BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #896109 przez rewelka1312
Ggabi zgrabny maly brzuszek, mozesz robic wszystko ja tez nie mam duzego i nie przeszkadza w niczym:)
Wiolcia cos w tym musi byc w tamtym roku 2013 3 osoby mi odeszly bardzo blskie z rodziny, babcia, brat taty i wujek( maz siostry taty) i to nagle. W pazdzierniku ostatni wujek a w listopadzie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy a pozniej mojego taty zona ze jest w ciazy teraz chyba konczy 4 miesiac:) wiec moze cos w tym byc i mnie ta 13 nastka przesladuje jak juz wspominalam moze 13 tego lenka sie urodzi jak mamusia:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #896114 przez ggabii
Wiolcia no właśnie czasem tak mówią. Nie wiem sama ale może coś w tym jest. U nas podczas mojej ciąży zmarła babcia od męża. Też wtedy słyszałam często takie opinie... Ale z drugiej strony jak ktoś ma większą rodzinę to zawsze się trafi, że ktoś podczas pojawiania się nowego członka rodziny odejdzie. Ludzie jak chcą w coś wierzyć to zawsze wynajdą coś co potwierdzi ich przekonania ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #896115 przez martyska
Hejka wieczorkiem :laugh:

No ja też nie miałam no i nie mam tak że mieszam smaki raczej tak jak Wy jak się na coś uparłam to tak tydzień na śledzie to nie mogłam w ogóle patrzeć i dalej nie mogę :sick:

Zaparć nie mam wręcz odwrotnie :huh:
Wiolcia nigdy o tym nie myślałam ale mam nadzieje że tak nie jest bo mam dziadka w szpitalu nie jest dobrze a bardzo chce zobaczyć prawnuka :(

Gabii śliczny brzuszek :cheer:

Dokładnie Cania teraz jak coś nie boli to źle i fajnie że udało Ci się z sukienką

No u mnie to bym chciała żeby mały jeszcze tydzień posiedział bo mąż urlop dostanie od 7 a teraz będzie miał drugą zmianę ale wiadomo jak się czegoś chce to wychodzi naopak i urodze ;) we wtorek mam wizytę więc zobaczymy

Wiecie jaki łasuch zrobił się z mojego męża no masakra ciągle za słodkim chodzi z paczki ciastek ja zjem dwa on resztę ciekawe kto tu w ciąży... :huh:

Gdzie Ali? :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #896116 przez Agnilla
a mnie tak jakos smutno dzis, bo nie chce zeby mi Pole zabierali z brzucha, bedzie mi jej tam brakowało :( :(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #896121 przez Cania
wiolcia, dokładnie za tydzien. Także Julka ma jeszcze 3 dni na urodzenie się a potem kilka dni szlaban, zebysmy zdazyly z wyjściem ze szpitala :D i od soboty od 21:00 znow może, tak zebym chociaż torta zjadla :D :P a co do takiej wymiany to raczej w nia nie wierze, każdy odchodzi w swoim czasie kiedy mu pisane, a narodziny maleństwa to inna sprawa. A niekiedy po prostu te dwie rzeczy przypadkiem się zbiegają w tym samym czasie.

Agni przyzwyczailas się do chodzenia w ciąży :) i jak mala rozrabia to przynajmniej po cichu :P :D

10 lata 10 miesiąc temu #896123 przez Inna607
hej Lipcóweczki :)

Ja mam pytanie bo od paru dni pobolewa mnie w kroku czy Wy tez macie takie uczucie ?? czy moge sie spodziewać jakiegos zwrotu akcji odejścia wód plodowych lub czopu ?? pomóżcie bo ja chyba zaczynam fiksowac :p wychodzac z domu zastanawiam się czy nie zaczne rodzic ha ha pozdrawiam

10 lata 10 miesiąc temu #896124 przez Cania
Inna, gdyby pobolewanie w kroczu było oznaka szybko zbliżającego się porodu, to powinnam była urodzić już 2 miesiące temu :) Niestety dzieciaczek po prostu uciska jakiś nerw czy cos no i tak boli... Także nie wiem, czy Cie pocieszyłam czy wręcz przeciwnie :)

10 lata 10 miesiąc temu #896130 przez Inna607
Cania rozbawilas mnie hehe no mnie tez juz pare razy tak zakuwalo tam no a teraz jakoś czesciej a szczerze to jest już tak ciężko mi że chciałabym by córcia sie trochę pospieszyla ale no jeszcze dwa tygodnie jej wybacze i postaram sie przetrwać :p

10 lata 10 miesiąc temu #896131 przez martyska
Dokładnie Inna tak jak Cania napisała jakby było to oznaką że zaraz urodzisz to już większość z nas byłaby rozpakowana ;) :silly:
Ale spokojnie już bliżej niż dalej powodzenia ;)

Agnilla mnie też tak czasem łapie że nie chce mojego Igorka z brzuszka oddawać ale widzę jak mój mąż czeka na synusia i jakoś mi lżej :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #896137 przez Cania
Inna607 no niestety :) Musimy jakos przezyc te wszystkie niedogodności i dolegliwości :) mnie kluje codziennie, zależy w jakiej pozycji posiedze :) Także smialo możesz wychodzić z domu, nic się nie powinno podziać :) Ale mogę CI polecić pilke gimnastyczna, siedzenie na niej zamiast na krześle i bujanie się pomaga :)

EDIT:

Dobranoc, Laski :) zycze przespanej nocy :)

10 lata 10 miesiąc temu #896209 przez wiolcia1004
Agni nie smutaj pomysl ze teraz zamiast czuc Pole to bedziesz ja tulic w ramionach, całowac ile bedziesz chciala i bedziesz ja widziec:) Ale masz fajnie ze to juz jutro życze powodzenia i aby wszystko bylo dobrze, musi być:) trzymam kciuki:) Buziaki.

10 lata 10 miesiąc temu #896211 przez agnieszka89
kurcze ale tu niedzielna cisza :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #896214 przez elmirka_20
Cześć :)

No a ja już myślałam, że wszystkie rodzą beze mnie! :)

Ale bryndza... Aż sprawdzałam czy forum działa bo nie mogłam uwierzyć, że tu taka cisza..... ;)

Agni, trzymaj sie cieplutko, główka do góry! :) 2 lipca będziesz z córeńką na rączkach - najpiekniejszy dzień w Twoim życiu już tak blisko! :) Nie smuć się - Pola po stokroć wynagrodzi Ci brak kopniaczków i wiercenia w brzuszku... Wszystkie musimy to przeżyć .... Nie ma innego wyjścia... Ale doskonale każda z nas na pewno rozumie Twój smutek.... Trzeba będzie myśleć o kolejnym szkrabku jak już tak bardzo będziemy za brzuszkiem tęsknić :D

Buziaki Mamusie! ;) ;**

10 lata 10 miesiąc temu #896216 przez agnieszka89
Dziewczyny nie ma co tesknic za brzuszkami Bedziecie miały dzieciaczki całe dla siebie dotkac je pocałować wiec bliskosci nie braknie :)
A Angi tak Ci zazdrosze samej wiedzy o tym ze wiesz ze juz za 3 dni bedziesz miala swoje malenstwo :) Ja codziennie czekam z mysla a może to dzisiaj :) ale jak narazie nie spieszy sie kotuś

dziewczyny jak u was ze spadniem bo u mnie po za wstawaniem na siusiu to masakra Jak juz wstane to potem dlugo leze gapiac sie w sufit i nie mogac zasnac :/ potem taka rozbita chodze i przez to mimo ze obiecalam sobie dlugie codzienne spacery to po prostu nie mam na nie siły :(

We wtorek powinien moj wozek byc ale cos czuje ze znow go nie bedzie, a wtedy chyba tam pojade i ich rozszarpe wszytskich, tym bardziej ze mojego meza nie bedzie a to on mnie uspokaja i fagodzi moje napady furii na biedne ofiary w takich sytuacjach bo termin tuz tuz i o ile z tydz bez wozka sie obejde to fotelik jest niezbedny zeby malenstwo do domu bezpiecznie przetransportowac.

ale wam truje pod ta niedziele :P

trzymajcie sie dobrze i rodzcie ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #896218 przez elmirka_20
Agnieszka, a ja Cię doskonale rozumiem: i ze spaniem, bo niestety też mam tak teraz co noc i jest to strasznie męczące podczas, gdy mądrale z książek i artykułów każą nam sie teraz relaksować, odpoczywać i wysypiać a niby jak? Człowiek sie tylko frustruje, że zasnąć nie może, że siku co chwila, że gorąco, brak wygodnej pozycji, a jeszcze coś tam zaboli .... A potem dokładnie jak napisałaś: coś byś chciała zrobić - choćby pójść na spacer, ale sił brak - bo i niby skąd je mieć po takiej nocy?? ....
I rozumiem Cię w sprawie wózka i fotelika. Opóźnienia i brak w wyprawce w tym momencie ciąży mogą równie frustrować, co brak przespanej nocy.... Szkoda tylko żebys sie miała dodatkowo denerwować idąc tam i "jadąc" po kimś, ale przynajmniej jesli slę spóźnią, to powinni Cię zapewnić, że dołożą wszelkich starań, by zamówienie pojawiło się jak najszybciej i podac konkretny już termin. Ale nie ma co też martwić się na zapas - trzymam kciuki że jednak we wtorek powklejasz nam tu piekne fotki wózeczka i fotelika! ;) Do wtorku jeszcze całe jutro i kawałek wtorku! :) Będzie dobrze! ;)
Podziękowania: agnieszka89

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka