmieniu, trzy ze przy naglym cc i tak trzeba zdjac, cztery ze przy pierwszym polozeniu noworodka sie pobrudzi, ale to najbardziej prozaiczne. Bizurii tez nie bierzcie, moze zginac.
a po odejściu wod macie 2godz na dotarcie do szpitala, wiadomo ze im szybciej tym lepiej ale spokojnie sie obróbcie (golenie, prysznic itd).
Wczoraj zaserwowalam sobie wosk bikini ( juz widze Wasze miny:), bo ostatnio przed wizyta tylko sie pozacinalam, musialam chwile z chusteczka w kroku chodzic:)))) robie to od kilku lat jestem przyzwyczajona, ale wczoraj wyjatkowo bolalo:( ale zyje!
a w ogole to mi wreszcie brzuch wywalilo:) i w tydzien mam taka roznice ze nie uwierzycie, ale w poprzedniej ciazy tez mi sie tak z dnia na dzien zrobilo:) i teraz zupełnie nie widze swojej "broszki"

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Apropo do szpitala biore na sam porod reklamowke, potem moj wielki czerwony plexak i najmniejsza walizka dla malego

Ja mam termin na 21 kwietnia, ale bede hadac na wizycie o przyspieszenie jak dojde do 37 tygodnia
Hmmm mi jak odeszly wody to karetke wzywalam i od razu dali antybiotyk na izbie , porod rodzinny mialam , ale sali po nie bylo i na ogolnej lezalam, ale teraz i na ogolnej sa odwiedziny i lepsza jest miz osobna
- igamon
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Megi widze ze nie mozesz usiedzieć, cigle cos robisz:) energii na 2 masz na tej koncowce:))) pozdrawiam
- Zuza_204
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Przed godziną 15
22 59 66 175
W godzinach 15-18
22 59 66 301
22 59 66 302
22 59 66 303
To są numery do nich jak byś w razie nie miała. Zazdroszczę Ci tych cukrów u mnie w nocy i na czczo są nie do opanowania

- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Mój NieMąż boi się właśnie o tą insulinę na noc, żeby mi nie obniżyła za bardzo bo mam między 70 a 80 i staram się zjeść na noc więcej.
- Zuza_204
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Tolad Ja w nocy mam zazwyczaj 100

Może zmniejsz o jedną jednostkę insulinę na noc a ile jednostek w ogóle masz?
- [email protected]
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Przykład: Przypuśćmy, że za luty dostałyście 1500 zł na rękę. Wychodzi na to, że za dzień chorobowego płacą ci 54 zł (1500/28= 54 zł w zaokrągleniu). Na dwóch dniach "tracisz" 108 zł.
W marcu jest 31 dni, więc będzie więcej kasy

- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

A.apropo.kasy ja.mialam.tyle.co.zawsze.mam stala.kwote , w.sumie sprawdze teraz i porownam.jak mi wyplata przyjdzie
- Salonka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

mila nie pomogę bo z pracy przelew idzie.
Dziewczyny co macie na listach prezentowych? Już się zaczynaja pytania o prezent a ja nie wiem co bo maty edukacyjne mam dwie, karuzela zajęta, fotel bujaczek mamy. Nie wiem co jeszcze ;/
- Zuza_204
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Tolad malutko masz tej insuliny ja mam już 11 jednostek a i tak nic to nie daje

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

zresztą fajnie tak dostać prezenciki dla maleństwa moja kuzynka tez już ma zapowiedziane ze całą wyprawke włacznie z wózkiem łóżeczkiem kupują mamy a ja no cóz wszystko musze sama chociaż moja mama dała mi kase na pościel całą do łóżeczka ciesze się bo to kilka zł mniej dla mnie,