- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
W nocy mega mnie brzuch ciagnal, jakby boki... Wiazadla czy cus...
Maz pranie codzien robi po jednym Majkowym, gora prasowania rosnie...
Dzis trzeba ogarnac chate, i karpatke mamy robic bo ciotki maja nas nawiedzic jutro.
Dobrze ze maz ma urlop, duzo pomaga bo mi sil juz brak...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
padam na pyszczek i chętnie bym się ze Stasiem przespała ...
chyba znów spróbuje go połozyć spać ...

- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Tez mam te klucia w pipi.zeby tylko przetrwac ten wrzesien caly.
- dotkawy
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

Wczoraj juz ukladalam wszystkie ubranka w polkach, doczekalam sie ze maz w koncu mi je wkrecil

Nie wiem jak Wy, ale ja zauwazylam, ze coraz mniej sily juz mam teraz, mecze sie naprawde szybko, i starsznie mi sie chce spac tak od 4dni, ja codziennie chodzilam spac 1-2 w nocy - spalam do 9-10, a teraz o 22 juz mnie spanie zbiera......nie wspomne o mojej najbardziej wydeptanej trasie do ubikacji, heheheeh ja sie czuje jakbuym nic innego nie robila tylko sikala.....

Pogoda u nas paskudna...2 dni slonca....tydzien leje, ehhhh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Piszecie o tych cesarakch, ja w nast tyg we wtorek mam wizyte u neurologa i sie okaze czy nie bede miec niestety....wskazania do cesarki....bo tak to nie ma p/wskazan do sn inncyh, ale zobaczymy, mam nadzieje ze jednak mi pozwoli.....

Aneczka25 o to mala rosnie jak na drozdzach

Agniesia1604 a gdzie w BB bedziesz rodzic? Ja jestem z Zywca, ale swoja gin mam wlasnie z BB i bede rodzic w wojewodzkim.
Kinga jeszce 3 dni i bedziesz tulic sowje ksiezniczki do siebie

Malvi ile Ty sie tam musiasz ,,koncertow" nasluchac....hmmmmm
Pauletta to ja znow sie biore dzis za kruche ze sliwkami, ale jeszce musze troche odpoczac, bo od 10 non stop cos robilam praktycznie do 14 i teraz padam.....To mnie znow potwornie boli prawe zebro.....Wiki mnie tak kopie po nim......

- dotkawy
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
www.facebook.com/video.php?v=10153189070...03848&type=2&theater
- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107

Czuję się dobrze, ale za to Miłosz synuś mój kochany z rana tak mnie zmaltretował, że płakać mi się chciało... Pęcherz mam do teraz obolały... Do tego tak się rozciągnął, że główkę wsadził pod żebra i nawet się zgiąć nie mogłam i to nie na chwilę tylko kilka godzin tak siedział

Jutro wizyta u gina, zobaczymy co powie na temat mojej szyjki. Bez zmian czy może już powoli zbiera się do porodu. Ciekawa też jestem co mi powie na ułożenie tego mojego łobuziaka... pewnie mnie zapisze na Usg do swojego prywatnego gabinetu, żeby sprawdzić czy zaszła jakaś zmiana.
Pogoda dalej okropna... Dobrze, że mam wszystko poprane...
I UWAGA ! Jestem całkowicie spakowana do szpitala !

munkki ja też się zastanawiam, ale u nas sprawa wygląda tak, że ja nie jestem uczulona na nic, a M na pyłki traw, zbóż, sierść kota... Bardzo się boję, że żuczek to po nim odziedziczy

- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107

- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Filmik super

U nas pogoda fajna od czwartku tak po 22, 23 st, smiejemy sie mezem ze czwartek byl pierwszym slonecznym dniem jego urlopu

Ja musze troszke dzis poprasowac bo masakra

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114
To na jutro 4 z Nas mają wizyty – dzień wrażeń

Konta na FB nie mam więc się nie przyłącze
Z alergiami to tak jest…Nadia nigdy nie miała na nic uczulenia, a od ponad miesiąca wychodzą jej krostki na brzuszku, udach i rączkach więc na coś łapła alergie.
Agniesia tu pytanie do Ciebie – mam z nią pójść do pediatry, jest w stanie jakoś to zbadać, zlecić badania czy lepiej od razu do alergologa się kierować?
Co do spania to może już Staś nie potrzebuje tyle snu? Moja bardzo wcześnie zmniejszała czas spania w ciągu dnia, że szybko zeszło tylko do jednej drzemki. I nawet wtedy sporo się musiałam nadenerwować z usypianiem jej – nie zawsze to wychodziło – więc odpuściłam i tak jeszcze jak nie miała 1,5 roczku to już nie spała w ciągu dnia wcale. Dla mnie to było zbawienne bo skończyła się nerwówka i kombinowanie z usypianiem jej i też wieczorem zasypiała lepiej i szybciej więc wieczorki były relaksujące dla mnie

Dotkawy Pomieściło Ci się to wszystko bez problemu? Wrzuć fotkę

Też mnie malutka kopie z prawej strony pod żebrami i mam troszke obolałe. Czasem jak się przeciągnie to mimowolnie jękne i podskocze. Wczoraj tak mocno się rozciągała, że można było zobaczyć i dokładnie poczuć stopkę

Malvi Ciekawe jak z tym wyjściem ale masz racje lepiej się nie nastawiaj bo lepiej się miło zaskoczyć

Kinga Odliczanie trwa

- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Mi zajęło 50 minut bujanie. Ale śpi teraz... Ja za chwilkę też idę się na pół godzinki położyć.
Jeszcze dziś muszę zrobić kolejną porcję jedzenia dla Paulinki jak będę w szpitalu, bo jakoś nikomu nie chce się jej szykować. I muszę to mieć wszystko przygotowane.
munkki Hi... ja nawet wózka nie mam

pauletta Śliczne zdjęcie:) Czy to Maja???
Marza Powodzenia na jutrzejszej wizycie:)
Caroina Och ja bym chyba nie dała rady, gdyby Paulinka była cały dzień na nogach. Nie dość, że jak nie śpi to jest tak nerwowa i płaczliwa, to jeszcze mój kręgosłup by chyba nie wytrzymał (teraz w ciąży). Zobaczymy jak będzie jak dziewczynki się urodzą. Ale mam nadzieję, że choć raz będzie mi spała na dzień.
- dotkawy
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Karoliona pomiescilo, choc musialam sie nakombinowac......a jeszce musze pomyslec co z kurteczkami, kombinezonami itp.....chyba Krzyska ubrania przeniose, bo tam gdzie spodnie mial, to by idealnie mi pasowalo.....

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92

od rana boli mnie glowa, cisnienie niskie. kawa nie pomaga

ale mialam dzisiaj glupie sny... jak nie jakies erotiki, to snila mi sie Jagodzianka, ktora urodzila corke 10,5 kg

dzis doszla do mnie paczka z zamowieniami z allegro. m.in rożek, pałąk z zabawkami, firany... no i naklejka scienna. maz ja niedawno nakleil. co myslicie?
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/626b89ffce53e216.html
ide prasowac firany

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114
Dorota Ha brak miejsca to trzeba tatusiowe rzeczy wykurzyć – ucieszy się, że mała jeszcze się nie urodziła, a już mu miejsce zabiera

Tak już mi przeszło, jest ok.

Yoozia Cudna naklejka. Współczuje bólu głowy
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Munki byłam u swojej diabetolog i powiedziała tak " nocna insulina działa mniej wiecej od czasu wstrzyknięcia do 16, dlatego cukier mogę mieć wyższy na kolacje bo może wystąpić niedocukrzenie, jeśli nie przekracza 130 jest ok i nie trzeba się przejmować". jeszcze mi powiedziała,że wydaje sie jej ze moja ciąża jest starsza.. w kauflandzie jakas baba stara mnie zaczepiła i mówila " oo juz nie długo maly na świat przyjdzie" któraś osoba z rzędu mi to juz mówi xd
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-