BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 3 tygodni temu #891562 przez Aneta_78
..

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #891563 przez Caroina
Śliczne rzeczy :) musze upolować własnie takie bodziaki z dł. rękawkiem i pajacyki bo to co najpotrzebniejsze to akurat u mnie brakuje :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #891565 przez Caroina
Jejku jak tak ogladam te malutkie ciuszki u Was to aż mam ochote przynieść swoje, które poupychałam w workach i wyniosłam na strych i sobie poukładać - ale nie mam w czym bo szafke wniesiemy dopiero po zmianie narożnika na mniejszą kanapę. Proszku do prania też jeszcze nie mam, żeby je sobie chociaż poprać ;)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 3 tygodni temu #891566 przez Aneta_78
!!

11 lata 11 miesiąc temu #891567 przez munkki
sliczne ubranka! mysle ze pajacyki to podstawa... przynajmniej mojaj mama tak mowi - a zdeklarowala ze zrobi komplet dla malego ;)
ja dalej siedze w tych wanienkach i komodach... lazienke mamy dosc sporo (o ile mozna tak powiedziec o lazience w mieszkaniu;)) wiec chcialabym myc dzieciatko w lazience... mam tam miejsce na wanienke tudziez komode (ktore sa dosc drogie...). ale jakies osuszanie w lazience to na czym niby? hm... te komody mnie kusza ale nie wiem czy to nie dodatkowy gadzet dwudziestegopierwszego wieku heh....

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 3 tygodni temu #891571 przez Aneta_78
a ;-) )

11 lata 11 miesiąc temu #891572 przez munkki
no wlasnie... ja wspanialomyslnie kupilam malutka pralke ktora sie wsuwa we wneke... wiec nic sobie na nia nie poloze... a wydawalo mi sie to takie super, ze mam mala praleczke...;)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 3 tygodni temu #891574 przez Aneta_78
.:-)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #891582 przez Caroina
Aneta Nie każdy jest do tego stworzony ;) łatwo się mu mówi jak ma to opcykane.
Czekamy na zdjęcie brzuszka.

Munkki Pewnie i gadżet ale wg mnie bardzo praktyczny i gdybym miała gdzie to na pewno bym go kupiła. Wiadomo obejść się można ale to naprawde wygodny „mebelek" wszystko pod ręką i dzieciątko na odpowiedniej wysokości co pomaga naszemu kręgosłupowi, tym bardziej, że nie możesz sobie położyc samego przewijaka na pralce jak Aneta bo to też dobry sposób. U mnie taka ciasna łazienka, że nawet pralki w niej nie ma, tylko mamy ją zabudowana w kuchni. Kuzynka i szwagierka miały taką komodę z przewijakiem i bardzo sobie chwaliły. Szwagierka kupiła uzywaną, już sprzedała ale mówi, że jeśli jeszcze będzie mieć dziecko to na pewno znów taki kupi. Aha ona miała taki z wanienką pod przewijakiem ale wanienke używała bardzo krótko bo jednak za mała była i korzystała głównie z przewijaka, a kąpała w innej wanience.

Właśnie wniosłam rzeczy dla Milenki ze strychu. Jest tego troche. Zrobiłam miejsce w szafie i tymczasowo sobie tam poukładam co już mam, zeby był wgląd na to czego mi jeszcze brakuje. A jak wniesiemy szafkę to przeprowadze rzeczy. Czysta przyjemność :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #891600 przez Caroina
Tak mnie wzięło na "zabawę" tymi malutkimi ubrankami, że jednak je przyniosłam ze strychu i zrobiłam przegląd, przy okazji fotki więc teraz troszkę tu zaśmiecę :)

Większość z tych rzeczy jest po Nadii więc nawet sporo tego zostawiłam, a wydawało mi się, że tylko kilka sztuk :) Kilka rzeczy bardziej na chłopca ale co tam, podobały mi się, a że chłopca nie ma to dziewczynka ponosi ;) Teraz czekam na paczkę z ubrankami, która ma przyjść na dniach :woohoo: a półka tymczasowo na to przeznaczona już zapełniona.
Aha nie wiem czy już kiedyś nie pisałam ale teraz jak znalazłam w rzeczach to wspomniało mi się, że oprócz zwykłych pieluch flanelowych są też pieluchy flanelowe z wszytą ceratą po jednej stronie. Jest to świetny podkład np podczas przewijania, który nie raz uratował moją kanapę od siuśków, a co ważne można prać. Tak więc idealnie zastępuje te jednorazowe podkłady.

11 lata 11 miesiąc temu #891605 przez munkki
Ale piekny rożek z żyrafa :) i śpioszki tez słodziutki. Ciuchów jak dla całego przedszkola hihi:) jejku ja mam dziś znowu zachcianki na słodycze... Budyń waniliowy przegryzany łyżka nutelli... to juz chyba chore:/

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #891613 przez Caroina
Munkki Nie no jeszcze spore braki są :) Ja mam takie zachcianki codziennie. W szafce zapas krówek i żelek, tylko chodze i podjadam ciągle. Słodycze podstawa u mnie :) A ssanie dziś mam potężne. Co bym nie zjadła nie mogę się nasycić i zaraz mnie znów skręca z głodu.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #891632 przez malvi
Dobra obiecałam, więc wrzucam w końcu...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Caroina ale masz tych ubranek :D wszystkie śliczne!!
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #891638 przez Caroina
Malvi Co Ty Nas tu wkręcasz, że wielka jesteś jak tylko brzuszek masz :) super wyglądasz :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 3 tygodni temu #891645 przez Aneta_78
;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka