- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"

Magdalen ja niestety dorobiłam się bardzo szybko rozstepow bo pierwsza kreska pojawila sie pod koniec I trymestru! i teraz ratuje tylko oliwkami, żeby się nie powiekszalo. Ale niestety, mam już sliczne drobne rozowe kreseczki po obu stronach brzucha, usiane na szerokość dobrych paru centymetrow. No co zrobić... heh. Bio-Oil naprawdę przyhamował tak, że są drobniejsze i delikatniejsze, bo zaczęły mi się naprawdę na początku grube i czerwone robic. Także tyle tylko uratowałam.
Przyszlo moje lozeczko turystyczne

ta krowa to akurat najmniejsza ozdoba tego lozeczka no ale coz... cena czyni cuda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Ach, jak ja lubię patrzeć na te fotki !!!

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20

Ale to Wasze chyba pierwsze ciaze to brzuszek Wam sie ładnie zejdzie i nie bd widoczne a u mnie to juz inna bajka ... skora tak naciagnieta jest ze yy nawet nie myslee...
Mnie tez jeszze pranie czeka w proszku dla dzieci i prasowanie rzecz jasna

Jak patrez na te nasze suwaczki to az mi ciarki przechodza ze to juz zaraz ale z drugiej strony juz bym chcala byc w 38 tyg

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

A dałaś radę przytwierdzić nieruchomo przewijak? Ja na razie nie próbowałam, ale pamiętam, że tylko go praktycznie kładłam na uchwytach a wyczytałam że przewijaki powinny być bardzo mocno przytwierdzone, czyli będe musiała go jakoś przytwierdzić. Na razie mam łóżeczko zawalone zabawkami, pościelą, kocykami, kolejnymi ciuszkami i poszewkami, które od jutra zamierzam "odkopywać' i prać to wszystko, także lada moment a dobiorę się i do przewijaka

- kinngga87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18

Cania fajne łóżeczko. Ja mam z tej samej firmy co ty tylko bez przewijaka i daszka, a teraz patrząc na Twoje żałuje, że zamówiłam bez tych dodatków...
kinngga87 na wczorajszej wizycie też wyszło mi, że mam 12 kg na plusie ale po brzuchu u mnie tego nie widać. Mi poszło też w uda i tyłek

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A co do nieobecnosci meza to cie pociesze ze ja cala ciaze jestem sama i pomyslcie co mi sie dopiero w głowie roobi... yyh ;/
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
kinngga87 no to witaj w klubie mój tez już pojechał 2 tyg temu i ma przyjechać w połowie czerwca i wtedy będziemy już czekać, boję się jak go nie ma ale cóż zrobić takie życie, no ale przecież w Polsce jest coraz lepiej bezrobocie spada wg rządu, kraj mlekiem i miodem płynący

- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Dziś tyle naprodukowane że nie sposób na wszystkie zagadnienia odpisać.
Też borykam się z anemią, której nie mogę się pozbyć. Gin przepisała mi znów mocniejsze żelazo i teraz biorę Biofer Folic.
Zdjątka prześliczne. Uwielbiam oglądać Wasze reportaże na temat nowych ubranek, zakupów, pokoików czy brzuszków

Co do rozstępów to póki co odpukać u mnie się jeszcze nie pojawiły. Ale maluch ostatnio tak mi się rozciąga, że nie wiem czy kiedyś w którymś miejscu nie pęknę

Termometr faktycznie bardzo fajny. Ale może któraś z Was patrzyła może na ten lub słyszała jakieś opinie? Z opisu mi się bardzo podoba zwłaszcza, że można nim również mierzyć temp wody czy pokarmu.
allegro.pl/bezdotykowy-termometr-dla-dzi...00q-i4160016844.html
Zapomniałam co więcej chciałam napisać.... Dopiszę najwyżej później ;P
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Elmirka, dalam rade

ech, Dziewczyny, ja bylam bez meza (tzn widywalismy się w weekendy) dopóki nie poszlam na zwolnienie. I teraz nie wyobrażam sobie, żeby moglo go nie być. Czlowiek do dobrego szybko się przyzwyczaja

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czyzbym byla dzis pierwsza?

A pogoda masakryczna, zimno i brzydko. Choc dzis i tak ma byc lepiej niz jutro. Jak patrze na prognozy w przod to sie wszystkiego odniechciewa

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

wiecie co, co do rozlaki, to ja z moim mezem jestem 13 lat, cale liceum dzielilo nas 300km, potem na studiach 150km...ale dalismy rade

laski uzupelniam tabelke, ktore to sie jeszcze obijaja ? informacje poprosze

ok uciekam, milego dnia!

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

U mnie pogoda od rana taka w miare sloneczko sie pokazuje ale sa brzydkie chmury i wieje ma byc tylko 14 sopni i opady eh

Cania to tanioszka jak fuul wypas w nim. kurde ale brazowego nie ma eh albo chociaz rozowego

Agni zazdroszcze takiej wiezi z mezem . Oby taak dalej

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

Termin mam na 10 lipca
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=70260
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
Co do samotnego przeżywania ciąży to dziewczyny podziwiam Was - trzymajcie się! mam nadzieję że macie chociaż niedaleko kogoś blisko kto może Wam pomóc i wesprzeć - mi wystarczy że mojego M nie ma w tygodniu - na weekendy i czasami w tygodniu jest w domu a i tak mi go brakuje i ma się starać teraz żeby coraz częściej być w domu - na początku naszego związku przez jakieś 2 lata to razem pracowaliśmy i mieszkaliśmy i bawiliśmy się i było super teraz niestety mamy inne prace, M więcej jeździ i mamy mniej czasu dla siebie a jak się Helenka urodzi to wiadomo na początku to ona będzie najważniejsza i będziemy mieć jeszcze mniej czasu tylko dla siebie - ale już nie mogę się doczekać. Wczoraj i dziś udzielił mi się Wasz entuzjazm i jestem bardzo szczęśliwa jak czuję Helenkę w brzuszku i z jednej strony chciałabym żeby była już na świecie a z drugiej żeby była w brzuszku cały czas to takie niesamowite uczucie.
U nas póki co tez będzie bardziej kącik dla maleńkiej. Pokój będziemy dopiero robić w zimie jak już przeniesiemy się do mojego rodzinnego domu - za niedługo właśnie zaczynamy ogromny remont - będziemy wyburzać całe piętro w domu i robić układ i wszystko od nowa i właśnie dziś mam plan pojechać zacząć pakować rzeczy z mojego starego pokoju - oj będzie tego trochę