- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Ewcia super ze sie odezwalas jak masz fajnie ze juz masz Olusia przy sobie super jak was dziewczyny czytam tzn te ktore juz maja kruszynki przy sobie to tak wam zazdroszcze pozytywnie ze szok:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Rewelka no to Twoj dal ciala z tym bierzmowaniem

Malgorzata ale na tym ktg wszystko teraz ladnie wychodzi? Mam taka nadzieje

Pojadlam u tesciowej pierozkow ruskich i sie podniesc nie moge

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25
Ewa super ze u was wszystko ok

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Moja mala wkoncu sie przeciaga normalnie, rozruszala sie tylko tak z 3-4 razy na dzien boli mnie podbrzusze jak na okres i juz od 2 dni latam na kibel ciagle przeczyszcza mnie ale nie wiem moze to od jedzenia mam nadzieje zagryzam arbuza sledziem w sosoie pomidorowym a potem zupe lodem

Ciaza to fajne doswiadczenie, czas lenistwa odpoczynku prawie zadnych ograniczen co do jedzenia ale juz sie ciesze ze to koncówka bo jednak lepiej sie bede czula w swoim dawnym ciele z mała na rekach:) chodze ciagle tylko poprawiam przegladam czy czegos jescze nie brakuje dzisiaj zrobie liste co nam zostalo do zrobienia

Jutro przygotujemy pokoj tam gdzie ma stac lozko na podnosnikach umyjemy okna na gorze i juz chyba wsyztsko bedzie gotowe

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Ainoah
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
A tez tak mialam caly tydzien jadlam arbuzy albo kanapki z bialym serem i na to dzem i tak dzien w dzien a platki na mleko paczke mialam na 3 dni:) to sa plusy ciazy:)
U nas pogoda dzis straszna glwa juz 2 raz mnie dzis boli:/ tez macie takie bole glowy teraz?
Musimy zniesc lozko ze strychu bo tam na gorze mamy zrobiony pokoj dla gosci a na pietrze jeden wolny i jak zniesie Moj lozko to zrobie zdjecia:) jutro sie naszykuje pokoj Moj mi pomoze bo ja dzis mam dziwne bole, skoczylam do sklepu tylko po bolki, oczywiscie autem pojechalismy ja tylko wyskoczylam i jak wtacalam to tak mnie z boku zaczelo kuc jakbym kolke miala ledwo doszlam do auta ale mala kopie i juz nic nie boli , a po obiedzie tak mnie w srodku jakby w pochwie zakulo ze az skoczylam taki bol az lzy same mi pociekly a Moj az sie przestraszyl i mowi ze jak jeszcze raz tak zaboli to bedziemy dzwonic do poloznej ale juz ok dobrze sie czuje tylko ta glowa i spiaca jestem, a jak teraz zasne to znowu w nocy nie bede spac:( jak to moja mama mowi jak nie urok to sraczka:)
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
Kurcze nie miałam czasu nic napisać do Was wcześniej. U mnie wszystko w porządku tylko miałam tyle na raz do zrobienia, że nawet za bardzo czasu nie miałam usiąść... Ale nie będę o tym szczegółowo pisać bo to jest nie ważne. Teraz tylko odczuwam kręgosłup i wszystkie mięśnie

Co do przypadłości ciążowych z jedzonkiem to miałam jak Cania. Jak na coś się uparłam tak jadłam przez tydzień albo i nawet dłużej. Najpierw pamiętam były pomarańczki, potem jabłka, jogurty, niedawno arbuzy. Teraz to raczej nie mam parcia na coś konkretnego. Chyba mój organizm przeczuwa finisz i z tego względu już mi daje spokój z silnym zapotrzebowaniem na jakiś konkretny produkt.

Ostatnio zawsze na wieczór mam gwarantowany ból podbrzusza i kręgosłupa - odcinek lędźwiowy. Myślicie że to mogą być te przepowiadające bóle ???
Wklejam aktualne zdjątko

Załącznik nie został znaleziony
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mnie odpukać glowa ostatnio nie boli... ale przez chwile dawala czadu niemal codziennie. Teraz poki co spokoj

ggabii mogą to być przepowiadające, ale tez może po prostu po całym dniu jesteś zmeczona, wiec kregoslup i brzuch bola. Teraz to już tak będzie, ze jak nic nie będzie bolało to znaczy ze cos nie tak

W końcu kupiłam dziś sukienke na wesele siostry. Liczylam ze Julka jednak się już urodzi do tej pory, ale chyba się nie zapowiada. Na początku mierzyłam taki typowo ciążowe eleganckie sukienki ale kurcze szkoda mi dac 300zl za sukienke, która zdecydowanie ubiore tylko raz. Wiec maz zabral mnie dziś do galerii i kupiłam sukienke odcinana pod biustem z rozciągliwego materialu, w czarno bialo popielate wzorki z glebokim dekoltem

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-