- Otrzymane podziękowania: 76
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- nelka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

allegro.pl/tiny-love-lezaczek-bujaczek-l...ony-i4321180624.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja jutro idę robić badania bo w przyszłym tygodniu mam wizytę u swojego lekarza:)
Glukoza ... to jest masakra dla osób które nie znoszą bardzo słodkich rzeczy...
Trzeba kupić glukozę i wziąć z sobą cytrynę najlepiej już przekrojoną no i łyżeczkę ...chociaz tam mają patyczki...

Najpierw pobierają krew ... potem wlewa Ci do kupka wody - hmmm mi wlała moze z 200ml i miałam podac jej te 75g glukozy?... wsypała no i pozwoliła mi na połówkę cytryny (ponoć lepszy efekt niz po całej ) ... potem musiałam przy niej wypić i iść usiąść....
pierwsza godzina ... masakra... odlot słyszałam echo w uszach ...było mi niedobrze ...usypiałam... no i potrzebowałam chłodnego powietrza....
kolejna godzina - powracałam do swojego stanu....

Na samą myśl jest mi niedobrze...

Aneta czemu płaciłaś za badanie ? ... ty chyba połówkowe czyli prenatalne miałaś na NFZ? (2 badania masz darmowe na to samo skierowanie... jesli miałaś w 12 tygodniu to i w 20 a jak nie skorzystałas to na 30 tydzień) ...
Ja też mam zdjecie 4d:P ale nie jestem w stanie Wam pokazac chlip:(
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Jagodzianka śliczny brzuszek

Aneta, hehe mała podobna chyba sama do siebie, a co do teściowej to ona ma swoje poglądy m.in. wg niej płeć dziecka kształtuje się w ostatnich miesiącach ciąży

A to mój brzuchol, zdjęcia z tel więc jakość marna
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

AniaAnetka dobrze mówi! Polać jej!

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nelka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 76
Jagodzianka to ty nie musisz iść najpierw pobrać krwi, potem pijesz glukoze i znowu idziesz na pobranie? To jak wyznaczają ci krzywą cukru skoro nie wiedzą jakie masz wyniki przed wypiciem?
Aneta na tym badaniu nie jest tak źle. Ja nie przepadam za bardzo słodkimi rzeczami a wypiłam bez problemu. Jedynie co to po chwili troszkę się w głowie zakręci ale niebardziej niż w pierwszym trymestrze;-)
A ten leżaczek-kołyska bardzo mi się podoba ale pewnie nie będę mogła sobie na niego pozwolić:-/ kołyske muszę kupić taką normalną bo nie wiadomo jak długo Marysia będzie spała w naszej sypialni. Ale tamta jest rewelacyjna bo można z niej zrobić leżaczek! Wyśle dzisiaj totka jak może coś wygram
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Ja małą też czuję w różnych miejscach, a ostatnio nie wiem czy to przez te upały jakoś mniej ruchliwa

Te leżaczki są super, ja się zastanawiam czy lepiej kupić taki leżaczek bujaczek czy taką huśtawkę? Jak myślicie? allegro.pl/fisher-price-hustawka-na-prad...tty-i4319863268.html
na taką mnie nie stać ale są podobne i jak mówi Jagodzianka i ja będę patrzeć na używane można nawet połowę taniej kupić. Ostatnio udało mi się kupić praktycznie nie zniszczoną karuzelę nad łóżeczko fisher price rainforest za 60 zł.
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Przepraszam za moje zamilknięcie. Ale powiem Wam szczerze, że ostatnimi dniami mam sajgon. Kocham tę moją Paulinkę nad życie. Ciągle bym ją tylko tuliła ile wlezie, ale... Nauczyła się chodzić. Idzie jej to wyśmienicie, ale ja nawet do ubikacji nie mogę sama iść. Dziś nawet kąpałam się w towarzystwie (co kiedyś byłoby dla mnie niewyobrażalne). Jak Paulinka kochała mój brzuszek, to teraz tylko mi go zakrywa. Wiem, że to może zabrzmieć dla Was śmieszne, ale ja czuję, że ona przeczuwa, że coś się zmieni. Ciągle przy mnie chodzi, a jakbym chciała wyjść z pokoju bez niej, to płacz i szuka mnie. Teraz na chwilkę zasnęła, więc weszłam by do Was napisać.
A co u mnie poza tym???
-W poniedziałek miałam napad bólu zęba. Chciałam by lekarz mi go wyrwał. Nie zgodził się. I takim to sposobem leczy mi go kanałowo, bez najmniejszego znieczulenia.
-Mój mąż ma mieć operację na poczatku lipca. Czyszczenie zatok. Nie wiem jak sama sobie bez niego przez tydzień poradzę. Ale czas pokaże.
-Wczoraj byliśmy na szczepieniu z Paulinką. Dzięki Bogu jak narazie żadnych komplikacji nie ma.
-Moje Bąbelki w brzuszku mają się dobrze. Ciągle coś broją. Jak narazie będzie Alicja i Zuzia (mąż zmienił zdanie).
Chciałam wczoraj wieczorem do Was napisać, ale Malutka chodzi spać ostatnimi dniami po 22:00.I nie dałam już rady. Padam na ryjek.
Miłego dnia dla Was Wszystkich
Ania86 Ja przy Paulince miałam taki bujaczek:
Do bliźniaczek dokupię jeszcze jeden, ale jeszcze się nie rozglądałam:)
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Ania cudne zdjęcie córeczki!

Kamka dzięki wielkie za informację odnośnie Kingi

Jagodzianka a ja to nigdy nie lubiłam, ale teraz to wręcz NIENAWIDZĘ chodzić bez stanika, jakbym mogła to bym nawet w nim spała

Ale masz śliczny duży brzusio :*
Gochens poważnie trzeba podczas tej glukozy aż 2h siedzieć? :/
nelka bujaczek świetny, ale może rzeczywiście warto się rozejrzeć za jakimś używanym? Bo cena spora, a wydatków na nasze dzieciątka jeszcze więcej

Kinga dobrze, że u Ciebie w porządku bo się martwiłyśmy :* Masz dużo na głowie z tego co piszesz, ale jesteś dzielna i na pewno dasz sobie radę

A ja mam pytanie - czy zdarzyło się którejś z Was wyciekanie z pochwy dużej ilości lepkiego śluzu? Wcześniej tak nie miałam i pojawiło się wczoraj wieczorem.....
AAAAA no i zapomniałabym....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-