- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
No ja najbardziej ciesze sie ze w koncu odpicuje pokoik nadii tylko dla niej

Jak ja sie ciesze ze salon i sypialnia prawie skonczone maja malowanie

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna hehe A jak artysta malarz jakiś powiadasz

Pozdrawiam

ciekawe jak tam asienka nasza

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

przepraszam Was Kochane, ze mnie tyle nie było...ale jakos weny brak... w sobote zmarł mój dziadek, we wtorek był pogrzeb...a jeszcze okazało się , ze zostawił długi w postaci kredytów i wszyscy łacznie z wnukami i prawnukami będziemy musieli odrzucić spadek (czyli długi) w sądzie....nawet Kubuś który sie jeszcze nie urodził...
tydzień temu we wtorek miałam wizyte, mały już ważył 3100 g, mocno wstawiony w kanał, szyjki prawie brak, ale rozwarcia też brak... lekarz niby powiedział, ze do konca stycznia powinnam urodzić, no ale na razie cisza

a tutaj Kubuś

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Inna Kacper waży 14 kg, mnie to dopiero kręgosłup odpada, szczególnie teraz, kiedy jeszcze Kubusia dzwigam

u nas bajki na mini mini, rózne, zazwyczaj ogląda rano jak sie obudzi, przychodzi do nas, włączamy bajki i jeszcze z 20 min leży i ogląda

fajnie, ze remont ma sie ku końcowi i Nadusia będzie miała swój pokoik

Aggi moze Maksiu złapał ten wirus, co Kacper miał? u nas najpier zaczęło sie wymiotami, a potem biegunka kilka dni... Ł miał jeden dzien- wymiotował i miał biegunke, mnie bolał tylko żoładek, a Kacper własnie wymiotował w nocy około 4 godziny, a potem biegunka jakies 4 dni i na początku jeść nie chciał... oKacper np nie miał goraczki, ale Ł miał... obserwuj... zdrówka :* Kacper 14 kg na szczepieniu miesiac temu

Kakadu u nas była bostonka, objawia sie głównie whysypką na dłoniach i podeszwach stóp, u nas była na całym ciele łacznie własnie z stopami i dłońmi...a co do kataru, to nam znów pediatra powiedziała, zeby lejącego nie odciagać, tylko taki gęsty tóry zalega.. co lekarz to opinia
Maybeline Kacper tez ma jedna drzemke po południu , tez róznie, czasem godzine , czasem 3 i tez zasypia koło 22 i to jak go uśpimy w bujaczku, bo tak to by szalał do północy

Serduszko witaj i zagladaj częściej

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

asienka współczuję z powodu dziadka.. Długi nie fajna sprawa, nas tez to czeka bo moja babcia jest mocno zadłużona.. Maks tylko raz mi zwymiotowal rano a potem już nic tylko cały dzień gorączka była ale już jest ok pod tym względem a kupki miał normalne. Wiec to chyba poszczepienne było. Teraz znów mam problem z tym uczuleniem bo ma to tylko na plecach i znów się nasililo

- Ummi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Aggi jak Maksiu ? lepiej? Yasinek jak mial 5 miesiecy to zrobily mu sie wlasnie takie Cale suche plecy w czerwone plamki i to samo pod szyja i sie okazalo, ze ma lekkie AZS. Stosowalismy masc z kortyzonem (na szczescie krotko), do tego robilismy taka papke maka ziemniaczana z woda i na plecy to na jakis czas (a przy okazji zabawianie go zeby z przewijaka nie uciekal

Zuzu ma w tej chwili etap - zabawa autkami, mazaki, plastelina albo spiewamy z pokazywaniem.. aaa... a ja akurat mam gardlo chore i spiewam chrypiac

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja na chwilke chociaz....wyobraźcie sobie ze jest teraz 22.50 a nasze dziecko dalej nie śpi;/;/;/już sie poklada co prawda no ale...masakra
U nas w sumie bez zmian.Dzis oczywiscie bylismy na basenie,Mery była najgłośniejsza ze wszystkich dzieci,aż tak się cieszyła w wodzie;);)z tygodnia na tydzień coraz większe postępy robi.Dzis kurcze jak na zlosc zostawiłam w szatni recznik i klapki Marysi;/;/pewnie juz nie odzyskam,a doslownie tydzien temu kupilam jej klapeczki na basen...;/
Większych problemów nie ma.no moze z jej zachowaniem czasem...chyba ten bunt albo skok,nie raz jak jej sie cos zabroni to awanture robi ze szok,potrafi sie polozyc na ziemi albo tupac stopami ze zlosci...ma faze malownia ścian teraz więc non stop łazimy za nią i sprawdzamy czy nie ma czegoś do malownia,dzis juz nawet wymyśliła i monetą rysowała,gagatek jeden.
Widziałam ze ktos pytal o inspiracje na obiadki.U nas Mery najczęsciej je:zupy:kalafiorowa,rosól,pomidorowa,ogorkowa,krupnik,żurek,jarzynowa.Na obiady:filet z tilapi pieczony,polędwiczki wieprzowe w sosie porowym,gulasz węgierski,kluski z serem,bolognese,kurczak w sezamie,schab pieczony w rozmarynie.pulpety w sosie koperkowym lub pomidorowym,golabki,mielone...juz nie pamietam,moze akurat cos wam pomoglam;)
A i widziałam ze ktos pytal o bajki.U nas zdecydowanie hitem jest Masha i niedzwiedz...Mery wstaje rano i lata po domu i krzyczy:misz,misa i juz wiadomo o co chodzi.
Asienka widze ze u was juz termin sie zbliza,trzymam mocno kciuki.Powodzenia
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Teraz u nas spanie przewaznie 21-7
Mamy dwie 3ki na wylocie z dolu sa juz widoczne pod samiusia skora

Jezeli chodzi o jedzenie mialam jakis czas temu problem ze sniadaniami Nadki. Wszystko bylo bleee az odkrylam dzem i uwierzcie mi ze ile bym czegos nie zrobila co jest posmarowane dzemem znika w calosci z talerza.
Zrobilam omlet i posmarowalam troche dzemem. A Nadia zjadla omlet wielkosci duzego talerza i jeszcze buzie otwierala i mowila "am" haha

Potrafi 3 kromki chleba zjesc

Z obiadow to Nadia uwielbia rybke z ziemniakami i marchewka z groszkiem do tego calosc z sosikiem, żurek kroluje z zup chociaz warzywna tez ostatnio jadla i nie wypluwala juz

Ja zaraz musze wybrac sie na te szczepienie na te 1,5 roku i zebrac sie nie moge :/ troche sie boje tych 3 wkuc ehhh

Mialam isc szczepic Nadie pod koniec stycznia ale zebrac sie z tym nie moge

Teraz mieszkam dosc daleko od przychodni. I jestem bez samochodu ze az mnie sie nie chce a jeszcze do glowy sobie wbilam ze zaraz po szczepieniu trzeba leciec prosto do domu

Asia powodzonka:*
Aggi jak @ pojawila sie?
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ummi lekarz powiedział, że to nie azs, odrzucił też alergię pokarmową i kota.. stawia na płyn do prania, ale kurcze w środę było super, a od czwartku znów wysypany cały

Maybeline ojjjj nieźle, Maksio na szczęście jeszcze nie maluje po meblach ani ścianach

inna spać nie możesz?

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-