- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 77
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
jagodzianka44 Zdjęcia prześliczne. Będziecie mieć pamiątkę

Nelka Przypuszczam, że i wypadek i remont miały wpływa na skrócenie się szyjki. Oby tylko jak najdłużej dochodzić. Powiem Wam, że mimo że będę miała cc, to ogromnie się boje kolejny raz przeżywać skurcze i wszystko inne po kolei, bo chyba planowanego cc nie doczekam.
Idę spać. Dobranoc.
Za dużo wrażeń jak na jeden dzień.
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 161

No to widzisz..znów mi się wydaje,że mam prawie wszystko..i znów z tyłu głowy myśl,że o czymś zapomniałam.
Natomiast raczej nie będę już kupowała ubranek. Wydaje mi się,że mi wystarczy na początek. Kupuje tylko naprawdę okazyjnie rzeczy na rozm 74,ale to mam ich niewiele..
Poza tym ja mam jeszcze jedną wyprawkę na głowie -szkolną. W tym roku wyjątkowo wcześnie wszystko kupuje,boje się że później nie będę miała na to czasu i siły.
Pauletta ja też piorę i prasuję wszystko. Jak będzie dalej z prasowaniem,nie wiem..czas pokaże.
U mnie powietrze stoi. Niby robiło się burzowo,ale chyba przeszło bokiem.
...nieustająca awaria suwaczka

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ciuszkow tez juz nie kupuje.
w tym miesiacu jeszcze dla siebie jakas koszule i rzeczy do szpitala musze skompletowac, juz we wrzesniu nic nie chce dokupywac.
musze kuc zelazo poki gorace - czyli kupic wszystko jutro/pojutrze poki jeszcze jest wyplata;P
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Munkki Dobre podejście

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Munkki ja też mam zamówiony materac, tylko, że pianka-kokos

Anetka ja się zaczęłam zastanawiać jeszcze nad nianią elektroniczną

U nas wczoraj wieczorem była taka burza, że Ho Ho

Rozumiem, że żadna z Was nie ma problemów z tymi stawami, tylko ja

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Czy któraś z Was śpi na plecach. Ja zasypiam zawsze na lewym boku (na prawym nie mogę bo od razu wraca ból pod żebrami), a często budze się na plecach. Wychodzi na to, że chyba mi najlepiej w tej pozycji skoro mimowolnie tak się układam tylko to podobno nie zdrowe dla dziecka więc troche mnie to niepokoi. Niestety nie panuje nad tym

- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Kolejny dzień do przodu. Dalej 3w1.
Oby jak najdłużej. Pół nocy przez to wszystko spać nie umiałam. Cały czas myślę. Moja położna powiedziała mi, że nawet gdybym teraz urodziła, to oni sprawdzą czy moje Bobaski są wydolne oddechowo. Jeśli będą to zostaną ze mną w Rybniku. Jeśli nie, to wezmą mi je do Bytomia. Powiem Wam, że moje serce strasznie krwawi.
Miłego dnia
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
oj ja ze spaniem tez mam problem :/
malvi stawy poki co nie bola... trzymam kciuki za wizyte u ortopedy
Caroina spojenie lonowe boli i to jak jasny pierun jak sie przewracam z boku na bok. u mnie dochodzi jeszcze bol krzyzy...
juz sama nie wiem jaka pozycja bylaby dla mnie dobra, wiec w nocy zmieniam ja bardzo czesto. czasem leze na boku prawym (ale szybko dretwieje mi reka) lub na plecach (ogolnie staram sie spac na lewym). lekarz mi powiedzial ze z tym lezeniem na plecach to jest tak ze organizm ci podpowie jak bedzie sie cos dzialo, wiec nie jest mozliwe ze jest ci wygodnie i robisz krzywde malenstwu

Kinga nie zamartwiaj sie! wiem ze latwo powiedziec, sama pewnie tez bym odchodzila od zmyslow... ale nie masz na to wplywu juz wiekszego kiedy dziewczynki postanowia wyjsc, musisz sie oszczedzac plus byc spokojna bo stres na pewno dobrze nie dziala. nie mysl o tym co bedzie, bedziesz sie martwila jak faktycznie beda musieli je przewiezc do Bytomia. narazie sie nastaw ze wszystko bedzie dobrze i zostana w Rybniku

dalej szukam tego rozka...
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Kinia nie byłam smutna przez całą sesje, pod koniec mnie tylko tata zdenerwował. Miał mi zamówić fluid i zapomniał! a tak go prosiłam! ;c trzymjacie się jak najdłużej! oszczędzaj się tak jak lekarz mówił!
Caroina ja śpie na prawym boku, budzi mnie Marcin jak śpię na plecach ( nie wiem jak on to wyczuwa haha ) ale drze się na mnie,że kiedyś przez to się uduszę xd
Malvi ja mam problemy ze stawamii

- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Caroina, ja staram się zasypiać na lewym boku ale w nocy przez ten upał to kręcę się na wszelkie możliwe strony. Na plecach też śpię i na prawym boku.
Kinga, głowa do góry wszystko będzie dobrze. Twoje maleństwa będą pod dobrą opieką a póki co niech siedzą sobie jeszcze w brzuszku jak najdłużej każdy dzień jest na pewno bardzo ważny.
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ania, zamowie od tego sprzedawcy, widze ze ma duzo takich rzeczy typu podklady, nozyczki, szczoteczko etc... wiec zamowie wsyzstko na raz:)