- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
to fakt - nie powinnysmy sie przejmowac jak nie przekracza 130, nie ma co wpadac w paranoje...
ja dzis przegielam i pobilam nowy rekord, 167!!!! ale to wiem, moja wina... czekolada:( jak tylko zmierzylam cukier wzielam sie za sprzatanie i szybko spadlo do 127

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dotkawy czekamy na zdjecia:)
yoozia super naklejka!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
z tymi normami to przesadzaja, no ale nic... zobaczymy co dzis po kolacji bedzie. zdecydowalam nie jesc chleba... robie sobie salatke z tunczykiem i ryzem.
a co z twoja dawka na noc? mowila cos? mozesz jeszcze podniessc? ja jestem przy 4j ale w ciagu dnia biore w pierun tej insuliny i do wizyty nastepnej (poniedzialek) nie chce podnosic nic...
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
pediatra musi skierowanie do alergologa wypisać , więc tak , musisz iść do pediatry aby skierowała małą do alergologa.
Wiesz to zależy, bo mój czaem śpi 2 x po godzince a czasem 2 x po 2 godziny... dziś spał godzinkę od 9-10 ... mnie się wydaje że on bardzo mało śpi ...
w nocy śpi od 19:30-5(czasem 6-7) ... czyli 10-12 godzin ... mało jak na takie dziecko... tym bardziej że dziecko mające rok powinno
przesypiać około 14 godzin. Był marudny od 12 aż po sam wieczór ... już nawet kąpiel była z rykiem .. a szkoda gadać...
takie uroki macierzyństwa...a serio trzeba mieć cierpliwość a tej mi brakuje w ciąży ...
Aktualnie kilka dziewczyn mając rocznego brzdąca zaszło w ciążę i każda widzi że to nie takie proste ... te hormony dają w kość a cierpliwość i brak sił dobija

Dotkawy,
będę chciała rodzić na Wyspiańskiego, tam mój lekarz pracuje wiec tam chciałabym rodzić
Marza,
spokojnie, alergie dziecko odziedzicza po MAMUSI a nie po TATUSIU ponoć... więc nie powinno być problemów...
aczkolwiek cholera wie...nam lekarze mówią ze Staś musi mieć po mnie...a ja po porodzie nagle dostawałam wysypek i nagle poczyłam że jestem alergiczką...
nigdy nie miałam problemu z alergiami... ale też dowiedziałam sie że po porodzie można dostać właśnie alergii i dziecko również w trakcie załapie te przeciwciała...
dzięki tym przeciwciałom walczy z alergiami aż do 2 roku życia ...potem cóż ... traci przeciwciała mamy i
wtedy trzeba leczyć poprzez odczulanie

yoozia,
super misio:)))) hihiihih
Jak mówicie o tej cukrzycy to ja od razu chwytam za słodycze...ja przy Was przytyje!!!!
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Caroina U mnie z kolei ja odstąpiłam miejsce dla Dziewczynek, ale tylko na czas remontu. Jak już wprowadzę je do swojego pokoju, to będą miały każda swoje miejsce.
pauletta Piękna MAJA:)
- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107

agniesia oby !

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a to jaja nie mogę dać (np makaronów), a to serów, a to jogurtów nie mogę dać:9 ech ...kiszka
- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
agniesia1604 Ja od bardzo dawna daje Paulince espumisan, ale w kropelkach dla niemowlaków. Przeważnie jej pomaga.
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rosołek? kurde a mój nie chce wody jeść a to w sumie wszystko podaję jako gęste .... jak rzadsze to wypluwa albo robi BRUMM:)
Dziś zamierzam zmienić trochę czas spania Stasia ... i będziemy wprowadzać jedną drzemkę miedzy 11-13... zobaczymy czy sie uda;))))
Dziś nocka Stasia też była okey bo chyba wstałam raz:P i tak od 22-5 spał jak zabity a potem mąż mi go przyniósł i biegał po łóżku do 7 (spał ale rzucał się po całym łózku)
Wczoraj odebrałam zamówienie na octenisept (pępuszek , rany po porodzie... i t d) , alantan na pupę (ale ja ramiona mam tym smarować) , gaziki jałowe

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Malvi jak tam szpitalna rzeczywistosc?
u nas szaro buro i ponuro, rano bylam na krwi, popoludniu czeka mnie wizyta u endo.
zobaczymy jak dzis cukry - wczoraj szalaly:/
plecy mnie juz bola, nie wiem czy lezec, stac czy siedziec:)