BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #881157 przez rewelka1312
osttanio bylo pytanie ja tez ponawiam jak sie dodaje pare zdjec na raz??:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #881160 przez rewelka1312

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #881161 przez rewelka1312
sukienieczka

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #881163 przez rewelka1312
bluza , narazie jestem na etapie zakupów na 62:) mysle ze na 68 bede juz kupywala z Lenka w wózku:)

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #881173 przez Cania
rewelka, totalnie się z Toba zgadzam jeśli chodzi o spanie dziecka w lozku :) maluch powinien mieć swoje miejsce. I maz tez powinien mieć swoje miejsce w lozku, obok zony! w przeciwnym razie nic dobrego z tego nie wyjdzie. Poza tym ja wlasnie tez się boje przygnieść mala. Moja kolezanka pracuje w klinice zdrowia psychicznego dla kobiet i ma tam do czynienia z roznymi ciężkimi przypadkami przemocy w rodzinie, psychoz poporodowych, gwaltow etc. W każdym razie mieli nie tak dawno przypadek dziewczyny, która w lozku pezez sen udusiła swoje maleństwo poduszka, bo się wiercila. Także ja jestem wyczulona na te tematy i wole, żeby Julka miała swóje miejsce od początku :D bo ja się krece niesamowicie w lozku i nie da się nad tym mieć zadnej kontroli.

Ja dostane leżaczek od wujka, ale nie mam pojęcia jaki...

Była tez odpowiedz :) choć ktoś inny zdaje się wtedy pytal. Nie wiemy... Dodajemy po jednym i edytujemy wpis. Jeśli się dowiesz jak, to się podziel, bo poki co to jest wiedza tajemna :D

10 lata 11 miesiąc temu #881174 przez meniado
rewelka1312 masz bardzo zgrabniutki brzuszek :) a ciuszki fajowe - szczególnie bluza z myszka miki

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881180 przez marzena25
Głupotą i nietaktem jest obrażanie kogoś,za wyrażenie swojego zdania na forum które służy do tego celu. Netykieta tego wymaga, żeby w kontaktach hamować swoje agresywne zapędy i nie wyzywać innych od głupców! Bo chyba wszystkie chcemy żeby nadal panowała tutaj przyjazna atmosfera bez wzajemnego obrażania się.

rewelka1312 ale ty masz tam fajne rzeczy, uwielbiam Minie na ciuszkach dla małej ostatnio nie mogła m się powstrzymać i jak byłam w tesco to kupiłam body.

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #881181 przez rewelka1312
meniado kupilam na wyprzedazy :) jak tylko zobacze wielki napis SALE!!! to od razu biegne na dzial dzieciecy, moze urodzi mi sie siostrzyczka to bedzie miala po naszej malej bo zona mojego taty tez jest w ciazy sie okazalo w 3 miesiacu i moj brat-albo siostra bedzie mlodsze od mojego dziecka:D

10 lata 11 miesiąc temu #881182 przez malgorzatawalak
Rewelka fajniusie ciuszki i brzusio zgrabniutki - super :laugh:
Ja dzis tez odpoczywam tylko jedno pranie wstawilam i sobie leze za to wieczorem jade z mezem na zakupy :laugh: niestety dzis musimy bo w weekend nie damy rady :)
Dzieki dziewczyny za listy sobie przeczytam i spisze co trzeba :) okazuje sie ze nie mam nawet polowy ... Niestety...chyba musze sie wziac za robote i zakupy bo jestem w strasznym tyle..
Ostatnio rozmawialam z polozna co mam wziac do szpitala i tak naprawde malo co musze miec...az sie zdziwilam ;)
Spytalam sie czy bede sie uczyc malego kapac a ona mi na to ze w szpitalu kapia i przebieraja tylko polozne...serio serio...podobno jakbym przez przypadek malemu zrobila krzywde to one pojda do wiezienia...to kiedy niby mam sie tego nauczyc a potem pojade do domu i bedzie strach dotknac swoje dziecko...
A jak wam mowila polozna?

10 lata 11 miesiąc temu #881186 przez rewelka1312
marzena 25 a kogo masz na uwadze i jaka sytuacje o wytykaniu bledów??SZOK!!!!
ale fajne body jakbym takie widziala to tez bym kupila chociaz body to juz mam wystarczajaca ilosc sztuk, ale kazdy zachwala body ze to ulubiony element mamy

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881189 przez Ali
MarzenaBZ dzięki za wstawienie tych dokumentów z listami rzeczy. Już odnotowałam czego jeszcze mi brakuje, szczególnie do szpitala! :) Dziękuję! :) Nawet nie pomyślałam o nakładkach na deskę sedesową. A to myślę warto mieć.

Meniado no to niezły gratis ;) Ja zamawiałam już jakiś czas temu z gemini i dostałam dwie próbki kremu z ziajki ;)
Co do koszul to ja je po zakupie wyprałam w normalnym płynie do prania. I już czekają na półce. Muszę w końcu zapakować torbę do szpitala. Nawet moja gin już mi kazała to zrobić.

Rewelka1312 też mam problem z dodawaniem kilku zdjęć na raz, bo jak się potem okazuje są wszystkie te same ;) Także ja potem edytuję zdjęcie po zdjęciu aż do skutku ;)
A no i piękne kreacje dla Twojej małej królewny :)

Elmirka cieszę się, że Cię natchnęłam do tych rampersów i że udało Ci się je kupić. Nasze smyki będą ślicznie się w nich prezentować :)

A ja dziś w końcu zakupiłam komplet pościeli do łóżeczka i wózka oraz rożki. Już nie mogę się doczekać dostawy kuriera! :) A pewnie przyjdą po niedzieli ;) Zaraz Wam wrzucę zdjęcia co zamówiłam. Jestem taka happy! :D

Komplet pościeli z rożkiem (tylko do wózka zmieniłam na inny kolor - beżowy)

I dodatkowy rożek :)

10 lata 11 miesiąc temu #881205 przez Agnilla
noo to jak powiem, ze mam chwile, zeby odsapnac to chyba doslownie bedzie to chwila, bo lece robic obiad :)
podczytywalam Was na telefonie, ale kurcze połowa to z głowy uleciała. niestety i mnie skleroza w ciązy dopadła, chyba nawet za dwoje :P co u mnie jest tragedią, bo mój mąż to mega sklerotyk i zawsze ratował się mną. a teraz :P
powiemWam, że łazienkę dosłownie wylizałam :P jedynie nie umyłam halogenków i wentylatora, bo za wysoko a po krzesłach nie będe skakac. normalnie mam ochotę tam przesiedzieć pół dnia i podziwiac, bo ja tak mam :P ogólnie przed porodem zarządziłam w mieszkaniu kapitalne porządki. wiecie takie jak nasze mamy robiły zawsze przed świętami :P do dzis pamietam, jak mama wyciagala wszystko zza szyb, te serwisy- pamietacie? :P wszystko na cacy myła. no więc i u nas to będzie, ale czekam na ostateczne mebelki małej, bo maja być w przyszłym tyg...tak miały byc 15go...;) i wtedy będzie troche wiercenia, to nie będę sobie roboty dokładała. ale tak to biorę męża w obroty do okien i reszty :)
co do spania małej, to w nocy będzie spała na dostawce. ja będe miała ją zaraz pod ręką, będzie to jednak osobne "łóżeczko", do nas moze czasem zawita, ale tak to nie ma mowy ;) zreszta nie wyobrazam sobie zebym miala spac bez meza..on bede mnie tez, podobno ;)
wiecie co tymi kosmetykami, listami nie ma sie co sugerowac, kazda z nas ma pod reką koło doradców i zwariowac mozna :P a jak jeszcze dojdzie mama, która przeciez "wychowała trojke dzieci i wszystkie zyja" :P i to samo tesciowa, to glowa moze peknac :P moja siostra miala emolienty, bodajze oilatum do kapieli, a maly i tak mial uczulenie wiec ostatecznie lekarz kazał go kapac tylko w wodzie, bez jakichkolwiek plynow, mydel itp :)
aaa co do zdjec to ja tez niestety nie wiem jak sie dodaje kilka naraz, a mozna w ogole? :P
maz mi rano obiecal slonce ;) zrobilam 2 prania i dupa slonca brak :P no ale wyszlo, zimno jest i wieje, ale slonecznie, wiec na suszenie prania to najlepsza pogoda ufff :)
a wlasnie, ja kurna zadnego gratisu od gemini nie dostalam :P chyba...ze nie pamietam :P a ile czekalam na przesylke to kurcze tez nie wiem. matko, niebawem zapomne jak sie nazywam ;)
Ali, podobne komplety zamawialam dla siostry 3 lata temu, z misiem i delfinkiem :) zielone i zolte. posciel, poduszka, przescieradlo, ochraniacz i rozek bodajze :) a ja Wam pokazywalam posciel, co mi mama uszyla? :) jeszcze musze ją o rozek pomeczyc, bo sobie wymyslilam szary w gwiazdki ;)
no nic, zadna chetna mi kotletow nie zrobi ;) a maz juz w drodze do domu. ale sie naprodukowalam :)

10 lata 11 miesiąc temu #881207 przez wiolcia1004
Witam dziewczęta!
Rewelka no no ale żeś śmigneła z brzusiem śliczny a ciuszki cuuuuudowne :)
Co do spania z malenstwem jestem takiego samego zdania po tokupuje sie łożeczko zeby dziecko w nim spało a nie w łozku z rodzicami. Moja szwagierka własnie tak nauczyla swoje corki ze jedna do tej pory spi z nia a druga z ojcem i pomyslcie jakie to zycie tylko podporzadkowane dzieciom zaznacze ze ta jedna ma 9 lat:( Ale tak nauczyli tak maja.
Ali śliczny komplecik:)

10 lata 11 miesiąc temu #881211 przez Cania
rewelka1312 czyli jeśli dobrze rozumiem, Twoja mala będzie miała niemal rowiesnika w postaci Twojego brata lub siostry, super :D :)

malgorzatawalak fajnie ze czasem w szpitalach zabezpieczają wyprawke dla dziecka :) nie trzeba się wtedy o wiele rzeczy martwic, żeby nie zapomnieć :)

marzena25 rany do kogo pijesz, kto tu kogo obraza i od glupcow wyzywa?!

10 lata 11 miesiąc temu #881221 przez kinngga87
dziewczyny a jakie macie rożki? usztywniane czy miekkie?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka